Mariya -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (20.10.2014 10:47:29)
|
Cao [sm=nosecka.gif] Virnem ponekad kod vas da vidim sta ima novo[sm=smiley1.gif] Wiv, srecan rodjendan!![sm=torta.gif] Ana, meni je u obe trudnoce pritisak bio nizak 9 meseci pa se 10ak dana pred porodjaj poceo dizati. Oticanje isto, nisam oticala 9 meseci, i opet 10ak dana pred porodjaj pocela!! Drugi put, kad sam videla da mi se pritisak dize a noge i ruke oticu (a o glavi da ne pricam, faca mi je bila kao baloncina[sm=zz_cold.gif]) znala sam da je porodjaj blizu. Nekoliko sati nakon porodjaja, kad sam isla da se tusiram,gledala sam svoje noge i nisam mogla da verujem kako su tanke i male[sm=smiley36.gif] i koliko brzo je taj otok splasnuo!! inace, ja sam se sa Lu porodila sa 37+6 a sa H 38+3, znaci tu ste otprilike i ti i Wiv [sm=smiley1.gif] Ali ti za svaki slucaj vidi sa dr. za pritisak. Von, muke sa (*)(*), bas mi je zao[sm=smiley13.gif] U topoli su pedijatrijske sestre stvarno divne, ustvari skoro sve sestre i babice su dobre, ja sam se bas porodila kod one koja me je i prvi put naucila kako se doji. Posto ja hvala Bogu nisam imala problema mene je samo proverila da li beba dobro hvata bradavicu, da li guta i opipala kakve su mi grudi. Cimerki ni 4ti dan nije nadoslo mleko, beba je svaki dan gubila na tezini i verujte mi da je svaka sestra dolazila na 2-3 sata da je proveravaju i da joj pomognu, bas su bile divne. A jel te vase ped. sestre nece da pomognu ni ako ih zamolite?[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|