lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (9.10.2014 12:04:27)
|
E, ja sam predala tortu i zasad nema rada do 17.10. ako nešto ne iskrsne u međuvremenu. Jupi! [sm=bravo.gif] Ja ne mogu kafu zbog stomaka, inače pijem nes ali otkako sam zatrudnela ne mogu ni njega, pijem kapućino ili toplu čokoladu, a sad zbog ove dijete ne mogu ni to. Sad ću da skuvam sebi čaj i da sredim džumbus u ofisu koji sam ostavila [sm=smiley36.gif], pa da pristavim ručak, pa da došijem Dariin kostim za sutra, imaju maskenbal, pa idem kod pulmologa, i tako...sve u svemu, sad kako nemam posla za narednih par dana, baš se osećam rasterećeno. Kao da sve mogu! [sm=smiley1.gif] A što se tiče sexa!! Izludeću, mi ako smo uspeli 10 puta u ovoj trudnoći, uvrh kape! Stalno smo zbog nečeg sprečeni...kad se setim kad sam bila sa D trudna, pa mi smo bili kao zečevi [sm=jezicek.gif] a sad...te jedno krvarenje, te drugokrvarenje, te vaginalete, te amnio, te opet vaginalete, pa sam ja bila osetljiva dole (gljivice), pa sad opet vaginalete...izludeću! Hoću jedan pošten sex! A da ne pričam kako me je beba šutnula negde u grlić, usred prošlog puta, pa smo morali da prekidamo. [sm=smiley29.gif]
|
|
|
|