lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa dobro je prosao ekspertni izgleda da je ipak deckonja, nista od moje cerke ali zaista nisam razocarana, samo da sve bude ok i bicu presrecna naravno. Jovice, super! Šta god da je, da je živo i zdravo... IZVORNA PORUKA: 17 joka Lelo, jaccaj KS sto više eto ni ja nisam u boljem stanju cak i jednom mesecno primam inekciju, 10 dana oko ciklusa heferol folnu razna cuda. i neznam koliko pomaze Jačam koliko mogu. Džaba kad sam stalno na tim dijetama. Evo, juče i danas sam pojela par parčadi hleba sa margarinom, šolju jogurta, šolju čaja, jedno pakovanje plazme i pola pakovanja štapića. Za dva dana. Sandra_n, doborodošla Bokac, i ti nam dobrodošla! Baš mi je žao zbog svega kroz šta ste prošli. Biće sve u redu ovaj put! IZVORNA PORUKA: Kata90 Anita....i ja lose spavam uglavnom se budim oko 4h taman pre alarma kad mm treba da ide na posao vec mi sve smeta....rekla sam mm da cu od sada sama da spavam,i da on predje na drugi krevet kad mi vec i on smeta....onda sta da ti kazem I ja sam skontala da mi mm smeta u krevetu, pitao on mene da spava druggde, ali mi glupo da ga teram, pa sam mu rekla da mi ne smeta! Serpi, imaš više iskustva od mene, ali ja mislim da su sve trudnoće drugačije i da ne treba da se vodiš time šta je karakteristično za "tvoje trudnoće". Meni su ova i prethodna kao dva različita života Ja sam jutros krenula da uradim urinokulturu, ali nisam otišla. Popila sam tothemu jutros, u soku, na prazan stomak, pre doručka i toliko mi je pozlilo, da sam nosila lavor sa sobom kroz stan. Na kraju je mm vodio D u vrtić a ja sam ostala kući da ležim. Grozno se osećam ceo dan. Valjda mi to nije leglo na svu tu moju dijetu...ne mogu ruke da podignem. A dr mi je rekla da je pijem 2x dnevno, ako mi bude loše 1x. Ja sam planirala pre doručka i ručka, ali nema šanse, piću je pre ručka samo. Nadam se da će delovati. Uopšte je nisam tako loše podnosila prošli put... Bubi, kako je ti podnosiš? A sad moram da završavam tortu na koju ide onaj čikica na motoru, a ne znam kako ću kad ne mogu da stojim. Sad u najavi nemam puno porudžbina i mislim da ću malo da oladim, pa polako da pauziram.