Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (26.10.2014 23:02:26)
|
Hvale mame. Ja skroz polupana oprala kosu gelom za tusiranje a ne samponom[sm=smiley36.gif]. A iskreeno nisam ja nesto ni umorna. Nego tako, ostalo mi jos dosta za sutra ujutru, da odem po taj ketering, kupim hleb, litru ulja i jos neke sitnice i da namestim sto za goste i sl. Nista puno al valjda sam bila u mislima dok sam se kupala hahaahha.... Jao tacno sam znala da cu biti sva naduvana sutra, moracu stomak da uvlacim kao ludak sutra ceo dan.[sm=jezicek.gif] Moji naravno spavaju. sveki, moja zlatna sveki[sm=zz_smug.png] ma nemam reci za nju, jest da non stop drobi nesto al radi bre vise nego 10 mladih devojaka[sm=jezicek.gif] ( a kad drobi meni na jedno udje a na drugo izadje, npr uela da mi riba serpu u kojoj kokamo kokice, boze moj crni se ahahahah...jao jes blesava). Meni evo krs sudova u sudoperi, al izes ga sad necu lupati nema sanse, sutra ujutru cu. Svasta cu ujutru, Srecom svi smo ranoranioci[sm=smiley36.gif] Idem da vidim sta ste jos piskarale. Pijem vode, moram da se nalijem da bih se izduvala bar malo do sutra (valjda nece biti kontraefekat)[sm=zz_cold.gif]
|
|
|
|