Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 10.10.2014 22:25:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Joj Doco da li je moguce da je tako nagrabusila. Bas mi je zao nase decice koliko se pate. Grlim je. Sofija od 8 spava. Kaze mm da se jednom zakasljala. Nisam.bila kod kuce. Doco mirnu noc vam zelim .
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 10.10.2014 22:30:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR LJISO pod terapijom je tako da bris nema pojma sad,ma sve znam al ajde odvela sam je i pojela g... da da ispratila sam da je pod terapijom ali sam se ja sad nesto pomutila. bris nema smisla sad.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 10.10.2014 22:31:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Doco, Sanjice da brzo prodje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 10.10.2014 22:35:28
|
|
|
|
Bibilib
|
Zelim vam da Vasa decica brzo ozdrave a i moji poceli da kaslju...
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 10.10.2014 23:11:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mrzim kad su deca bolesna. ..zaovina mala zaglavila u bolnicu, prima infuziju , ima dijareju pa dehidrirala a jos se bore sa T Mi imamo goste pa se kuckamo kasnije da ne budem nepristojna!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 6:40:28
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Doco, sanjice da vam decica sto pre ozdrave. A. je juce zaspao u 22, za divno cudo, ali je pre toga jurcao po stanu pa se umorio. Trci od fotelje do stolice, pa tako redom, ja se zezam "cekira se". I dalje je nemoguc kad je presvlacenje pelene u pitanju, bez dernjave menjanje pelene ne prolazi. On bi da trci, a ja trebam da ga lovim i hvatam sa pelenom, i u letu da mu je stavljam Sacuvaj Boze da mora da lezi, redovno dobijem po nosu kad krene da bacaka nogama, kao da boli stavljanje pelene. Juce mi je pobegao sa kreveta gologuz, dosao u dnevnu sobu, cekirao se kod fotelje i ispiskio se pored.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 7:14:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. MMisu meni je sve to nekako neverovatno da tako beze moja je bas bila strpljiva medjutim ja sam izbegla zamku presvlacenja na velikom krevetu i uvek sam je presvlacila na stolicu za presvlacenje gde nema mrdanja. Evo jos uvek ga koristimo jer nismo skinuli nocnu pelenu i ona lepo i uredno lezi na stolicu za presvlacenje i nema bezanije . Kad sam vec kupila taj stolic ima vala da ga iskoristim maksimalno ahahah do kraja. Mm dosao nocas, D se probudila u 5 kako ga je skapirala skakala po njemu ljubila ga, a on spava li spava i hrce. A ona ga ljubi i vice tata tata a on nista haahaa...Jadna od pet je budna zbog tatice. Evo nas dve se tu zekimo po kuci nem pojma sta cu joj za dorucak dati
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 11.10.2014 7:15:15 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 7:24:05
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro mame. Doco, sanjice, da sto prije curice budu dobro Moji spavaju, ja pijem kaficu. Uzela sam prije par dana prelijepu poslteljinu, ali su jastucnice ogrooomne.Sinoc svracala do snajderke da mi ih skrati, ali zatvoreno,ne znam da li vise uopste radi.Moram danas traziti negdje snaderku, nemam u komsiluku vise nijednu.Jedva cekam da je sredim pa da je stavim Obozavam lijepe posteljine
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 8:44:21
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro mame Brzinski da se javim i idem da pravim dorucak deci. Sanjice, upala uha, bas mi je zao kako su sada T i S? Ljuvac od nas Doco kako je D? Evo Kosta vristi moram da idem, guza gladna pozdrav za sve
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 9:45:41
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame,Dora je dosta bolje spavala,idem do frizera vec sam imala zakazano pa vam se javljam kasnije
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 12:11:36
|
|
|
|
mali_mis
|
Ljiso, znala sam da to cudo za presvlacenje beba ima neku dobru svrhu i nisam kupila jer sam mislila mogu ja to na krevetu. Mogla sam do nekog 7 meseca, od tad, strahota. Psihicki se pripremim za menjanje pelena. Ajd sto bezi po krevetu, vec je naucio i savladao tehniku silazenja sa kreveta, pa sad gologuz jurca svuda po stanu, samo da mu ne stavim pelenu. Usput skine i carape. Uspemo da mu stavimo pelenu, kad ga mama drzi a ja baratam oko stavljanja. Zanimacije igrackama, glupiranje, dubljenje na trepavicama, ne pomaze. Jos kad krene da se njari, pa zastane, nakezi se, i gleda nasu reakciju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 13:19:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan! Noc je protekla super. Sofija nije kasljala. Negde tek pred zoru. Na pocetky noci se T zalila na grlo. Od jutros sam svasta uradila. Imam jos dosta toga. Sad ce T sa mm da vozi bicikly, a ja da zavrsim kucne poslove.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 13:33:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Ljiso, znala sam da to cudo za presvlacenje beba ima neku dobru svrhu i nisam kupila jer sam mislila mogu ja to na krevetu. Mogla sam do nekog 7 meseca, od tad, strahota. Psihicki se pripremim za menjanje pelena. Ajd sto bezi po krevetu, vec je naucio i savladao tehniku silazenja sa kreveta, pa sad gologuz jurca svuda po stanu, samo da mu ne stavim pelenu. Usput skine i carape. Uspemo da mu stavimo pelenu, kad ga mama drzi a ja baratam oko stavljanja. Zanimacije igrackama, glupiranje, dubljenje na trepavicama, ne pomaze. Jos kad krene da se njari, pa zastane, nakezi se, i gleda nasu reakciju. Dobar dan ! MM valjam se , tako ce i moja, za sad se prevrce po krevetu! Sad bi dobro dosla jedna kafa posle dorucka u 13h
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 14:03:29
|
|
|
|
doktorkakristal
|
zdravo mame,ofarbah se konacno,kosa mi je bila u haosu,D je kod mojih pa je dovesti kasnije,necu je ostaviti da spava jer je jos uvek bolesna,ja sam slomljena jos ne mogu da se oporavim od nespavanja
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 16:23:23
|
|
|
|
emicaa
|
Ćao mamice,nadam se da će vam do sutra dječica potpuno ozdraviti.T je za nijansu bolje spavala ali malu malu nijansu.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 16:44:34
|
|
|
|
dijana1*
|
V i K spavaju a ja sam tek sada uspela da rucam. Kako je Kosta veci sve je i zahtevniji. Doco blago tebi, moja kosa cezne za farbanjem i sisanjem. Ali posto mi se brat zeni 22. novembra frizer ce sacekati jos koji dan pa da na svadbi budem sveza
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 19:31:36
|
|
|
|
Torbica
|
Da vam mahnemo i pozelimo bolesnima brz oporavak. Mi se navecerali i spremamo se za kupanjac, napravila sam neku Tupperware proju, toliko lako a ne pamtim tako ukusnu, okacicu je cim stignem. Cituckala sam danas a i sad cu kad decicu ususkam, poljubac svima
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 20:04:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
Podsetiste me na sisanje, moracu da zakazem za sledecu nedelju...jedva cekam dva sata uzivanja uh!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 22:05:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Ljiso, znala sam da to cudo za presvlacenje beba ima neku dobru svrhu i nisam kupila jer sam mislila mogu ja to na krevetu. Znas kako moja snajka je i kupila pa kad je bratanac poceo da se okrece ona se utrtala i pocela da ga presvlaci na velikom krevetu i imala identicne scene kao i ti. nije da moja nije htela da bezi, jeste to je normalno ali cik ti kreni da bezis kad si na visini. Njanjanajnaj zeznula sam je. I da vidis kako je mirna i dan danas. Ne mrda dok ne zavrsimo, a tu sve obavimo, cesljanje, nos, usi, pupak, oblacenje... Moji spavaju ja svrljam po rr. Danas sam na kratko poslala mm i D za grad da ja mogu na miru neke stvari da poradim i nisam uspela ni pola kad hop eto ti njih, pa dosao moj bratanac sa mojim tatom pa mi uvalili i jedno i drugo da cuvam. Ja narendala jabuke iscedila ih i dala im sok da popiju kad mi se Nole odjednom presamitio i kaze boli ga stomak. (inace se vec dugo zali da ga boli stomak da sam jedva brata i snajku nagovorila da ga vode kod gastro da vide da nema i on slucaju helikobakteriju kao moj brat sto je vrlo moguce jer spavaju zajedno u velikom krevetu) Dete se presavilo, kuka, dise onako bas tesko, ja mu masirala stomak, i onda mi je rekao da zovem njegovog tatu da dodje, kad ja brata da zovnem a on nije kuci kaze u gradu. I ja brzo u kola i vozili ga kuci, medjutim popustio ga bol vidno, malo se jos mazio sa mnom pa smo se posle igrali, e onda smo isli po kozije mleko do komsija, trt mrt doslo vreme vecere, kupanje spavanje tralalal prosao dan. A poslaaaaa nikad kraja covece. Odlepicu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 22:28:50
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Dora dobila jugocilin,danas imala temperaturu 38 odvela sam je na odeljenje,nazalost mora,da ne rizikujemoda dobije upalu pluca pocelo da se spusta,na odeljenju haos bukvalno nemaju slobodnih kreveta sva deca bolesna,uh samo da ovo prodje,a blizi joj se rodjendan
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 22:31:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Doco drzite se , da sto pre ozdravite ljubim vas punoooooo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 22:34:15
|
|
|
|
doktorkakristal
|
hvala UM nadam se da ce delovati jugo i da necemo zaglaviti u bolnicu
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 22:36:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dr Kristal cuvajte se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 22:56:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Doco mogu misliti kako vam je. Grlim vas najace sto mogu.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 11.10.2014 22:58:27
|
|
|
|
Torbica
|
Doco, obostrana upala uha i Jugocilin Ne znam, jeste to dobar lek, ne kazem, ali prost penicilin. Nekad deluje/nekad ne. Kod mladjih od godinu dana ja bih bez razmisljanja dala azitromicin (Hemomicin) ili nesto jace od penicilina sa vecim spektrom dejstva i manjom rezistencijom, pogotovo sto je bez brisa Navijam jako da bude sve ok, i da joj resi sve probleme. Ljubim jako jako. Ja sam nesto malo iscitavala, onako lagano, sa apetitom, sutra imam malo vise da citam, ali neka, danas sam uzivala sa klincima i malko se rasteretila. Ljubim vas sve
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?