mirkam -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (24.10.2014 9:24:41)
|
Jutro i od mene. M jutros spavao do 8h, sta mu je bilo pojma nemam, al super, popila kafu na miru [sm=smiley1.gif] Moj M je cini mi se , koliko to god zvucalo cudno, vise vezan za oca nego za mene.Kad mm doze s posla M ne zna sta ce od sebe, ukoci se od srece i ako ga odmah s vrata ne uzme pocne da place.Ja odem npr do prodavnice ili nesto za zavrsavam, nema me sat-dva, vratim se - on nista, pogleda me i nastavi da radi sta je do tada radio [sm=smiley13.gif]Mm kad ujutro krece na posao, sve gleda prema vratima i kenke, ja kad izadjem mm mi kaze ni ne okrene se [sm=smiley13.gif] Juce samo ga ostavili sa mojom mamom (koja je inace kod nas evo mjesec ipo dana) a mi otisli nesto da zavrsavamo.Ja zovnem mamu posle pola sata, kaze super je.Nazovem opet posle pola sata i cujem ga kako ne da place nego vristi.Stvorili smo se kuci u sekundi.On je bio sav na tune od placa, oci skroz crvene, jeca jadan kao veliki.Imala sam da umrem od tuge.Kaze mama, tacno kao da je provali u jednom trenuku da vas nema i udario u vrisku, ama nicim ga nije mogla zabaviti.
|
|
|
|