little_one -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (22.10.2014 8:31:29)
|
Jutro mame! Juce ne stigoh nista da pisem, ujutro vodila Aleks kod nutricioniskinje na kontrolu, pa poslije skitali s mojom mamom, a onda oko Andree, rucak i tako to, mm bio na putu pa sam do navece sama s njima kuburila...ipak, nesto mi bio fin dan juce. Budila se svega 2 puta da sisa a ja sam se budila hiljadu puta, stalno je bilo neko lupanje napolju, psi su lajali, mislila sam da ili imamo lopova u dvoristu ili neko od komsija, al nista nisam uspjela da skapiram....moji spavaju a ja samo osluskujem i ne mogu da zaspim...zato sam danas koma.. Kisurina napolju, Aleks zaspala, Andreu sam odvela u gumenjacima u vrtic, jao srece njene cizme i barice svuda okolo [sm=smiley36.gif] Doco, super za rodjendan, najljepse je tako proslaviti. A sto se tice krstenja, mi nismo neki bas religiozni, pa nikako da razmisljamo o tome. Sad nam je baba iz CG donijela crvene narukvice sa Ostroga al ih mi ne stavljamo, to mi se nekako kosi cak i sa vjerom al ajde de, hvala joj. Inace, ako budemo krstili, bilo bi lijepo da ih krstimo na Ostrogu.
|
|
|
|