lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (23.10.2014 9:13:11)
|
Mi imamo digitalni toplomer i zadovoljni smo. U jednom momentu su kod nas u apotekama govorili da nema više živinih i nisam imala šta drugo da kupim. Imali smo pre ovog jedan koji se pokvario ili sam se ja tako tripovala, pa smo uzeli drugi, prilično skuplji i ako se ne varam baš je taj sa galijumom, proveriću posle. Ali, mi imamo i timpalni, bez njega ne bih mogla da zamislim da D ima temperaturu. Sve iskombinujem, i mirna sam. A ako uspem da nađem živin uzeću i njega opet. Mi smo uzeli sisaljku za nosić odmah sa D ali nam nije trebala prvih par meseci, a što se tiče tog za usisivač, to smokoristili tek kasnije, bolja stvar za čišćenje nosa ne postoji! Samo što se ona toga boji pa bude malo povuci-potegni, ali odlično je. Najviše sa njim volim da joj čistim, jer sve izvuče, mada sad već nemam potrebu jer sama duva nos... Bubi, puno pozdravi Sanjalicu! Baš volim što je tako pozitivna i neka! [sm=smiley27.gif] Anči, liči na sluzavi čep. Ni moj nije bio velik, onako kao deo malog prsta do prvog zgloba (nadam se da si me razumela [sm=smiley36.gif]).
|
|
|
|