|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/14 [chat]
15.10.2014 11:32:50   
doktorkakristal
bez obzira sto je bolje necemo praviti nista za rodjndan mislim pozvacemo moje i muzevljeve cisto da popijemo kafu mozda narucim neku malu tortu i to je to,zvala sam pedijatra i on kaze nikako da je izlazem velikoj guzvi jos uvek je rovita ,sutra kontrola pa videcu sta ce reci mada mi napomenu da ce verovatno produziti bocke user posted image pih zeludac mi se okrece svaki put kad je vodim da primi jugo
hvala zene na podrsci user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 376
15.10.2014 11:35:11   
emicaa
doco mnogo mi je drago sto je D bolje,jadnice milo tako dugo se mucila,ona je hrabrica mala izdrzace i te boce.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 377
15.10.2014 11:41:32   
doktorkakristal
EMICE user posted image ma znam da hoce,guza joj je sva izbusena i stvaraju joj se cvorovi,ne da da joj pipnem da malo izmasiram uh samo da prodje vise

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 378
15.10.2014 14:31:20   
Misha i Ljisha
Stigoh sve, rucak se sam skuvaouser posted image dok sam ja kosila travu, kuca sredjena, travnjak perfektan, cekam mog tatu da dovede D iz vrtica. Kasniuser posted image u ovo doba je ona naveliko vec kuci. al ajd ne moze drugacije danas ja nemam kola. Cak sam stigla i da se istusiram (samo ne znam zasto sad kad stigne D idemo nas dve u bastuuser posted image ).

Pozdrav mame

Direktna veza do poruke: 379
15.10.2014 20:48:11   
dijana1*
Dobro veceuser posted image
Kosta spava a Vuk ne moze da zaspi od kaslja grrrrruser posted image
Idem da sredim stan pa da vidim sta ima na RR.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 380
15.10.2014 20:55:25   
Mala Elena
Izdrzi Doco , kad si ti jaka i ona je!
Ja besna kao ris, sad bih izasla na terasu da se izderem ko konj da sve puca! Jos od danas vucem , a sad mi se jos toga skupilo. .

Direktna veza do poruke: 381
15.10.2014 21:07:08   
Sanjica26 RR
Dobro vece! Iscedjena sam. Pre podne 4 casa i posle podne 5..Glas sam izgubila.
Decu nisam cestito videla.
T ide tek u ponedeljak u vrtic. Sofija jos kasljuca. Jedva je zaspala. Nateceni su joj desni.
U petak mi dolazi mama da cuva za vikend decu. Mm i ja idemo na neki simposion.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 382
15.10.2014 21:33:15   
Misha i Ljisha
Dobro vece mame. Moji spavaju. Mm se zanesvestio pre Duser posted image , umoran je bas jako. Meni oci na vrh glave sto se kaze. Ja ovih dana izgleda necu nista stizati da poradim nesto me evo veceras spopali djaci za privatne casoveuser posted image . To tako uvek bude, mirno mirno mirno i odjednom bura. Sad treba novi plan da smislim sta kako i kad. No dobro je ako nista drugo bice novaca. Taman se mozda i ponovim pred svadbu u nedelju. stvarno bih mogla sebi nesto kupiti nisam davno. Inace sam drmnula glavu danas o kuhinjski deo i to bas posteno. Razbila sam sokovnikuser posted image ,al "zakrpila" sam ga nekako i uspela Dunjici da napravim sok od smokvi. Valjda ce me sluziti bar neko vreme. Uhvatio se mis u drugom delu kuce, valjda nema vise, to je bio drugi. Prvog smo Heather ii ja rucno uhvatile (mozete misliti dve zene kako hvataju misauser posted image ) pri tom je mis ladno bio u rerni od sporeta i imala sam sjajnu ideju da ukljucim sporet na 250 ali me je Heather samo cudno pogledalauser posted image tako da smo ga tako nas dve u rerni hvatale i uspele i nazvale smo ga Miki i bas smo se pitale da li postoji i Mini kad eto i Mini se sad sama uhvatila. Ono sto me nervira sto sam posle Mikija sve vec oribala, sve kuhinjske delove (naravno i rernu), sve sam pomerala usisavala a sad moram opet.user posted image

I tako nista novo u drzavi Danskoj. A vi kako te?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 383
15.10.2014 21:36:27   
doktorkakristal
zdravo mame,vidim svi u nekoj frci,D je bila nepodnosljiva popodne malo je spavala pa je bila nervozna jedva je vecerala,mleko mi nece od kad je muci nos,samo malo povuce i namrsti se ,uh samo neke muke sa njom

Direktna veza do poruke: 384
16.10.2014 6:49:07   
mali_mis
Jutro mame user posted image
A. je juce provalio da ima auto sediste kod babe u sobi. Pa smo morali isto to sediste da dovucemo u dnevnu, da bi on seo u njega, i gledao tv. Onda mu je dosadilo sedenje, pa je poceo da se igra, i ja uzmem i krenem da vratim sediste, ali ne, nastade dreka. Pa je posle opet seo u njega, uzeo volan (deo skinut sa dupka, ima volan, kljuc i menjac, baterije izvadila), i vrti volan i drnda menjac, i kao vozi covek user posted image

Direktna veza do poruke: 385
16.10.2014 7:08:03   
mirkam
Jutro mame.
M se noćas nekoliko puta budio plačući u snu,ali dam mu dudu,pomazim i on prestane.Ne znam da li ružno sanja ili su zubici.
Ja juče bila da brusim zube,nije ništa boljelo dok nije prošla anestezija,e onda je ocelo po malo.Jutros sam sva otecena.A i svašta sam sanjala sinoć,uh.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 386
16.10.2014 7:24:49   
popkica bebic
user posted image Jutro mame! Moj Vaso je nocas uzasno spavao... Nikako nije hteo da spava u krevecu nego pored mene i mm. Sve nas je isutirao, ujedao, udarao, trazio da sisa nonstop, poludeli smo. Raste mu jos jedna dvojka, ima neki virusni osip i nosic mu je zapusen. Zurka do ludila! Kako ste vi? user posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 387
16.10.2014 7:40:19   
emicaa
Dobro jutro,moja curica nije noćas pravila puno problema ali sam svejedno kao da me šleper udario,sve mi se čini da bih mogla tri dana spavati bez prestanka.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 388
16.10.2014 8:03:37   
little_one
Jutro mame!

Ja sto godina nisam pisala u ovoj temi, pa hajde opet da pokusamo user posted image A vidim da je aktuelna tema NESPAVANJE user posted image

E kad se sjetim blazenih noci sa mojom Andreom, koja je spavala u komadu bez budjenja i cuda sa ovom malom podocnjaci do poda. Juce je primila prvu dozu trovalentne (petovalentnih i dalje nema) pa smo krenuli sa njima tako da ce i ona kao i seka da primi iste bocke...medjutim, lose ju je podnijela, rukica ju je strasno boljela a i bilo je malo temperaturice, nista strasno ali bilo je...dala joj jos sinoc prije spavanja pola kasike febriceta ali se opet budila na bukvalno svakih pola sata citavu noc. Ne vidim kafu popiti...Andrea u vrticu, ona sad spava...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 389
16.10.2014 8:28:18   
doktorkakristal
jutro mame,D se standardno budila kao i inace ,danas idemo na kontrolu javicu vam kako je bilo

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 390
16.10.2014 8:33:06   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame. Evo ja odvela D u vrtic, kanim se sad da izadjem opet napoljeuser posted image . Moram loziti i vatru, trebala je u 8 da mi stigne ucenica medjutim nema je, garant se uspavala jer ne mogu ni na mob da je dobijem. Dobice kritiku kad dodje user posted image . ajd ona mi je domaca sto bi se reklo komsinica mala jos me molila da ostavim D kuci da je ne vodim u vrtic da se ona igra sa Dunjicom. A moja dunja tako srecno upada u taj vrtic da mi zao da je ne odvedemuser posted image . Jutros je vec bilo dozivljaja, posto moja D obozava kisu i kisobrane i barice. Pa morala sam nedavno da joj kupim mali kisobran jedva je jutros docekala da ga rasirimo pa sve vice kiši kišiiii!!!! Jao moje dete bi stalno bilo napolju bez obzira kakvo je vreme. Bice muke na zimu iskreno. Planiram da letnju stalu preuredim da nam bude "baza" preko zime da imamo tamo cebad i gde da sednemo pa da tamo u zavetrini budemo jer ovde kad duva vetar stvarno nije normalno. Al dobro to su mi samo planovi. Ja posla uvek imam mogu da ne stanem i onda jos tako sama sebi nabacim jos koji posao samo se opterecujem. Pita me drugar zasto ja uopste trazim posao kad sam po njemu najzauzetija osoba na svetuuser posted image

Evo javlja se ova mala sad ce doci. Taman nju da upregnem da mi skocka kucuuser posted image . Kad god dodje pita da li treba nesto da mi pomogne pa ostane ovde satima, dok odrzimo cas, dok mi pomogne dok se izigra sa Dunjom, a nama naravno prija drustvo.

Pozdrav mame.

Uuuuu moracu sad ovo dete i da nahranim sigurno nije doruckovala. Ajd ajd odoh

Direktna veza do poruke: 391
16.10.2014 8:39:16   
Modessty
Dobro jutro. Vidim da nismo jedini koji noćas nisu spavali. Nikola sinoć završi u hitnoj. Upaljene glasne žice, laringitis ili šta već. Spavala sam veći deo noći sa njim u rukama u polusedećem položaju. Jao kad će i on da poraste! Ne mogu više da ne spavam!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 392
16.10.2014 8:59:25   
emicaa
Mod nedaj se user posted image .pa moraju i naša dječica jednom početi spavati kako treba,valjda prije njihovog puberteta odspavati po koju noć u komadu user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 393
16.10.2014 9:24:27   
dijana1*
Dobro jutro, moze kafica.
Vuka sam odvela u vrtic a ja pijem kaficu mmmmm osladilo mi seuser posted image
Kosta je nocas poprilicno lepo spavao.
Mod kako je Nikola?
Doco javljaj kako je Dora.
LO bas su bezobrazni sto se tice vakcina. Deca se muce a oni teraju po svome. Ufffuser posted image Ljubi mi Auser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 394
16.10.2014 10:33:49   
doktorkakristal
pocece da spavaju onda ce uci u pubertet pa ce krenuti da izlaze onda ni tad nama nema spavanja user posted image
cekam da se D probudi pa idemo na kontrolu napolju lije kisa pa cu morati taksije D se plasi kisobrana
nego zna li neko kad ce da puste grejanje user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 395
16.10.2014 12:40:04   
little_one

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

LO bas su bezobrazni sto se tice vakcina. Deca se muce a oni teraju po svome. Ufffuser posted image Ljubi mi Auser posted image

Mi smo odlucili da ne cekamo vise, i Andrea je sve trovalentne primila i sve ih je fino podnijela, nista joj ne fali a mi vec 6 mjeseci imamo i ovo nam je prva bocka, em su je odgadjali jer je Aleksandra stalno pod nekim antibioticima, doktorima, cudima em nije bili, tako da je primila pa cemo izgurati na trovalentnim, sta da se radi....

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 396
16.10.2014 13:28:40   
doktorkakristal
vratili smo se dobila jos tri boce da primi pa opet u subotu da je odvedem,uglavnom usi su dobro nosic isto samo je grlo jos malo crveno pa zbog toga jos tri,osip joj se polako povlaci

Direktna veza do poruke: 397
16.10.2014 14:30:58   
Mala Elena
Super Doco !user posted image
Mame dobar dan, mi u setnji , cudim se koliko nam ljudi prilaze da kazu da je E slatka user posted image lepse dete i od mene i od mm user posted image
Gledali smo gastarbajtere , nose nasu i rusku zastavu , oko 50 ih je proslo , bas zanimljivo, E je sve ispratila user posted image

Direktna veza do poruke: 398
16.10.2014 22:14:12   
Sanjica26 RR
Sinoc nam je bila luda noc. Vidim da ce i veceras. Sofiju mnogo bole desni. Bukvalno je celu noc prespavala na meni. Ko za inat nismo imali gel. Teodora nas he zamolila pre toga da spava kod nas. Kaze: "Svi spavate zajedno, a ja sam sama". Mm se rastuzio i otisao kod nje. Gorio je od sto zena. A onda je T predlozila da svi spavamo zajedno. Pustili smo je. Kad je Sofija krenula sa zurkom ona se povukla i vratila u svoj krevet.
Na poslu imam gomilu posla. Danas sam imala jedan cas, ali sam predvece otisla da zavrsavam nedovrseno, jer uskoro dolaxi ispekcija.
Ceka me pisanje portfolia. Prvi put se susrecem sa time.
Ljiso i moja T je rodjena na Bogojavljenje.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 399
16.10.2014 22:20:17   
doktorkakristal
SANJICE uzmi Sofiji dentokid granule homeopatski lek ja sam prvo mislila da ne deluje,ali nije bas tako pomaze dosta jos u kombinaciji sa gelom je super
ja svratih da vidim sta se radi pa cu u krevet,nesto sam mozgala i odlucila da D sutra ipak sapva kod mojih posto nije prolsog vikenda zbog bolesti,ali odvescu je tek predvece i da je vrate ujutru da bi je vodila na injekciju,znacice mi da odspavam bar jednu noc u komadu

Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here