Buba Mira -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (17.12.2014 17:22:59)
|
Stariji ljudi su generalno pošašavili u zadnje vreme, ne znam šta im je. Svi su im krivi za sve, a pogotovo mi mladi. Još kad krenu da kukaju na ovo današnje vreme i nemaštinu i opštu situaciju u državi - poludim. Pa majku mu, ti si, matori, napravio ovakvu situaciju, ti! Kad je nastajala ovakva situacija, ja tada još nisam imala pravo glasa. Ali da ne mračim samo, ima ih i divnih, radim sa starijima i verujte, svaki dan ih slušam, uglavnom kukaju, ali ima pojedinaca koji ti ulepšaju dan. Imam baku sa dijabetom, amputirana noga, dovoze je u kolicima. Uvek nasmejana. Jedan dan je vidim smrknutu. Pitam - šta je bilo? Kaže ona, ma nešto me muči od jutros... Ja kažem pa šta je, je l' vas boli šta? Kaže ona - ma ne, nego ne mogu da se setim teksta pesme "oj, Meseče, zvezdo sjajna" [sm=smiley1.gif]. I ja lepo uzmem fon, nadjem pesmu, i tako smo bakica i ja pevale na sred bolnice. Malo mi se smejali ostali, ali meni je ona ulepšala dan. A i ja njoj, baš je bila srećna.
|
|
|
|