|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat]
8.10.2014 7:21:53   
anita
Dobro jutro drage user posted image .
Sandra-n, Bokac,dobrodosle user posted image .
Bokac zao mi je zbog svega sto vam se desilo.Zelim ti da ovog puta sve bude u redu.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 551
8.10.2014 8:35:10   
vonavoj
Jutro!
sandra-n,bokac,dobro dosle, da vam budu skolske trudnoce!user posted image
jos sam 2u1,dobro sam,pijem kaficu..
wiv,nadas se da se grlic skracuje,e pa ne verujemuser posted image user posted image
i sinoc sam pisala da se beba umirila,aha,samo kratko,jedva sam zaspala!user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 552
8.10.2014 8:36:34   
Trcosava
Dobro jutro drage ženice i dobrodošle nove trudnjačice.

Pridružite nam se i u ostalim temama ( s obzirom da ste već mame user posted image ). Bokac, žao mi je zbog svega što ste prošli, ali vidim da si jaka i verujem da će sada biti sve ok. Samo što manje stresa. Nit je dobro za bebu, nit za lepotu.

Kod ja ništa novo, čekam da vidim kakvo će vreme biti danas, najavili su kao da idemo sa vrtićem i decom vozom do Bleda (parna lokomotiva) - prošle nedelje otkazano zbog kiše, a danas isto pada... Pojma nemam da li se ide ili ne.

Sandra, Bokac - ako vam išta znači i ja sam sama ovde. Mm jeste odavde, ali nema ni oca ni majku. Tako da smo skroz sami. Jedino neeeekad uleti tetka od mm, ali ona žena i ovako ne zna gde će od obaveza. A stoji da imamo samo jedno dete, do januara user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 553
8.10.2014 9:02:01   
daca77
Dobro jutro!!!
Konacno user posted image zaspale, ovog jutrauser posted image
Sandra, bokac, dobro dosle..bice sve u reduuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 554
8.10.2014 9:06:32   
cetvrtko
dobro jutru zenice i stomacici :)) kako ste jutros ? kako ste spavale ? :)

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 555
8.10.2014 9:16:42   
daca77
Vec 2 noci se ubijam od spavanjauser posted image

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 556
8.10.2014 9:40:49   
plačljiva
Nove trudničice dobrodošle user posted image
Ni noćas nisam spavala user posted image ,okretala sam se okretala i ništa...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 557
8.10.2014 10:10:00   
wivern
Ihaaaj koliko novih trudnicica, dobro nam dosle. Jos sutra da uguramo Chipsy ovde, pa ce tek onda krenuti navala user posted image
Von zasto mi ne das da se nadam user posted image
Ja zene vec danima po nekim analizama, jutros isla u dz da vadim krv i dam urin i neki deda se bunio sto idem preko reda. Pri tom su me svi propustili i bukvalno ugurali da odmah udjem (a sve su penzioneri) i kad su skocili na dedu ja rekoh jos ce se i pobiti. Jos sam zaboravila da pitam kad ce biti rezultati, jer su me toliko uguravali preko reda da nista nisam stigla da pitam. I uredno mi svi pomagali da se obucem posle vadjenja krvi, bas sam sokirana ljubaznoscu, prosto i neverovatno. Sad cekam 12 pa da krenem do grada po rezultate za hepatitis i uk.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 558
8.10.2014 11:47:21   
jovicaa
ja ne smem ni da napisem koliko sam spavala.. to vise nije normalno, ako nemam nekih vecih obaveza i ne navijem alarm, kada su deca u vrticu ja se otkinem od spavanja. a bas sam planirala danas da svasta sredim po kuci, posto nemam obaveza na faksu i otkinula se od spavanja, kako me nervira touser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 559
8.10.2014 13:03:42   
Kata90
Dobro nam dosle Bokac i Sandra user posted image ove godine bas ima puno trudnicauser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 560
8.10.2014 13:05:17   
anita
Sto se tice spavanja ja ne mogu da se pohvalim da bas dobro spavam. Vrtim se puno, ne mogu da se namestim, nos mi je povremeno zapusen a i sanjam gluposti pa se budim.user posted image

Ja se ofarbala pa sada pijem kafu i uzivam na suncu na terasi. user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 561
8.10.2014 13:10:55   
Kata90
Anita....i ja lose spavam uglavnom se budim oko 4h taman pre alarma kad mm treba da ide na posaouser posted image vec mi sve smeta....rekla sam mm da cu od sada sama da spavam,i da on predje na drugi krevet user posted image kad mi vec i on smeta....onda sta da ti kazemuser posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 562
8.10.2014 13:16:09   
serpica
I mi bili u setnji,mali zaspao a devojcice se igraju,bas je lepo ogrejalo. Spremam rucak i cekam mm s posla pa da idemo da trazimo kostim za sutrasnji maskembal.
I narno brojim dane do uz-a i sva sam napeta...ako mi verujete sve bih dala za jednu dobru mucninu sa povracanjem samo da bar malo budem mirna.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 563
8.10.2014 13:21:05   
Kata90
Serpice......sa troje divne dece i sa toliko uskistva nema sta da se nerviras....user posted image samo opustenouser posted image sve ce biti ok user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 564
8.10.2014 13:24:59   
anita

IZVORNA PORUKA: serpica

I mi bili u setnji,mali zaspao a devojcice se igraju,bas je lepo ogrejalo. Spremam rucak i cekam mm s posla pa da idemo da trazimo kostim za sutrasnji maskembal.
I narno brojim dane do uz-a i sva sam napeta...ako mi verujete sve bih dala za jednu dobru mucninu sa povracanjem samo da bar malo budem mirna.user posted image

Serpi jos malo do UZ. Opusti se bice sve u redu.
Ja u pocetku uopste nisam imala mucnice, mislim skoro dva meseca. Imala sam posle ali povremeno.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 565
8.10.2014 13:39:45   
serpica
Za moje trudnoce nije karakteristicno da budu bez tegoba,zato brinem,prvi i jedini put kad nisam imala tegobe nije se zavrsilo dobro.mada znam dosta zena koje uopste nisu imale tegobe a iznele trudnocu,i zbog toga bi trebalo da sam mirna,ali nisam...jos malo i znacu kako stoje stvari.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 566
8.10.2014 13:57:34   
vonavoj
Serpice,ne valja kad su tu tegobe i kad ih nema..to nam je u krvi,nikad mirne! Polako,svakako bice kako je sudjeno,nista se ne moze uraditi,ali ja mislim da ce biti sve ok! Meni je ova druga skroz drugacija od prve,ali od pocetka!
INace,nista specijalno novo kod mene,osim sto me gdja boli,po malko kao menstrualni bolovi..nadam se da se otvaramuser posted image (wiv,samo se nadam)
Videcu da idemo u setnju kad dodje mm i T iz vrtica,ako budem mogla da setam..da ubrzam malko!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 567
8.10.2014 14:53:42   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: jovicaa

dobro je prosao ekspertniuser posted image izgleda da je ipak deckonja, nista od moje cerkeuser posted image ali zaista nisam razocarana, samo da sve bude ok i bicu presrecna naravno.

Jovice, super! user posted image Šta god da je, da je živo i zdravo...

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Lelo, jaccaj KS sto više eto ni ja nisam u boljem stanju cak i jednom mesecno primam inekciju, 10 dana oko ciklusa heferol folnu razna cuda. i neznam koliko pomaze

Jačam koliko mogu. Džaba kad sam stalno na tim dijetama. Evo, juče i danas sam pojela par parčadi hleba sa margarinom, šolju jogurta, šolju čaja, jedno pakovanje plazme i pola pakovanja štapića. Za dva dana. user posted image

Sandra_n, doborodošla user posted image
Bokac, i ti nam dobrodošla! user posted image Baš mi je žao zbog svega kroz šta ste prošli. Biće sve u redu ovaj put!

IZVORNA PORUKA: Kata90

Anita....i ja lose spavam uglavnom se budim oko 4h taman pre alarma kad mm treba da ide na posaouser posted image vec mi sve smeta....rekla sam mm da cu od sada sama da spavam,i da on predje na drugi krevet user posted image kad mi vec i on smeta....onda sta da ti kazemuser posted image

I ja sam skontala da mi mm smeta u krevetu, pitao on mene da spava druggde, ali mi glupo da ga teram, pa sam mu rekla da mi ne smeta! user posted image

Serpi, imaš više iskustva od mene, ali ja mislim da su sve trudnoće drugačije i da ne treba da se vodiš time šta je karakteristično za "tvoje trudnoće". Meni su ova i prethodna kao dva različita života user posted image

Ja sam jutros krenula da uradim urinokulturu, ali nisam otišla. Popila sam tothemu jutros, u soku, na prazan stomak, pre doručka i toliko mi je pozlilo, da sam nosila lavor sa sobom kroz stan. Na kraju je mm vodio D u vrtić a ja sam ostala kući da ležim. Grozno se osećam ceo dan. Valjda mi to nije leglo na svu tu moju dijetu...ne mogu ruke da podignem. A dr mi je rekla da je pijem 2x dnevno, ako mi bude loše 1x. Ja sam planirala pre doručka i ručka, ali nema šanse, piću je pre ručka samo. Nadam se da će delovati. Uopšte je nisam tako loše podnosila prošli put... Bubi, kako je ti podnosiš?
A sad moram da završavam tortu na koju ide onaj čikica na motoru, a ne znam kako ću kad ne mogu da stojim. Sad u najavi nemam puno porudžbina i mislim da ću malo da oladim, pa polako da pauziram.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 568
8.10.2014 15:10:13   
Sanjalica1980
Dobro jutro i od mene user posted image

Sandra,Bokac dobro dosle user posted image

Von, jos malo user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 569
8.10.2014 15:42:40   
vonavoj
Hehe..dobro jutro!
Isla Sam po T,I jedva dosla!!!

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 570
8.10.2014 16:02:26   
wivern
Evo i mene, rezultati ok. Olindrala sam macku user posted image , bogme bese napeto ali sam sada mirna.
CTg u ponedeljak popodne, bas se radujem.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 571
8.10.2014 16:06:16   
Sanjalica1980

IZVORNA PORUKA: wivern

Evo i mene, rezultati ok. Olindrala sam macku user posted image , bogme bese napeto ali sam sada mirna.
CTg u ponedeljak popodne, bas se radujem.

Wiv super za rezultate user posted image

Kako si uspela da je sredis? Ja vec sada ne mogu. Sta ce biti tek kasnije user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 572
8.10.2014 16:12:28   
vonavoj
Wiv.moja vec porasla..boli me uvo..ne vidim je!
Ja imam sutra ctg..a volela bi da se porodim sutra,najkasnije u petak!

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 573
8.10.2014 16:24:31   
wivern
Sanjalice isla sam na depilaciju. Nije bilo druge. I to sam usla i prvo se uredno izvinila devojkama i rekla da sam kao mecka user posted image
Trebala sam ici ranije posle je mnogo lakse. A ne ovako, muka ziva user posted image
Von to bi bilo lepo user posted image a onda i ja zatobom odmah sledece nedelje...eehh, sto volim dobro da mastam

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 574
8.10.2014 16:30:41   
Trcosava
user posted image Jesi preživela depilaciju?

Sine posle brijanja depilacija je dizaster, ali kad se ide redovno milina. Ja dole sad tri dlake nemam user posted image

Inače, zvala sam jedne na Bledu da vidim da pedikira i muka me uhvatila. Ona moja što mi inače radi, više ne radi u salonu nego kući i tamo ima samo makazice. Ne može lepo da mi odradi nokte i evo već me bole. Zovem drugog jednog na bled, kažu oni meni ''aaaa pa to je medicinski pedikir, mi to ne radimo'' pa tačno da se utepam! A kod one gazdarice u salon neću više da idem, posle onakvog ponašanja ne pada mi na pamet. Problem je samo što ova devojka rekla kao prvo da dolatzi kući, a onda te ne može i vrhunac je - skoro joj dečko slupao auto. I eto ti ga na. A već me boli nokat (nema dugo kako sam bila kod nje!) I šta sad da radim?

Na kraju da odem kod te njene gazdarice bivše u salon???

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here