little_one -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (19.10.2014 9:01:20)
|
Jutro mame! Kod nas mirna noc, tata preuzeo ranim jutrom cure, a mama odspavala do 8 i ko nova sam. Sad lagano kafica, on sredjuje travu u dvoristu, Andrea se tu gnjavi okolo. Doco, da prodje brzo, ovo je ludo vrijeme, sviju je dohvatilo barem smrcanje. Misho, ni moja Andrea nije bila bolesna do vrtica. Prvi put se razboljela sa 15 mjeseci na RR Djedu Mrazu, a poslije toga kad je Aleks donijela iz bolnice onu infekciju pa smo svi bili bolesni i evo sad u vrticu, mada je i vrtic prilicno postedio kako moze biti, uglavnom viroze. Moraju da grade imunitet, nemoj da se brines, organizam se suocava sa infekcijama i mora da se bori. Mirkam super da ti je bolje. Maslackic, ja nisam znala to za brufen, valjda mi je ostalo da ne smije u trudnoci pa sam ja to samo prevela i na dojenje tako da mi je spas bio kad sam to procitala jer bas imam jake glavobolje kad me dohvati. A kod nas daju nakon poroda samo paracetamol i on mi je za te bolove bio dovoljan, doduse nisam na CR pa ne znam da li bi tada paracetamol pomogao. Niko nije ni nudio nista jace. Lijep dan mame vam zelim, mi cemo danas sigurno u skitnju, dan je divan.
|
|
|
|