jovicaa -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (9.10.2014 19:43:36)
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: jovicaa zene mm i ja smo danas pokupili nekog psa sa ulice. ne deluje kao ulicar, nije ofucan sugav, i td... odmah smo ga okupali i dali mu tabletu protiv parazita. ne znam kako da se zastitim prvih par dana dok se pas ne iscisti, s obzirom da ipak ne znamo sta nosi u sebi? a mi smo u stanu.. planiramo da ga zadrzimo svakako, osim ako se slucajno ne pojavi neki vlasnik.. ali sumnjam, pas nema ni ogrlicu.. Dali ste mu ono najvaznije, on ce vec danas poceti sa ciscenjem. Mozes da ga okupas i naprskas protiv buva i krpelja. I jedino da ga vodite na vakcinaciju. Svaka cas_t Jovice [sm=bravo.gif] Sandra bas mi je zao [sm=smiley13.gif] Bubi taj secer ti je super, oni prave paniku oko 5 sve ispod je sjajno, ne brigaj. uf jedino me je od tih zoonoza strah. valjda necemo nista pokupiti ovih dana dok se ne ocisti... vec se penjala na krevet.. jako je dobra.. vec smo je svi zavoleli.. naravno[sm=smiley1.gif] svakako smo hteli psa, i eto on je nasao nas[sm=smiley1.gif] hajde von sad bi vec mogla[sm=smiley36.gif] sandra bas mi je zao[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|