Klarita -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (21.10.2014 10:46:17)
|
IZVORNA PORUKA: anci kv gde ste žene? Ja nikako da stignem na rr, idem na posao,dunda u vrtić,svaki vikend neka veselja,ne mogu da se sastavim I da se pohvalimo, dundi izašla još dva zubića,tako da smo sa 14 meseci sa 4 zuba[sm=smiley36.gif] Gospodja, ja stalno pitam za tebe, stalno...nedostajes[sm=smiley31.gif] Mislim da i n muce zubici. Bas je nervozan i trpa jadan sta stigne u usta. Moja tetka ga gleda stalno i stalno govori, evo samo sto nisu zubi, pa nikako[sm=smiley36.gif] prekjuce bila kod nas i kaze zena evo sad ce, do Sv Petke po mojoj proceni [sm=jezicek.gif] Juce je kijao i kijao i kijao, propirala sam mu samo nosic fizioloskim, imao je negde duboko kao slince, ali pumpica nista izvukla nije...spava dobro. Evo od jutros nista[sm=zmeden.gif] Hvala Bogu dragom. K mi bila zakacila bronhitis sa 6m, pa sam malo ufrkisana oko slinaca kod malih beba. Mod[sm=bravo.gif] ooooodlicna ideja za marmu, oooodlica[sm=smiley1.gif] Mirkam, u isto smo sosu. S tim sto N grize i rukave plus, pa mu onda bude mokra i bluza i bodi do laktova, uzas. I primetila sam nesto cudno kod N. Sve zaboravim da napisem. Od kako smo ga osisali, on se tokom uspavljivanja udara u glavu. On jeste vrteo kosicu rukom kad se uspavljuje, ima je i sad, samo je kraca. Ali jedva uhvati, pa krene da se udara sakom, ali nimalo nije slabo to udaranje. Ja mu premestim rukicu na mene, kad me opauci[sm=smiley13.gif] i udari se jako vise puta, pa se onda probudi...ma bas glupavo i smesno izgleda...a, ja se sad tripujem da njemu ne fali netso, covece[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|