Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 16.10.2014 22:24:04
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: little_one IZVORNA PORUKA: dijana1 RR LO bas su bezobrazni sto se tice vakcina. Deca se muce a oni teraju po svome. Ufff Ljubi mi A Mi smo odlucili da ne cekamo vise, i Andrea je sve trovalentne primila i sve ih je fino podnijela, nista joj ne fali a mi vec 6 mjeseci imamo i ovo nam je prva bocka, em su je odgadjali jer je Aleksandra stalno pod nekim antibioticima, doktorima, cudima em nije bili, tako da je primila pa cemo izgurati na trovalentnim, sta da se radi.... Neci ih ni biti, tako da nemate izbora Kosta je prve dve doze primio petovalentne a trecu sam cekala i nisam docekala pa sam ga vodila u BG. Cetvrta doza je tek za godinu dana. Vuk i Kosta kaslju i bude jedan drugog pa razmisljam da ih razdojim V sa mm a K samnom
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 16.10.2014 22:24:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moracu Doco. Bukvalno je vristala cim joj mm malo masira desni. Za mene se lepi kao cicak i trazi da je uzmem. Dovoljno je i minut samo da budem pored nje . Ovih dana nisam tu skoro ceo dan.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 16.10.2014 22:30:09
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamike... LO i ja sam tako cekala, pa videla da ne vredi. Sad smo odlozili trecu dozu, ali necu da cekam kupovne vise. Sanjice, da nisu trojke, one bas zezaju... Mene moje dete odusevljava kako lepo ruca sa samo sest zuba, izvestio se samo tako. Dijo kako ste vi?
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 16.10.2014 22:33:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mati moguce. Ima dve jedinice dole i jednu gore. Ona obicno stoicki sve podnosi, ali ovo je unisti. Radim od septembra.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 16.10.2014 23:02:28
|
|
|
|
dijana1*
|
Ipak sam ih razdvojila Vuk bas kaslje Mati mi smo dobro. Vuk od prosle srede ide u vrtic a Kosta mi nekako brzo raste . Vec je pravi decacic. Vec imate 6 zubica, odlicno K za sada samo donje jedinice, mislila sam da su izasle i gornje ali nisu. Sanjice za Sofiju veliki i da nocas lepse pajki.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 16.10.2014 23:05:44
|
|
|
|
mati
|
Mata jos nije krenuo u vrtic, a placamo i kad ne ide... Sto kazes Kosta ti brzo raste... I ja imam takav utisak za Mitu, kao da je prvi put islo malo sporije. Kad sam ga rodila, a on vec pravi decak. Danas je pojeo pola jabuke sam. Bilo me strah, ali kad sam videla kako je samo struze, pustila sam ga. I bas je lepo pojeo.
< Poruku je uredio mati -- 16.10.2014 23:06:06 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 16.10.2014 23:13:49
|
|
|
|
dijana1*
|
Sa Vukom mi je sve sporije islo a sa Kostom jako brzo. A sto Mata ne ide u vrtic? Jel sve ok? Ti si bas hrabra svaka cast, ja se jos ni plazmu ne usudjujem dati Sto posto sam sigurna da bi se lepo snasao ali ubi me strah da ce da se udavi, luda zena znam
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 16.10.2014 23:20:42
|
|
|
|
mati
|
Pa ne znam, zao nam da ga vodimo kad smo svi kuci... A za ovih godinu dana je isao da se skupi mozda dva meseca... Mita se sam sluzi, otima bratu hranu stalno. Pre neki dan pronasao u njegov tanjir kiseo krastavac liznuo i bacio... Vidlo dete da nije za njega... Sve bi da proba i koliko god da pazim, nesto se iskrade. A ne mogu ni Mati da uskracujem nesto sto voli... Treba mi jos jedan par ociju...
< Poruku je uredio mati -- 16.10.2014 23:22:19 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 17.10.2014 0:12:24
|
|
|
|
Mala Elena
|
E jos nema prvog zuba! Laku noc , ne vredi da razmisljam ...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 17.10.2014 5:16:24
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Zaspali smo u 20h, pa se A. probudio oko 1, pa oko 4,30. E tad mi je drpio cebe, ja se smrzla i razbudila. Svoje cebe je smotao kod nogu, pa onda daj prvo slobodno. Jos mi je zalegao na besiku, pa sam izvalila "mama skloni ga, lezi mi na banderi" Biro odradjen, citavih 10 minuta trajao razgovor sa savetnicom. Fina zena.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 17.10.2014 7:00:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Ja mrtva. D se budila dva puta nemam pojma sta joj je bilo. Sad je Bog nece probuditi za vrtic. Ja danas idem u crkvu da se dogovorim za krstenje i idemo do kozmeticarke da me olindra od glave do pete , posle imam dva privatna casa i u tom ce biti vreme da idem po D u vrtic. Procice dan jako brzo. MMisu i ja kad D prebacim kod mene u krevet ona se otkriva i otkriva i sto ti kazes daj prvo cebe koje imam i pokrijem je svojim i na kraju ja bez cebeta a ispadne neretko da je ona opet otkrivena jer je cebe komplet ISPOD nje. Nemam pojma kako uspe tako nesto. Odoh da vidim vase pisanije. Pozdrav mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 17.10.2014 8:11:24
|
|
|
|
emicaa
|
Jitros T prikunjala oko 7 i donosi je mm u sobu i pita gdje da je stavi kažem ja u kavez,piše mi sad samo da me zajebava . Inače Dobro jutro
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 17.10.2014 9:02:56
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame,D se opet nesto budila oko pola 4 mada jeste bilo nesto vrucina ,pa je jutros spavala do pola 9 mene ubi glava probudih sesa migrenom,divota
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 17.10.2014 9:08:22
|
|
|
|
Peace*
|
I mene boli glava od jutros, isto sam se tako probudila.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 17.10.2014 9:49:43
|
|
|
|
little_one
|
Jutro mame! ANdrea u vrticu, malena spava, nocas je dobro spavala, do ponoci se 2 puta budila al bez sisanja, izgleda da joj krecu zubici pa da je to budi i tek je htjela da sisa oko 1 pa u 3 i onda u 6...sto je odlicna noc za razliku od prethodne. A glavobolja, 3 dana me mucila migrena i tek sam juce progledala kako treba...ne sjecam se kad sam zadnji put imala ovako jak napad...al prezivjeh.... Juce smo vadili i krv sa 6 mjeseci i urin dali, sve perfektno, cak me i Hgb pozitivno iznenadio jer je bas bio nizak prije 20tak dana kad je bila bolesna i pila antibiotike (na 107 pao) a sad je vec 116 tako da izgleda da ide ka gore...dr zadovoljna a i mama! S obzirom da je mrsavica mama prezadovoljna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 17.10.2014 9:53:18
|
|
|
|
dijana1*
|
LO super za rezultate I mi moramo da vadimo krv i urin da vidimo sta se desava posto je K dugo pio ferum. Vuk je isto u vrticu. A ja u pola 11 idem na pregled kod ocnog.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 17.10.2014 9:56:41
|
|
|
|
little_one
|
Dijana, ja sam malo pozurila sa dohranom i prvo sto sam uvela nakon jabuke je amarant jer on super dize zeljezo, bas zbog tog loseg nalaza...e sad da li je on doprineo ili ne, uglavnom izbjegli smo ferum ovaj put....znam da je Andrea sa 6 mjeseci bila dobila ferum al ga je lose nesto podnosila i ja joj ukinem i dam amaranta i brzo se popravila kks, tako da nikad vise nije imala problema sa niskim hgb. Pisala sam ti za amarant da probas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 17.10.2014 10:02:10
|
|
|
|
dijana1*
|
Bila sam u DM- u i pitala da mi pomognu oko tih zitarica ( posto se ne razumem) ali ni one nemaju pojma. Tako da nisam ni kupila. Ajd uslkaj pa mi posalji na fcb da vidim kako izgleda vrecica pa da kupim.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 17.10.2014 10:11:48
|
|
|
|
little_one
|
Evo ga KLIK Trazis alnaturinu policu, tamo imas i palentu, i proso i amarant, i kinou, ma sta hoces...ja uglavnom kupujem amarant i palentu a sad cu i proso i kinou pomalo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 17.10.2014 10:18:59
|
|
|
|
mirkam
|
Dijo,ja amarant kupujem u radnji zdrave hrane,organski,i oko 3 eura je 500gr.Nama je hgb prije mjesec ipo dana bio 99,nisam htjela da mu dajem ferum već sam probala ishranom da mu popravim,i prije par dana kada smo vadili krv,hgb mu je bio 112.Dr kaže da je sada super i da tako nastavimo,ferum više ne treba. Inače,dobro jutro mame Mada meni nije dobro nimalo.Probudila sam se u četiri sa mucninom,svaka me koscica boli,glava razbija,stomak isto,ma ne mogu se vući. M juče primio vakcinu i prvi put da nije vristao.Malko zaplakao kad ga je ubola i čim sam ga uzela prestao.I super je bio posle cijeli dan.Uh,inače su mi te vakcine baš stresne. LO,slobodno proso,neutralniji ukus ima od amaranta(bar meni,amarant mi je malo kao opor).Ja proso M stavljam i u voće i u ručak ponekad.Malo je krupniji i nekako"grublji" od amaranta pa ga malkice duže kuvam.I on vam je super zdrav.
< Poruku je uredio mirkam -- 17.10.2014 10:24:12 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 17.10.2014 10:30:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja bas postavila pitanje za amarant u drugoj temi sad znam. Dakle on se moze davati sa vocem ili povrcem ? Nemam predstavu kakvog je ukusa. ..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 17.10.2014 10:46:44
|
|
|
|
ivaMark
|
Zdravo mame, LO, Aleksandra napunila sest meseci, jaoooo.... kako vreme letiii! Moj mali bebac se probudio u tri, cokao i zaspao, onda se probudila J pa sam bila budna do seeest.... Ustali smo u osam. Nemam snage vise, inace su retki dani kada me glava ne boli... Jos uvek su slinavi, J nikako da izbije zubic, mesec i po dana joj je naduveno i beli se, ali nikako da izadje. Inace, jos uvek imamo samo cetiri zubica, smesna mi je onako krezava a ja jos smesnija kada vidim dete njenog uzrasta pa se cudim kako ima puno zubica
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 17.10.2014 12:10:14
|
|
|
|
Ludachica
|
Samo da vas pozdravim. Porodila sam se 02.10. u 14:40 beba 4050gr i 54cm sve proteklo u savrsenom redu... nemam bas mnogo vremena sa njih troje jedva uspevam i da jedem. Kad se malo organizujemo i ustalimo neki ritam eto mene sa vama Evo slicice moje male lepotice Branke
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 17.10.2014 12:17:15
|
|
|
|
bubulence
|
ludacice cestitam, Branka je mnogo slatka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 17.10.2014 15:21:17
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mame! Vikend! Ne znam koju knjigu pre da uhvatim... Dolazi mi mama pa cu moci, ona ce sa klincima da se zanima, a nadam se da ce mi i spremiti, joj sram me bilo.... Ljubim vas Branka je med medeni!
< Poruku je uredio Torbica -- 17.10.2014 15:23:13 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?