Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (20.10.2014 12:51:26)
|
IZVORNA PORUKA: little_one Misho kako je Dunja danas? Jeste isli na svadbu na kraju? Dobar dan mame. LO nismo isli na svdbu iako je ona juce popodne mgu reci bila super. Znaci prepodne se tresla kao prut, kaze mi "mama kaki" ja je stavim na nosu a ona koliko se trese ne moze jadna da obavi sta treba. Ljubila me svakih 30 sekundi i iskreno da vam kazem sve je odjednom prestalo. Znaci meni nista aman NISTA pod milim Bogom nije jasno. Mislim danas sam mogla komotno u vrtic da je dam (necu je dati cele nedelje ali ona je vec ok). Juce popodne drugo dete, znaci igrale se, setale napolju, nije imala temperaturu ma nista nista. Nocas smo se malo napatile, nie imala temperaturu ali je lose spavala pa smo bukvalno na kraju spavale na njenom duseku na podu u dnevnoj sobi (to su neke moje g17 kombinacije)[sm=smiley36.gif]. Evo prepodne nema temp, u principu je super. Icicemo popodne malko napolje jer sija sunce, da malo sunca uhvati. Eto mame ja tamo u bojkotu vakcinacije otisla u off al tamo sam vam napisala sve. Nesto se desilo sa njenim imunitetom i iskreno vrtic nema nikakve veze sa tim. Znaci od 18.07. je ona meni bolesna svake druge nedelje odnosno pardon, ne bolesna vec ima temperaturu svake druge nedelje. Ne znam sta se zbilo sa njenim imunitetom, ali od avgusta jako lose i slabo jede. I u temi ishrana dece od 1-2 god sam pisala jos pre nekog vremena. Ona je bleda (postavih i sliku njenu nedavno u temi) i iskreno nesto nije ok. Ja eto tako osetim da nju nesto zestoko muci. Ne znam sta je ali mislim stvarno da cu da trazim uput za imunologa. Prvo sam mislila da je faza nejela, zubi ko zna sta ali evo ne prolazi vec vise od dva meseca. Sad sam u fazonu da joj napravim "svedski sto" na njenom stocicu pa kad bude gladna racunam nesto ce staviti u usta. Evo jutros sam joj stavila moce, jogurt, orahe, lesnike, brusnicu, bananu, vocni jogurt, juce je na stolicu za dorucak imala tunjevinu s lukom i jajetom, kiflu, jogurt opet i td. Ona vecito popije samo jogurt ostalo jedva i da takne. A iskreno moja D obozava suvo voce, i rado ga gricka, isto kao i lesnike i orase, banane, ma svo voce. Jedno vreme mi je bar voce jela a sad....ma ni to. Ne razumem zasto joj je odjednom tako opao apetit. Od cega da bude zdrava ako ne jede???? Mislim to mi je glavno pitanje. I tako. Muke zive. Odoh da vidim sta ste pisale.
|
|
|
|