|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/14 [chat]
14.10.2014 8:03:11   
emicaa
Jutro,ova moja podivljala opet u 4,nije je ništa bolila nego nasavana,u pola 6 zaspala opet.Još uvjek čekamo odgovor za stan,baš me ljute što ovoliko odugovlače.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 351
14.10.2014 9:18:31   
doktorkakristal
jutro mame,samo da se javimo D je bolje spavala i jutros je popila malo mleka,ljubim vas sve

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 352
14.10.2014 17:52:48   
Ivanka 75
Posle mesec dana prestao nos da curi, sad nešto kao kašlje...nakašlje se 1-2 u toku dana ali zrelo... Ići lekaru ili ne...

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 353
14.10.2014 20:31:02   
Torbica
Cao mame!
Ivanka, ne zvuci mi kao za lekara, 1-2x dnevno se i ja nekad nakasljem, plus je u rekonvalescenciji tj oporavku, mislim da ide u dobrom pravcu.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 354
14.10.2014 21:00:26   
Mala Elena
Vece mame! Mi ruckali , sad mi puca glava od prenosa utakmice a danas od aviona na Kališu ! Jedva cekam da prodju ove probe i sam cin .

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 355
14.10.2014 21:07:26   
mirkam
Ivanka, tako smo i mi identicno.To jednom-dva puta kasljanje je preslo u 5-6 puta dnevno i tako nekoliko dana, i bili smo kod dr i nista nam nije dao - grlo nije crveno, pluca csista...samo nam je rekao da kapamo fizioloski u nos.
Ljudi mene i dalje boli glava, bas mi je nesto bio tezak dan danas.Jos M vodila da vadi krv, da vidimo jel se poboljsao hgb, pa on plakao bas onako neutjesno sigurno jedno 15 minuta..uh

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 356
14.10.2014 21:37:32   
doktorkakristal
vece mame,kako ste,ja i muz pijemo kafu i gledamo tv,trebalo bi sutra da zovem dr da vidim kad D da odvedem na kontrolu

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 357
14.10.2014 21:56:12   
Sanjica26 RR
Masem mame. Raspadam se koliko me boli stomak, jer sam dobila.
Deca spavaju, muz sredjuje kuhinju, a ja odoh da se scucurim u krevet.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 358
14.10.2014 21:56:25   
Bibilib
Zene da li neka od vas prati utakmicu na Prvoj?
Ja se ubi od smeha...

***Deca su najvece blago !!! ***

Direktna veza do poruke: 359
14.10.2014 22:13:07   
doktorkakristal
pratim ja tj muz gleda ja bacim pogled povremeno user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 360
14.10.2014 23:21:07   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Torbica

Cao mame!
Ivanka, ne zvuci mi kao za lekara, 1-2x dnevno se i ja nekad nakasljem, plus je u rekonvalescenciji tj oporavku, mislim da ide u dobrom pravcu.

Hvala Torbice user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 361
14.10.2014 23:28:15   
Misha i Ljisha
dobro vece mame. Mi se dans izmorili posteno napolju po ovom lepom vremenuuser posted image .

Vidim aktivna tema problemi na rr, klasika. Mogu misliti ko je pisao.

Idem da vidim sta ste piskarale. Pozdrav

Direktna veza do poruke: 362
15.10.2014 6:48:26   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Mi smo juce pola dana proveli u Bigu. Decko je lepo odspavao dok smo mama i ja pile kafu. A kad smo se vracale kroz industrijsku zonu, on je covek ustao iz kolica pa je i on setao, pa se umorio, vratili ga u kolica, da bi nekih 10 min. pre kuce opet ustao, pa sam ga na kraju nosila. A onda smo se kuci igrali vodenim bojama na terasi, pa su vodene boje pored papira zavrsile njemu na peleni, po meni normalno, i slikao je po staklenim vratima terase user posted image Baba se obradovala kad je videla, krenula po aparat da ga slika, ali je zakasnila, dosadilo mu je.
Jaoj, sutra u NSZ, imam informativni razgovor. Valjda nece biti kise, da mogu mama i A. sa mnom, da se posle prosetamo po centru.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 363
15.10.2014 6:54:59   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Jaoj, sutra u NSZ, imam informativni razgovor. Valjda nece biti kise, da mogu mama i A. sa mnom, da se posle prosetamo po centru.

Ja bila u ponedeljakuser posted image zadrzala se bukvalno pet min. Bicel lep dan danas pa cete da se svrckate.

Dobro jutro. Sad cu uskoro da budim frajlu za vrtic. Jadnicak moj mali konstantno joj izgleda fali sna, ja je ujutru budim, u vrticu je bude ali ona nece da legne pre 20h uvece tako da nam nema pomoci. Navike su cudo.
Mene danas ceka kosenje travnjaka, nisam juce zavrsila, malko sredjivanja po kuci i ozloglaseno peglanje me ceka. Uf.... Rucak cu da smislim neki sto se sam kuvauser posted image

Pozdrav mame

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 364
15.10.2014 6:58:27   
mali_mis
Ljiso, znam da ce danas da bude lep dan, ali ja sutra idem. A sve najave vremenske prognoze su se urotile protiv mene, svi za sutra neku kisurinu najavljuju. Na kraju ce po dobrom starom obicaju sve prognoze da omanu user posted image

Direktna veza do poruke: 365
15.10.2014 7:02:05   
Misha i Ljisha
user posted image jao da da sutra haahah...ma bice bre bice, ja racunam da ce biti imam posla napolju da ne znam sta cu pre. ako sutra ne bude lepo vreme ugasila sam iskrenouser posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 366
15.10.2014 7:08:21   
mirkam
Jutro mame.
Mm ode na posao,M spava,ja na terasi pijem kafu.Oblacno pa mrkli mrak u stanu,al baš toplo.
Ljiso,kad smislis taj ručak što se sam kuva,molim te javiuser posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 367
15.10.2014 8:04:02   
emicaa
Dobro jutro,moja guzonjica nešto prebire po tepihu i svadja se,sinoć se tako lijepo igrala sa rodicom,T je dva mjeseca mladja od nje i prvi put nisu otimale jedna drugoj igračke,puzale zajedno,hodale uz namještaj,jedna drgoj pričale na kinesko/indijskom ili tako nekom jeziku,danas će je zaova dovest da se opet igraju.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 368
15.10.2014 8:09:45   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: mirkam

Ljiso,kad smislis taj ručak što se sam kuva,molim te javiuser posted image

PASULJuser posted image , stavis sve i mirna backa naredna tri sata ahahaha

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 369
15.10.2014 8:43:50   
doktorkakristal
jutro mame,D ustala ranije izgleda da joj je bolje cim se vraca na staro user posted image osip je jos prisutan i moram da priznam da mi jako lici na sarlah videcu treba da zovem dr za njenu kontrolu

Direktna veza do poruke: 370
15.10.2014 8:46:02   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

jutro mame,D ustala ranije izgleda da joj je bolje cim se vraca na staro user posted image

user posted image eto kako se covek obraduje i ranom budjenju hahahah...Ljubim

Direktna veza do poruke: 371
15.10.2014 9:11:20   
adulence
dobro jutro mamje,citam vas svaki dan ali nikako da se nakanim da kuckam,tj uvek imam nesto da uradim,mlatim se po faxu ovih dana oko upisa sledece i nadam se sada stvarno poslednje godine na osnovnim studijama....dosta je bilo....Ivka standardno dobra u vrticu,mm na poslu i sve u krug....svu decicu veliku i malu ljubim a avas mame grlim jakoooo....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

Direktna veza do poruke: 372
15.10.2014 9:36:25   
dijana1*
Dobro jutrouser posted image
Doco samo da ide na bolje, bravo za D. Dama je odlucila da proslavi rodjus kako trebauser posted image
Vuk u vrticu, mama izvela Kostu a ja idem da popijem kaficuuser posted image
LO hoces li samnom?

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 373
15.10.2014 10:14:23   
Mala Elena
Jutro !
Doco drago mi je , to je isto kad dete ima zatvor pa se obradujes na govance user posted image
Emice , ona trazi svoje drustvo, E je juce vristala od srece dok je u Knezu nailazila na devojcice i pse! user posted image slabo mi je nocas spavala, okretala se cim nesto susne , a bilo je tako zagusljivo pred zoru da sam opet ustajala da proluftiram !

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 374
15.10.2014 10:35:36   
mirkam
Stigao nalaz hgb -112,a prije mjesec ipo je bio 99.Ja i dalje nisam zadovoljnauser posted image
Doco,bravo za D user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here