|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/14 [chat]
11.10.2014 23:01:26   
dijana1*
Doco kod vas bas ozbiljnouser posted image
Da sto pre D ozdravi user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 301
11.10.2014 23:04:57   
Nimfa
Dobro vece mame, kako ste? Dugo nisam ulazila na sajt i bas mi je nedostajalo nikako da postignem da procitam sve sto je pisano. user posted image Nisam sve procitala ali vidim da se i ovde pise o prehladama i mi smo bili kod pedijatra bebac dobio prehladu od mene i muza nikako da se izlecimo, ordinacije su ovih dana bas pune user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 302
12.10.2014 2:24:52   
doktorkakristal
Dora opet ima temperaturu, dezuram valjda ce spasti

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 303
12.10.2014 4:59:06   
dijana1*
Docouser posted image user posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 304
12.10.2014 6:51:27   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Doco user posted image da Dora sto pre ozdravi,
Danas bi trebao da dodje moj tata da vidi unuka. Kao da imam tremu, nekako sam nervozna, nisam ga dugo videla. Bas me zanima kako ce ovaj mali da reaguje. On se obicno svima raduje, i uvek place kad neko odlazi. Tako i za postarom user posted image
Juce sam sredjivala njegove igracke, i nasla carapicu, babinu pertlu iz pidzame. A. sve sto mu se svidi trpa u kutiju za igracke.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 305
12.10.2014 7:12:15   
popkica bebic
Dobro jutro, mame! Kako ste? Mene nema neko vreme, bas mnogo obaveza imam, a kad dodjem do slobodnog vremena kompjuter mi zauzet. user posted image Doktorka, pa sta mi je sa snajkom? user posted image Dodjite kod nas da je V izleci.... user posted image Brzo nam ozdravite...user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 306
12.10.2014 7:12:32   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: mali_mis
Tako i za postarom user posted image

user posted image tako je i moja D jedno vreme pa me brat pitao u fazonu zar ne bi trebala da place samo kad odlaze mama i tata i ja mu kazem "pa moje dete voli sve a ne kao tvoj sin namcor jedan" (Nole nam je tad bio u nekoj negativnoj fazi ahahhah).

Dobro jutro mame. Mi budni od 4. D se probudila i nesto ju je mucilo i nije mogla da zaspi odmah vec tek u 6. Odnosno ona je kenjakala i kenjkala i setim se da joj ponudim nosu i ona odmah DAAAA!!! Pa brate mili sto nije rekla "kaki" mislim bezveze se tu njakali a ona ustvari htela na nosu, izes ga rasanila se malo pa nije moglda da nastavi vec tek u 6. Mm se isto vratio u krevet a ja pecem lenju pitu, pa cu u prodavnicu i tako. Sad ko zna dokle ce njih dvoje odvalitiuser posted image

DrKristal, jel moguce da su bakterije rezistentne na ab koje vam daju? Joj mukica mala, bas se patite.user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 307
12.10.2014 7:14:39   
mirkam
Dobro jutro.
Doco,nadam se da će jutros biti bolje.
Mi danas idemo na selo mm,prijace malo promjene i nama i M.
Oni još spavaju,ja evo standardno pijuckam kaficu.
Sanjice,kako su tvoje djevojcice?

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 308
12.10.2014 7:33:08   
Ana RR
Ćao žene, šta radite u ove kasne (sitne) sate? user posted image

Mi se spremamo za spavanje, već par noći loše spavam i nadam se da ću se noćas naspavati. Ovde je long vikend, u ponedeljak je Thanksgiving Day pa se taj dan ne radi a većina škola nije radila ni u petak. Malo ćemo skitati user posted image U ponedeljak idemo u Drumheller, to je gradić koji se nalazi u dolini reke Red deer, a u okolini su iskopine i pronađeni ostaci dinosaurusa, tu je i neka ogromna statua dinosaurusa (kažu najveća na svetu) tako da će Mare biti oduševljen user posted image

Inače, sve je u znaku Thanksgiving day-a i Halloween-a, kuće su ukrašene, uglavnom svi imaju neke kosture (najčešće dva kostura koja sede na klupi, moje dete je reklo da čekaju autobus user posted image ), pa nadgrobne spomenike na kojima piše r.i.p. a pored viri kostur iz zemlje, ogromne mreže i paukovi na kućama.. svašta nešto. Gde god odete miriše cimet i bundeva, kafe sa bundevom, torte, pite, mafini.. Posle toga kreće božićna groznica, ludilo. A ja samo gledam kako ljudi bacaju pare na gluposti i čudim se user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 309
12.10.2014 7:59:42   
Sanjica26 RR
Doco javljaj kako je Dora user posted image
Mirkam moje devojcice su bolje. Teodora malo place, jer je grlo boli. Sofija se zakasljala oko 2, pa sam joj dala vodu. Jos uvek spava.
Zato se meni vraca prehlada. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 310
12.10.2014 8:18:21   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ćao žene, šta radite u ove kasne (sitne) sate? user posted image

Mi se spremamo za spavanje, već par noći loše spavam i nadam se da ću se noćas naspavati. Ovde je long vikend, u ponedeljak je Thanksgiving Day pa se taj dan ne radi a većina škola nije radila ni u petak. Malo ćemo skitati user posted image U ponedeljak idemo u Drumheller, to je gradić koji se nalazi u dolini reke Red deer, a u okolini su iskopine i pronađeni ostaci dinosaurusa, tu je i neka ogromna statua dinosaurusa (kažu najveća na svetu) tako da će Mare biti oduševljen user posted image

Inače, sve je u znaku Thanksgiving day-a i Halloween-a, kuće su ukrašene, uglavnom svi imaju neke kosture (najčešće dva kostura koja sede na klupi, moje dete je reklo da čekaju autobus user posted image ), pa nadgrobne spomenike na kojima piše r.i.p. a pored viri kostur iz zemlje, ogromne mreže i paukovi na kućama.. svašta nešto. Gde god odete miriše cimet i bundeva, kafe sa bundevom, torte, pite, mafini.. Posle toga kreće božićna groznica, ludilo. A ja samo gledam kako ljudi bacaju pare na gluposti i čudim se user posted image

Jao divno divno. Meni je sve to predivno tamo, stvarno se ljudi uzive u to. Mislim jeste bacanje para ali videces kako to lako udje u krv.user posted image Postaces i ti potrosac, a za Mareta je sigurno sve superiska. user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 311
12.10.2014 8:40:04   
Leptiric123
Mame jel ima neka proveren recept za lecenje crvenog grla kod bebe...?Imamo upalu uha plus to grlo...i nece nista da jede samo tecno...:-(

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 312
12.10.2014 8:41:25   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Mame jel ima neka proveren recept za lecenje crvenog grla kod bebe...?Imamo upalu uha plus to grlo...i nece nista da jede samo tecno...:-(

antibiotici prepisani od strane lekara

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 313
12.10.2014 8:48:42   
Leptiric123
To naravno,pije...mislia sam na neki cajic ili tako nesto.

Direktna veza do poruke: 314
12.10.2014 8:51:10   
Misha i Ljisha
nemas tiker pa ne vidim, ali mislim ako se dobro secam ne smete jos med. Tako da mozes skuvati kamilicu, nanu ili sta vec hoces. ali posto nece da ti jede a ti joj daj lepo supice, daj joj sveze cedjene sokice ili u blenderu lepo spremi voce ali dodaj neko voce koja ima puno tecnosti da bude retko pa joj daj da pije i tako.

Direktna veza do poruke: 315
12.10.2014 8:51:26   
serpica
Leptirko ne znam kako bese onaj melem od crnog luka,ne secam se,mozda ima na netu,kazu da je to odlicno za grlo,naravno mala je da pije ali mozda nekoliko kapi u mleko ili caj da stavis...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 316
12.10.2014 8:58:29   
Leptiric123
Serpi na to sam mislla...nasla sam ali nekoliko razlicitih nw znam koji valja...
jede voce i provrce i sokice,sa medom,ima 15 meseci...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 317
12.10.2014 9:01:21   
Misha i Ljisha
e pa super ste onda. Onda mozes sve da joj das pa cak i taj recept s lukom sto kaze Serpica. Ima negde u temama

Direktna veza do poruke: 318
12.10.2014 9:05:17   
Leptiric123
Sad cu da kopam...mada sam ainoc trazila

Direktna veza do poruke: 319
12.10.2014 9:18:54   
doktorkakristal
zdravo mame,izgurasmo nekako noc samo je imala tu jednu temperaturu posle nekih sat joj pala,sad izgleda veselo,videcu kako ce biti u toku dana
joj zene ne znam sta da vam kazem ocigledno je kod nje kombinacija virusa i bakterije,pa treba vremena i odgovarajuci ab u ovom slucaju mora da se bocka,juce su je dva puta boli zapusila igla ,ma uzas nemam pojma kako cu je opet danas voditi

Direktna veza do poruke: 320
12.10.2014 9:32:04   
Leptiric123
Doco nw znam gde zivite ali u Beogradu hara virus vec mesex dana...evo mi sd borimo treci put i svaki nam ode na uho...

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 321
12.10.2014 10:49:02   
emicaa
E Kristal bem mu miša kako je tako muči,ja bih nju sad gnjavila gnjavila,nešto se rastužim kad je neko djete bolesno,od kad imam T mnogo sam osjetljiva na tako nešto.
T se noćas samo jednom budila ali je jedva opet zaspala,na kraju je spustim u krevetac i odem u wc kad sam se vratila ona se pokrila po glavi samo se noge vide i zaspala sama,inače bojkotuje pokrivanje noću,blesica mala.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 322
12.10.2014 10:50:10   
Mala Elena
Ne volim da slusam o virusima, pogotovu ne o upali uha...user posted image
Doco , brz oporavak.
Jutro svima! Mi u pidzamama , vucemo se po stanu, valjda nedelja pa smo se opustili user posted image idem kafu da pristavim user posted image

Direktna veza do poruke: 323
12.10.2014 11:32:22   
dijana1*
Doco bar vam se temp. nije vracala. Nadam se da ce biti bolje.
Vuka sam sinoc odvela kod svojih, bas dugo nije bio. Kosta sada spava pa kada se probudi idem da obavim svoju gradjansku duznost i glasam za lesinare pa na rostilj kod mojih.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 324
12.10.2014 11:54:24   
doktorkakristal
LEPTIRICU u KV smo,i ovde hara virus
bili smo sad da primi jugo,zaspala dok smo se vracali,jutros je opet imala malo temperaturu samo da ne proslavimo rodjus u bolnici

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

RR DRUŽENJE

Koji datum vam najviše odgovara za RR druženje? (Molim glasati samo jednom, pa da ovo zaista uspe)

subota 2.5. (43%)

subota 9.5. (10%)

subota 16.5. (17%)

subota 23.5. (23%)

subota 30.5. (3%)

drugo (navesti datum u napomeni) (3%)

Ukupan broj glasova: 30

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here