Peace* -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (27.10.2014 10:30:32)
|
Ma da, nije to ona prava tuga, samo neki glup osećaj. [sm=smiley13.gif] I ja sam ostavila neke stvarčice, trenerkice i sl. Moje prvo dete je nosilo moje benkice, moje pamučne pelene i švedske gaće. [sm=smiley1.gif] Mama je sve sačuvala. I da vam kažem, meni bilo mnogo lepo kad su oni bili mali a idemo kod moje mame. Dignem bebu i idem. Ona je sklopila krevetac (koji smo brat i ja koristili), imala je bratova kolica, našu garderobicu... ja kada sam išla kod mame, ništa mi nije falilo. Ma, sačuvala je onu vrtešku za iznadu krevetca i sviralice koje se kače na krevetac. Dok kod sveki kad sam išla - kao pokretni cirkus. I ustvari, onda sam razmišljala, čak i da je sveki sve to imala, ja bih imala milion zamerki. Zašto nije prekrila krevetac, pa se naprašio čaršav od prošlog puta kad sam bila, pa koliko dugo ta garderoba stoji, i gomilu glupih zamerki koje imaju mame... i onda sam pomislila... ja imam dva sina, biću svekrva, vrlo je verovatno da ništa neće valjati što budem ponudila, pa, onda neka nose neki ljudi koji me znaju iz mamine kuće, koji me posmatraju kao nekoga sa mamine strane (da tako kažem) i znaju da nisam neka zla svekrva. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|