Torbica -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (24.10.2014 23:02:34)
|
Didy - moj covek! [sm=smiley31.gif] Iako su mi svo troje razliciti - nebo i zemlja i jos nesto trece [sm=jezicek.gif], uredno sam ih sve odvikla od nocnog hranjenja izmedju 5-7-og meseca, i od tada nikad vise. Dijo, zao mi je sto nije uspelo tad. Ja mislim da smo mi mame cesto sklone da popustimo, ne kazem da je to lose uvek, ali nekad jeste. Nisam za to da se za svaki zahtev izadje u susret - najzad, ni u zivotu nije tako. Samo treba razluciti sta je potreba a sta mazenje. Ubedjena sam da kod mojih nisam pogresila u proceni ali ne osporavam da je svako dete prica za sebe. Dobro vece i laku noc drage moje, ja sam ovih dana u ambulanti preoperativne pripreme, pacijenata vagon i svi su prica za sebe, meni lepo a i njima, komentari su im otprilike - kako ste ljubazni. Eh, kazem, to je najmanje sto mozemo u svoj muci i frci koju svako od njih ima. Od ponedeljka verovatno opet Sala, jedva cekam. Ucim i uzivam, decica hvala Bogu zdrava. Za vikend smo sami pa cemo se vecinom nauzivati, malo cu laganiji tempo, da se i njima posvetim, svi bi se samo mazili. [sm=smiley1.gif] Ljubim vas
|
|
|
|