Ana13 -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (21.10.2014 11:16:05)
|
Dobar dan,okruglice Ja budna od 7h.Malo sam pospremila haos po kuci,popila kafu,docekala majstore.Tacnije mm je izasao sa posla da ih doceka i uputi sta da rade.Sveki mi je poslala vruce kiflice za dorucak.Bas mi se jedu,divne su,ali sam pojela samo dve zbog testa i soli.Mada mi je pritisak jutros bio 120/80,kao i juce ceo dan.Ne stigoh da odem do dr,pa cu u cetvrtak.Tad mi je i zakazan ctg,pa da ne idem dva puta Kod nas je bas suncano,ali hladnjikavo.Kad ima sunca,ja sam puna energije i samo bih nesto da radim. Poceo je stomak malo da bolucka kao da cu da dobijem.Jer to nesto znaci? [sm=smiley1.gif] Wiv,znam da je ok ta velicina stomaka sada,nego sam se zabrinula sto mi je stomak za samo deset dana porastao za 8 cm.Nesto mi to mnogo tako odjednom.Ali je valjda sve ok. Glukice,ja sam imala grceve u listovima negde na sredini trudnoce i pila sam Mg.Sad ih vise nemam. A Serpica je zena zmaj.Svaka cast.mi zelimo troje dece,ali me vec sad hvata frka kako cemo da se uklopimo.Velika je to obaveza.
|
|
|
|