|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/14 [chat]
10.10.2014 9:01:47   
Misha i Ljisha
ahahahha Dijana cek da otkrijete i cari maka. Inace mak moze vrlo rano da se uvede, cak su nekada bebama kuvali caj od maka da bolje spavaju.user posted image Ja obozavam kad se moja d najede maka.user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 251
10.10.2014 9:05:25   
Klarita
Ljiso, user posted image sorry sto ti razbijam placebo, ali nije to taj makuser posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 252
10.10.2014 9:12:55   
Sanjica26 RR
Vodim ja kasnije kod iste dr cim se vratim sa posla. Dijana dajem joj caj od belog sleza. Samo dva sata je mukica kako treba spavala. Od kako se probudila samo kaslje.
Teodora doruckuje. Videcemo kasnije kad popusti lek da li ce da ima temperatury.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 253
10.10.2014 9:21:26   
emicaa
A zašto bjeli luk,odma sad ću joj dari da grize ovako ako treba user posted image
Mod što je još gore on je kod nas u sobi i nema mi logike da je ne čuje kad počne plakati,u pravu su kad kažu jedna je majka.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 254
10.10.2014 9:45:33   
doktorkakristal
jutro mame ,D krklja i dalje,nocas je pocela i da kaslje nismo ni spavale kako treba od njenog kaslja user posted image
od kako je bolesna spava do pola devet devet,pa mi skroz poremetila prepodnevno spavanje,tj izbacuje ga ,sad pojma nemam da li ce zadrzati ovaj ritam ili ce se vratiti na staro
SANJICEuser posted image
TORBI tek sad videh user posted image pozdravi mi urologiju user posted image

< Poruku je uredio doktorkakristal RR -- 10.10.2014 9:49:03 >

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 255
10.10.2014 10:05:35   
Sanjica26 RR
Doco jel si razmisljala da dodjes za Deda mraza u Bg? Bese imas neku kumu. Mogle bi tada da se vidimo.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 256
10.10.2014 10:52:20   
Modessty
Povučena onim tesktom što je BM postavila, pronađem odakle je pa naletim i na ovaj

Majka je jedno zaguljeno zanimanje
(www.detinjarije.com)

Oduševljena sam! user posted image

PS - Lesi ako ne smemo da stavljamo linkove do tekstova drugih sajtova reci da brišem

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 257
10.10.2014 11:04:49   
Mala Elena
Mame, sunce upeklo , ja drmnula jedan paracetamol , ubi me glavobolja ..a sinoc sam i povracala user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 258
10.10.2014 11:14:45   
Peace*
Ovaj text mi se dopada Mod.
Onaj što je Big Mum postavila nije za mene. Jednostavno, ne mogu da sedim i gledam kako se penju previsoko. I ne mogu da se iskontrolišem da ne dobacim "pazi", izleti mi iz usta pre nego što mozak primi info. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 259
10.10.2014 11:22:20   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Klarita

Ljiso, user posted image sorry sto ti razbijam placebo, ali nije to taj makuser posted image

mak snizava pretisak kao i beli luk stoga uspavljujeuser posted image , ti odmah mislis na neke droge covece. Ko zna sta vi tamo u toj vasoj "zabiti" gajite ahahahah...

D spava. Jutro nam je proletelo, od 9 smo bile napolju, konacno smo izvadile sargarepu i zelen i stavile lepo u kutiju sa peskom za do zime. Jupiiiiiiiiiii....Inace na moju radost a i tugu nabavili smo jednu divnu macu koja se jako lepo igra sa D, vec je malo vece, zna da lovi, umiljata je nije divlja uopste i sto je najbitnije trpi Dunjino maltretiranje. Zao mi je samo sto smo blizu puta pa je samo pitanje vremena kada ce izaci na drum user posted image . I tako uzivancija po ovom vremenu. D ustane, rucka (ako bude htela ista da jede) pa idemo na rodjendan ona i ja. Usput cemo pokupiti i nagradu u Aksi jeeeee...I takoc

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 260
10.10.2014 11:37:02   
doktorkakristal
SANJICE vidis nije ti losa ideja user posted image moracu da vidim u temi kad se organizujete

Direktna veza do poruke: 261
10.10.2014 12:58:18   
emicaa
Ljišo koliko bjelog luka joj smijem dati user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 262
10.10.2014 13:00:36   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ljišo koliko bjelog luka joj smijem dati user posted image

ako joj nisi nikad dala njoj ce i pola jednog cena dati dostaaaa ukusa. hehehe...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 263
10.10.2014 13:03:37   
emicaa
Nisam ni znala da bebe smiju bjeli luk,tek sam prije par dana pročitala da smije.Jel vi isjeckate sitno ili ispresujete,i kad je najbolje dati,za ručak ili večeru

Direktna veza do poruke: 264
10.10.2014 13:07:53   
Misha i Ljisha
kao nova namirnica daje se za vreme rucka. Ali bebe ili vole ili ne vole taj ukus. A ja nsiam cula da postoji alergija na beli i crni lukuser posted image vec samo nekom prija nekom ne prija. Kad se uhodate sa belim lukom onda ga dajes kad hoces, mi iskreno najcesce za dorucak ili veceru uz slaninicu user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 265
10.10.2014 13:21:38   
emicaa
probacu da vidim kako ce spavati,samo da mi se ne uspava preko dana kad ne treba user posted image
sinoc nije spavala zbog zuba,danas nadjoh drugu jedinicu,konacno je probio,davno sam ga vidjela da pred izbijanjem i nikako.

Direktna veza do poruke: 266
10.10.2014 13:28:09   
Misha i Ljisha
user posted image super za zubic. Ma rekoh ja tebi bre da nije niko lud nocu da se budi bez razloga ehhehe...Bice sve to super. Probas prvo ukus da li joj se svidja i tako. Moja D voli paprike pecene sa belim lukom, pa blitvu i spanac sa belim lukom i iskreno sve to bez belog luka ja bljak bezukusno (izuzev paprike). Tako da se njima uglavnom svidi taj novi ukus

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 267
10.10.2014 14:25:02   
Sanjica26 RR
Dosla sam sa posla. Devojcice spavaju..U medjuvremeny je mm vodio Sofiju kod dr. Nastavljamo sa inhalacijom. Ako joj bude lose i veceras da dodjemo za inekciju.
Klarita sad sam procitala da je inekcija lemod.
Umorna sam od bezobraznih ljudi. Stvarno su neke uciteljice grozne.
Doco bilo bi super da dodjes. Najverovatnije dolazim sa Teodorom.

Direktna veza do poruke: 268
10.10.2014 15:49:15   
mirkam
Mame,treba mi pomoć u temi "kad beba može u sjedeći položaj" pa navratite tamo kad budete mogle..

Direktna veza do poruke: 269
10.10.2014 15:56:51   
doktorkakristal
SANJICE to ti je urbazon
Dora spava bila mi muzevljeva sestra od ujaka malo sedele pile kafu i tako sva sam nesto bljak valjda umor

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 270
10.10.2014 17:10:41   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Dosla sam sa posla. Devojcice spavaju..U medjuvremeny je mm vodio Sofiju kod dr. Nastavljamo sa inhalacijom. Ako joj bude lose i veceras da dodjemo za inekciju.
Klarita sad sam procitala da je inekcija lemod.
Umorna sam od bezobraznih ljudi. Stvarno su neke uciteljice grozne.
Doco bilo bi super da dodjes. Najverovatnije dolazim sa Teodorom.

To je isto sto i niripan, samo drugi proizvodjac. Ne znam kako doktorica misli ako joj bude lose, pa valjda treba da je poslusa onauser posted image pa na osnovu toga ponovi injekciju ili ne. Obicno je praksa da se daje jedno ili tri dana zaredom...Ljubi duse male i da nam ozdrave sto pre.

Direktna veza do poruke: 271
10.10.2014 17:49:26   
Sanjica26 RR
Klarita vise ni sama ne znam sta da mislim. Spavala je dva sata i nije nijednom kasljala. T isto nema temperaturu.
Cekam mm da dodje, pa da uzmem svoju dragu peglu. Imam neki sastanak kasnije. I tako radujem se vikendu.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 272
10.10.2014 22:12:58   
doktorkakristal
vodila D opet kod doktora nije radila nasa ,otisla na odmor pa je druga primila posle visesatnog cekanja odlepila sam i na kraju se posteno zivikala na med sestru jer je neopevana kravetina jos mi kaze da moja D nje beba ,bebe su do mesecdana,ona je dete user posted image eto prosvetli me zena,elem kod D se stanje pogorsalo upala oba uha,grlo u haosu pita me dr da li ona uopste jede jer je toliko crveno da skoro nije imala priliku da vidi takvo,dala joj drugi ab
SANJICE niripan i urbason ili lemod solu su kortikosteroidi ,obicno ih daju da malo samanje zapaljenski odgovor

Direktna veza do poruke: 273
10.10.2014 22:19:23   
Misha i Ljisha
ajoj drKristal kako ju je to tako potkacilo. A da joj rade bris grla? Mislim nemam pojma kako to ide kod beba (mislim beba je jos uvek bez obzira sta rece ta dr)Zeno izgleda ti treba isto da ides u neku privatnu kliniku to vucaranje po lekarima stvarno nema smisla. Uzasni su. Joj da brzo nam ozdravi drugarica malena. user posted image

Uf mame, naporan dan ali divan. Moje dete i ja bile na rodjendanu kod mog unukauser posted image . On je bio za medalju bezobrazan sav usplahiren i uspaljen, zlocko jedan. Cusnula sam ga po guzi jer je 4 puta D namerno udario. Sutao je u ledja, gurnuo joj prste u oci, ciljao da je gurne onom velikom vrecom sto visi u igraonici i td. Znaci odlepila sam do kraja. Nikad tudje dete nisam udarila ali ja sam mu vala baba ima da me slusa. Govno jedno malo. Izvinjavam se stvarno na recima ali je on bas bas bezobrazan. No moja D se super provela u svakom slucaju i cak je jela svez krastavac veceras tako da mi je srce puno. Jela je nesto i to nesto kvalitetno iz babine baste.

Direktna veza do poruke: 274
10.10.2014 22:25:08   
doktorkakristal
LJISO pod terapijom je tako da bris nema pojma sad,ma sve znam al ajde odvela sam je i pojela g...

Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...

Anketa

Urokljive zene

Da li se plasite da neko moze da urekne vase dete tako sto pomazi vas stomak ili dete a vi znate da osoba nije dobra?

Ne, to je glupost (65%)

Nije mi svejedno (25%)

Da, verujem i pazim se (11%)

Ukupan broj glasova: 93

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here