Ana13 -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (22.10.2014 14:50:44)
|
Super sto je Sanjalica ok [sm=smiley20.gif] Jovice,cestitam za pisonju [sm=smiley1.gif] A ti sto komentarisu...uf...sve bih ja to na banderu okacila za primer drugima. Meni skoro kasirka u Maxiju rece da nema veze sto je zensko,sledece ce sigurno biti musko sa sazaljivim pogledom .Samo ni ja nisam mutava,pa joj bese neprijatno pred drugima u redu [sm=hudicek1.gif] Daco,a ja bas ovde u nisu kad idem po slavama vidim da svi nose neke tiganje,vaze,cinije...Kod nas u Ks-u se samo prvi put nosi tako nesto za kucu,a svaki sledeci se nose kafa,pice,cokolada ili bombonjera.I sad nikad ne znam kako da se ponasam kad me ovde neko zove na slavu [sm=smiley13.gif] Inace imam zakazano kod tvog Antica u petak [sm=zz_biggrin.png] Zene,vec 2-3 dana imam menstrualne bolove.Nocas me probudio malo jaci bol u stomaku.Bas kao da cu da dobijem,a i beba se bas primirila ova dva dana.A sad sam jedva dosla iz grada.Na pola puta sam stala i zaplakala koliko me je zabolelo.Ja inace nemam bolne menstruacije.A ovo mnogo jace boli.Imam visok prag bola,kod zubara nikad anesteziju nisam htela,imam par pirsinga,tetovazu...nist od toga nisam ni osetila.Ovo pricam da bih vam objasnila koliko dobro podnosim bol [sm=smiley36.gif] E sad zamislite koliko me je ovo zabolelo kad sam se rasplakala sama na ulici pred gomilom nepoznatih ljudi. I evo jos me boli bez prestanka. Koliko sam upucena kontrakcije zabole pa nestanu i tako u krug [sm=zmeden.gif] Sutra imam zakazan ctg pa ne bih sad da idem do dr-a. A i cini mi se da mi se stomak malo spustio.Jel je to pocelo ili se dzabe nadam [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|