Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 18.10.2014 14:44:57
|
|
|
|
mirkam
|
Da vam se javnem. Juče čitav dan povracala,svaka me koska boljela,temperatura 37.5,nisam mogla da stojim,a vozila 100km da završim prevod stana što smo prodali.Zamislite kad sam iz kancelarije notara izletjela,u sred priče,napolje da povratim.Ne znam kako sam kući došla.Danas malo bolje al i dalje nemam snage.Uh,samo da mi na M ne predje. Doco,super što si odmorila i što je D bolje. Ludachice,malena je preslatka.
< Poruku je uredio mirkam -- 18.10.2014 14:47:17 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 18.10.2014 15:50:04
|
|
|
|
doktorkakristal
|
MIRKAM jedi djetalno uzmi neki probiotik i dosta tecnosti
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 18.10.2014 15:59:36
|
|
|
|
mirkam
|
Doco,problem je što ne mogu da jedem,nemam zube,tj izbruseni su!A i to što sam nešto mogla,od juče mi želudac ne prima,posle pola sata povratim.A tečnosti pijem baš dosta.Danas sam "pojela" supu i nisam povratila i to je super.Bolje sam ja danas puno,nego samo da ne zarazim M ako je ovo neki virus.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 18.10.2014 16:04:28
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jesi li probala da jedes pasirano kao za bebu tipa da skuvas krompira pa ga ugnjeci i dodaj malo jogurta,mozes da uzmes i one zitarice koje se potapaju u jogurt ili vodu ima ih u DM pa to da jedes dace ti dosta snage i jako su zdrave i hranljive,ja obicno uzmem prolom vodu i nacedim limun u nju pa to pijuckam tokom celog dana
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 18.10.2014 18:45:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mirkam , da sto pre ozdravis ...ja sam zivela na krompiru , pavlaci , tostu i plazmi kad mi je bilo lose . Po malo jedi . Evo ja idem da klopam opet sam gladna...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 18.10.2014 21:39:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece mame. Moja D danas nesto nervozna. Ja radila i Bogme zaradila na privatnim casovima. al eto potrosice se novci hvala Bogu momentalno ne valja da stoje ehehe....Sutra idemo na svadbu, pisala sam u temi. Nemam adekvatne carape za suknju sto sam kupila, valjda radi DM i nedeljom jer nemam pojma gde bih drugde kupila mineral carape koje obozavam. Odoh mame na spavanjac. Laku noc.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 18.10.2014 22:13:35
|
|
|
|
little_one
|
Vece mame! Mi popodne skitali, bas se nasetali, izmorili cure i evo svi spavaju osim mene a ja tamanim kokice, njam. Mirkam da sto prije ozdravis, neki stomacni virus sigurno. A glavobolje idu uz ovo ludo vrijeme. Koliko god se uvijek obradujem MIholjskom ljetu, uvijek zazalim jer tad me najcesce scepa migrena. Kao prije neki dan. Misho, kod nas DM ne radi nedjeljom, i mi veceras usput stali da kupimo pelene jer ne bismo izdrzali do ponedjeljka da cekamo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 18.10.2014 22:20:23
|
|
|
|
Nimfa
|
Vece :-) LO kad vec pominjes glavobolje morala sam da se ubacim, ja evo lezim a glava ubija, a sve mi je od sinusa, ne znam koji lek vise da pokusam ni jedan od mnogih nije pomogo nazalost :-( Inace moja bebana pajki pa cu da odmorim do jutra,jer ceo dan iz ruke se ne ispusta ,ako bih i pokusala krece histerija :-D
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 18.10.2014 22:28:16
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece mame. Mirkam da sto pre ozdravis. Ljiso lepo se provedi sutra i obavezno potrosi sve pare ako nista drugo bar na muziku LO zar ne radi DM u Konzumu a sada se otvorio i u Tropiku. Juce sam isla na pregled kod ofamologa i posteno se smorila, ceo dan sam bila nikakva. Da ne duzim ovde (pisacu u temi) za oftamologe sam pravi cudak narucila sam se u ponedeljak kod dr u Beogradu pa da vidim sta ce da mi kaze. Ludachice, Branka je preslatka i cestitam ti
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 18.10.2014 22:48:58
|
|
|
|
little_one
|
Dijana ja koliko znam ne radi nedjeljom, jos uvijek jurim da me ne zatekne nedjelja za pelene, otkud znam, mozda zivim u zabludi. Moram sutra provjeriti, ako nista da odem da vidim taj u Tropicu. Ne stigoh tamo da odem veceras... E Nimfa, ja kako sam dvije trudnoce izgurala zaredom sa dojenjem, bila ubijedjena da ne smijem brufen. I neki dan sam htjela sama sebi glavu da otkinem, nisam znala sta da radim, 3 dana me drzala, paracetamol naravno nista ne radi, i navece muz za racunar da vidi sta smije s dojenjem pa kaze a sto ne uzmes brufen...ne smije samo u trudnoci I tako me tura povracanja i brufen izvukli iz muka....inace mi povracanje i onda spavanje nakon toga najbolje pomaze al nekad bez tablete nista. edit, nadjoh sad na netu da dm radi nedjeljom, a ja ubijedjena da ne radi...e super info za ubuduce
< Poruku je uredio little_one -- 18.10.2014 22:50:41 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 18.10.2014 23:02:25
|
|
|
|
dijana1*
|
LO samo mislim da u Tropiku radi do 15 h. Ipak sam bila upravu
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 18.10.2014 23:06:08
|
|
|
|
little_one
|
E nek si bila u pravu, mene bas obradovalo to da radi. U Konzumu do 4 a vjerovatno i u Tropicu, ne gledah, a ostale ne rade nedjeljom, izgleda da je meni ostala navika od prije kad su bila samo ona dva u centru, oni nisu radili nedjeljom pa kad se otvorilo u Cajevcu valjda sam po starom radila Old habits die hard!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 18.10.2014 23:16:52
|
|
|
|
doktorkakristal
|
tek sadda se javim ,zavrsili u 23 h kontrolu,bila haos guzva na odeljenju masa prijema i neki hitni slucajevi pa sam sacekala ionako me taj golega uvek prima preko reda u ostalom mi bi trebali u dispanzer to je njegova dobra volja sto mi uvek izlazi u susret,D je dobro ne treba vise nikakva terapija,ali ja nisam boli me grlo i to nenormalno,uzeh palitrex da pijem jer bukvalno ne mogu da gutam kao zilet da imam u ustima
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 18.10.2014 23:19:36
|
|
|
|
Nimfa
|
Uf LO nije meni problem sa lekovima jer na zalost ne dojim bebu od treceg meseca stalo mi je mleko i zbog stresa i bebac u porodilistu navikla na dohranu pa moje odbijala i dosta jos drugih stvari.Vec sam skoro sve lekove isprobala malo pomognu pa bol nastavi. Inace brufen mi smeta kad dobijem,bol prestane,ali dobijem odliv,pa ga cak i kad nemam m izbegavam :-D
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 18.10.2014 23:26:18
|
|
|
|
Maslacak15
|
zdravo mame. Brufen je deifnitivno bezbedan za dojenje. Pominjala sam na drugoj temi 3x600 mg dnevno prva tri dana je standardna terapija za bol posle carskog reza u nemackim porodillistima. A beba je svaki sekund sa vama i svi se trude da vam pomognu da sto cesce dojite. Tako da je info proveren- ja prosla dva puta kroz pricu i nisam nista pomesala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 18.10.2014 23:43:33
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamike... Mene ubi neka gorusica, znam da mi smeta krastavac, al kad ne mogu da mogu da mu odolim... Mirkam , ti sad samo hranu za bebice, jos i ne mozes da zvaces , bas muke... Ljiso, DM radi nedeljom do nekog vremena, najbolje nadji br pa zovi ujutru... Ja sam bas pre neki dan bila, kupovala lakove, bile su neke carapice na akciji... Maslackonjo ti si meni Draga Saveta... A kad pricate o lekovima protiv bolova, jedino sto je meni pomagalo, kad nisam dojila, je Panadol extra, kunem se u njega... Ludacice cestitam... Dijo prebaci slike u Slike nase decice, vidim tu si, od modova mislim.
< Poruku je uredio mati -- 18.10.2014 23:50:33 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 19.10.2014 0:07:26
|
|
|
|
Bibilib
|
Drage moje ja odoh na spavanje do sad sa gledala Zvezde Granda i ismejala se posteno... Ljubim vas
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 19.10.2014 0:26:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
Au mame , otvorih pelenu i umalo se ne srusih ! Pravo govance ! Jadna, mukica , nije kakila juce i danas do veceras...jel normalno da od ovih kupovnih zitarica dobija zatvor? A uporedo jede krusku ..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 19.10.2014 0:51:05
|
|
|
|
mati
|
Probaj sa sljivom ili jabukom.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 19.10.2014 5:44:37
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Juce od A. ni u wc nisam mogla da odem. Sedeo je sa babom ispred vrata i lupao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 19.10.2014 6:21:22
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,moja dama se budila svako sat vremena,izgleda da sad počinje borba sa gornjim jedinicama.jedva gledam...danas sredjujemo T sobu,da se može igrati u njoj da ne moram stajati iznad nje,ali još ostaje spavati kod nas.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 19.10.2014 6:38:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro mame. Moja D opet dobila neku nisku temperaturu. Ja prosto ne mogu da verujem. Ne curi nos, bolesna nije. Dobila temp. Nije visoka 37,7 ali je bas drekala nocas fest. Nalila sam je vodom a sad u 6 je popila i mleko i eno je spava. Brate mili mi svake druge nedelje muku sa temperaturom mucimo i kupujemo eferalgan kao blesavi covece. Jos cu traziti od dr uput kod imunologa. Ja stvarno ne znam sta se desava. Vec sam pisala da je za godinu i po bila tri put bolesna a od jula svake druge nedelje dobije temp. I to tako najcesce da joj nije nista samo temp iz cista mira. I jako lose podnosi i niske temperature. Odlepicu majke mi. Mislim da ona i ja danas ne idemo na svadbu definitivno. Necu da mi se tamo izmori pa da muku mucimo danima, neka nas kuci danas a nek taja ide sam na svadbu. sta da radimo takva tura.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 19.10.2014 7:10:18
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro mame. Jutros sam kao nova ,nema ni mučnine i ništa ne boli. M sinoć zaspao tek u 22h ,prejeo se za večeru,posle dva sata ja da mu ponudim malo mlijeka a on popio sve.Šta mu bi da toliko jede pojma nemam,a kako slabo jede u poslednje vrijeme žao mi bilo da mu ne dam.E onda ga je sigurno mučio stomacic jer je sto puta bljucnuo i podrignuo.Jadnicak,neću to više da radim. Danas ću da probam malo da jedem tu bebecu hranu,mislim gnjeceno i tako to,uh.Zubi tek u utorak ili srijedu.Ima da smrsam za medalju,nego nema veze. Doco,pa zar ti sad? O bože,što vas je okrenulo.Al samo kad je D ozdrava,ti ćeš to lakše
< Poruku je uredio mirkam -- 19.10.2014 7:12:28 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 19.10.2014 9:01:20
|
|
|
|
little_one
|
Jutro mame! Kod nas mirna noc, tata preuzeo ranim jutrom cure, a mama odspavala do 8 i ko nova sam. Sad lagano kafica, on sredjuje travu u dvoristu, Andrea se tu gnjavi okolo. Doco, da prodje brzo, ovo je ludo vrijeme, sviju je dohvatilo barem smrcanje. Misho, ni moja Andrea nije bila bolesna do vrtica. Prvi put se razboljela sa 15 mjeseci na RR Djedu Mrazu, a poslije toga kad je Aleks donijela iz bolnice onu infekciju pa smo svi bili bolesni i evo sad u vrticu, mada je i vrtic prilicno postedio kako moze biti, uglavnom viroze. Moraju da grade imunitet, nemoj da se brines, organizam se suocava sa infekcijama i mora da se bori. Mirkam super da ti je bolje. Maslackic, ja nisam znala to za brufen, valjda mi je ostalo da ne smije u trudnoci pa sam ja to samo prevela i na dojenje tako da mi je spas bio kad sam to procitala jer bas imam jake glavobolje kad me dohvati. A kod nas daju nakon poroda samo paracetamol i on mi je za te bolove bio dovoljan, doduse nisam na CR pa ne znam da li bi tada paracetamol pomogao. Niko nije ni nudio nista jace. Lijep dan mame vam zelim, mi cemo danas sigurno u skitnju, dan je divan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 19.10.2014 9:34:34
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Jutro mame mi malo duze spavali MIRKAM samo da zubi budu gotovi sto pre, muka je kad sa njima nesto fali niti mozes da jedes niti cala normalnno da funkcionises
|
Anketa
postovanje, ljubav ili nesto drugo?!pahulja76Da li ujutru ispracate muzeve kada krenu na posao? (vi ne radite i ostajete kod kuce ili on krece pre vas...)DA (
50%)
NE (
50%)
Ukupan broj glasova: 80Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!