Ana13 -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (19.10.2014 14:14:45)
|
Ola.zenice [sm=zz_bounce.gif] Lep dan danas,a i pun lepih vesti,koliko vidim. Cestitam na pokretima,srculencu,trudnoci,diplomi...da ne zaboravim neku.Ah,slabo radi ovaj trudnicki mozak. Konacno zavrsismo bebinu sobu. Oprala sam joj sve stvari. 9 masina sam oprala u zadnja 2 dana. 3 masine su bile od kolica,a ostale 6 posteljinica i garderobica. I na kraju sam skontala da Nina nema u cemu da izadje iz porodilista.Kaze mm da se vidi da je zensko,pun ormaric,a ona nema sta da obuce [sm=jezicek.gif] Nego,sta vi mislite koliko toplo treba da je obucem kad izlazimo? Gledala sam neku dugorocnu prognozu za kraj oktobra,pocetak decembra i kazu da ce biti do 10 stepeni. Kupila sam joj carters bodic sa dugim rukavicima,pantalonice (lice na farmerkice [sm=zz_redface.png] ) i cupavu jaknicu,ali nije debela i kratke carapice. Bice umotana i u cebence,a treba i neke cizmice ili patikice da joj nadjemo. Da li je to dovoljno ili ce trebati hulahopkice i neka deblja jakna? Pocetkom novembra najavljuju i kisu. Jao,pocela sam sinoc da peglam njene stvari.Pa ono je toliko malecko [sm=zz_wub.gif].Jedva peglam sa ovom dzinovskom peglom.
|
|
|
|