Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (19.12.2014 13:45:47)
|
ne jede nista od industrijskih proizvoda. Imaju pcelice pa uglavnom med koriste. Ja se grebem od njih za med[sm=smiley36.gif]. Ma super su mi komsije al eto ponekad preterivanje. Svi su opsednuti organskom hranom, veganstvom, gledanjem u sunce, kiselosti organizma i td i td. aman moj deda jeo leba i slanine i pogacica s cvarcima i kojesta, bio zdrav ko dren, umro sa svim svojim zubima, sa 77 je mogao vise nego moj brat sad sa 32 i td itd. Nema to nikakve veze sa hranom. A ja imam 20kg belog secera[sm=smiley36.gif]. Imam jos nekih 18l ulja i dzak brasna. To se za zimu uvek opremimo u slucaju da nas zaveje[sm=smiley36.gif] da se razumemo ni mi ne jedemo bas mnogo industrijskih stvari ali ja to vise vezujem za to sto smo na salasu pa nije mi prodavnica caskom i kad nam se jede slatko onda uglavnom napravimo. Lekvar taske, nasuvo s makom, gomboce, orasnice, lenje pite, savijace uvijace i ostala cudesa[sm=smiley36.gif] stvarno uglavnom pravimo, ako i kupimo nesto slatko onda kupimo cokoladu sto kaze mm ŽanME (menaž) [sm=smiley36.gif] ali to je prosto stvar zivotnih okolnosti. Trosim struju a ne novce u prodavnici.[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|