|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat]
7.10.2014 10:17:34   
plačljiva
Blesavko,čestitam na rođenju dečaka.Neka ti je živ i zdrav.
Wivern,još maloooo,biće ti to najlepši rođendanski poklon user posted image
Ja čekam moju dr sa godišnjeg odmora...
Ostale trudnice i okruglice sve vas ljubim,odoh da skuvam kafu user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 501
7.10.2014 10:20:15   
vonavoj
placljiva,stavi i meni jos jednu,jos sam osamucena!
Kako si inace?

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 502
7.10.2014 10:21:55   
Štetica
Trco moguce je da su te bolele od polozaja za spavanje,tako sam ja prosli put otisla kod dr jer me boleo stomak nisko,i krsta,pa kad je ustanovio da je sve ok i da nezna od cega me boli,skontala sam da je od kreveta,sto sam promenila. Definitivno ima veze taj polozaj sa bolovima. Jedva cekam da majstori zavrse i da se vratim u svoj krevet,da se naspavam kao covek,ovako svako jutro ustajem kao prebijena macka

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 503
7.10.2014 10:24:36   
plačljiva
He,he ok sam,još uvek mogu da šetam,pešačim dosta...Ali neverovatno je koliko sam postala zaboravna,o Bože,nikada nisam bila u ovakvom stanju...Sreća te ne radim,inače nemogu ništa ni da čitam,ma ni novine user posted image strašnouser posted image ,ovako se lepo osećam,jedne noći spavam,druge ne,ali idem polako ka finišu user posted image
Von,kako si mi ti?Šta čekaš više user posted image hajde vagicu čekamo user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 504
7.10.2014 10:28:06   
vonavoj
Zato sto ne radimo,mozak nam je opusten,pa zaboravljamouser posted image
Cekamo vagicu,i nadamo se da nece preci terminuser posted image
I ja sam dobro,puno set_am,samo sto nekad lose spavam,to mi je muka,a krevet mi je udoban,ali sam velika i teskauser posted image ,ali eto,noc je dobro prosla..ali juce se nisam preforsirala,i to ima veze!
A inace set_am i radim vise nego neke zene koje poznajem,a stalno su umorne,leeeeeenjeeeeee!user posted image
U stvari sa malim detetom ni ne mozes da mirujes,..stalno nas pita,a gde cemo da idemo> a ide i u vrtic,samo da skita (ali tako smo je naucili)

< Poruku je uredio vonavoj -- 7.10.2014 10:29:00 >

Direktna veza do poruke: 505
7.10.2014 10:31:55   
plačljiva
Vonavoj,čekamo lepu vest pa da se radujemo vagici.Mene ne bole ni krsta ni stomak samo bokovi kada ležim...Ko će izdržati još dva meseca...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 506
7.10.2014 10:40:45   
vonavoj
pa da,samo bokovi,kukovi kad lezim i okrecem se! kao morzuser posted image

Direktna veza do poruke: 507
7.10.2014 11:37:55   
wivern
Zenskaci ja zavrsila neverovatno brzo user posted image
Sad cu sebe da castim kaficom u kaficu i da uzivam u suncu. Von blago tebi ti sigurno imas vagicu, ja cu imati skorpiju i samo da ne bude kao moja majka user posted image .
Placljiva pa gde si nam ti..ti nas bas izbegavas user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 508
7.10.2014 11:40:19   
vonavoj
oooo..wiv,bas si brzo zavrsila!
Znam kako je sa skorpijama!user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 509
7.10.2014 11:57:34   
plačljiva
Hej Wivern,ma ne izbegavam vas nego svakog dana imam neku akciju,krečili smo stan,pa ja išla da regulišem doznake,bolovanje,pa smo stan od mm stavili na prodaju,pa dolazi razna klijentela da gleda user posted image ,hoćemo da prodamo ovaj manji i kupimo malo veći,e sad da li ćemo uspeti dok bebica ne dođe videćemo user posted image .Mm radi i sve je spalo na mene,te zovu me agencije,te ja se organizujem kada će da dođu da gledaju dok mm nije tu.On hoće odmor kada dođe sa posla i zato mi je cela akcija pre podne user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 510
7.10.2014 12:11:50   
anita
Drage moje evo i mene.
Ja ustala pa bila do grada. Kupila sam poklon za krstenje. Dosla kuci i skuvala kaficu, sada uzivam.

Wiv posalji malo tog sunca kod nas lije kisa, bas je grozno vreme.
Serpice u KC idem kod Stefanovica jer sam kod njega nasla vezu.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 511
7.10.2014 12:21:52   
serpica
Anita,Misa Stefanovic je Bojanov zamenik,on je mene porodio s Tomom, ( Bojan me je njemu ostavio jer je bio na odmoru ) vrhunski strucnjak,ali nemoj da te iznenadi njegovo ponasanje,pisala sam u temi iskustva Gak Nis.
Ja povremeno osecam opet grceve,user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 512
7.10.2014 12:36:23   
anita

IZVORNA PORUKA: serpica

Anita,Misa Stefanovic je Bojanov zamenik,on je mene porodio s Tomom, ( Bojan me je njemu ostavio jer je bio na odmoru ) vrhunski strucnjak,ali nemoj da te iznenadi njegovo ponasanje,pisala sam u temi iskustva Gak Nis.

Serpi nisam znala da te je on porodio sa Tomom.
Znam kakav je cula sam a i uverila se sama.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 513
7.10.2014 12:52:25   
jovicaa
joj ja danas ceo dan u akciji... u pola 4 idemo na ekspertni uz... tako sam uzbudjena, samo da sve bude ok, i dalje se nekako glupavo potajno nadam da ce biti seka, ali mislim da nema nista od togauser posted image
serpi ja sam takve grceve imala u prvoj trudnoci sa aleksandrom, bas kao da cu dobiti svakog casa. jake bolove...

don't shit where you eat :))

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 514
7.10.2014 12:58:03   
serpica

IZVORNA PORUKA: anita

Ali nemoj da te brine,uostalom bas te briga sta i kako prica bitno je da ti dobro vodi trudnocu i da te porodi,ostalo se zaboravi. Imali on i ja bliski kontakt a sad mi smesno kad se setim. Nisam smela da ga ljutim,ipak je noz bio u njegovim rukama user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 515
7.10.2014 13:01:51   
bubulence
jovice ko zna, mozda i bude seka. ma samo neka je zivo i zdravo.
ja treba ove nedelje da idem na drugi euz a bas me mrzi da idem u NS, moram pozvati dr da vidim da li mogu u subotu da odem jer tada svakako idem u svadbu pa moram za NS...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 516
7.10.2014 13:02:50   
anita

IZVORNA PORUKA: anita

Ali nemoj da te brine,uostalom bas te briga sta i kako prica bitno je da ti dobro vodi trudnocu i da te porodi,ostalo se zaboravi. Imali on i ja bliski kontakt a sad mi smesno kad se setim. Nisam smela da ga ljutim,ipak je noz bio u njegovim rukama user posted image

Bas kao sto si rekla.
Meni je najbitnije da sa bebama i sa mnom bude sve ok. Neka se ponasa kako hoce, samo neka bude sve OK.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 517
7.10.2014 13:09:00   
lelaigor
Sanjalice, super što je dobro prošlo, sad odmaraj! user posted image
Blesavko, čestitam i dobrodošao Luka.
Ja sam jako loše spavala do neko veče. Onda sam se menjala strane kreveta sa mm i sad mi je super. Njegova strana kreveta mi je bolja. Tuđe slađe user posted image
Zeznula sam nešto stomak, pa sam opet na dijeti. user posted image
I za kraj, bila sam kod dr i videla sam moju šmizlu. Teška je 1.360g, sve ej super. Gvožđe i hemoglobin su mi na nuli, pa sam dobila tothemu da pijem do kraja trudnoće. Pošto mi sekret niej prošao, sad sam dobila Polyginax, pa ćemo videti kako će sa tim da ide. I tako, moram sutra urinokulturu da uradim. MAlo su mi leukociti povišeni. Inače, sve je super. Grlić mi je čvrst, bebina glava je dole... da nosim pojas i dalje... Eto, valjda sam sve rekla.
Odoh sada da radim, pravim lepu torticu, a ja na dijeti user posted image , popodne idemo kod moje sestre, nisam dugo videla klince, nedostaju mi.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 518
7.10.2014 13:38:13   
vonavoj
lela,bitno da je bebica dobro i grlic!user posted image
Uh,dijeta..da sto pre prodje!
ja sam vec rucala,nisam mogla da cekam mmuser posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 519
7.10.2014 13:44:18   
lelaigor
Hvala von user posted image
Ma da, u ovoj trudnoći mi se baš pogoršao taj moj gastritis i duodenitis... Ali, barem beba lepo napreduje, čak i kad ja jedem samo dvopek.user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 520
7.10.2014 14:06:20   
wivern
Ma Lelo bebica uzima ono sto njoj treba, ti jedes dvopek a ona ti uzima gvozdje i ostalo..pa si zato na nuli. Samo nek smizla napreduje, a ti gledaj u tortice i jedi ocima. Nema ti druge user posted image
Ja sam bogami danas super prosla. Brzo zavrsila briseve, popila kafu na tenane i izvadila u opstini drzavljanstva i vencani list za prijavu bebe. Bas sam zadovoljna. Popodne kod kumica na rodjos user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 521
7.10.2014 14:09:19   
bubulence
lelo ako ce te utesiti, ja od drugog meseca pijem totemu... ali mislim da nema neke vajde, videcu sutra kada izvadim krv

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 522
7.10.2014 14:17:18   
vonavoj
wiv,dosta si toga zavrsila danas! izgleda da ce biti lep dan,i da nam idu lepi dani,napokon..smirio se vetar!
Cekam mm da ruca,pa idemo po T,pa kod moje babe,i kod prijatelja..opet celodnevna skitnjauser posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 523
7.10.2014 14:19:11   
daca77
Dobar dan!!!
Sve vam zavidim na lepom vremenu...kod mene je do pre koji min.padala kisa, sada je i dalje oblacno i grozno vreme.
Trebalo bih da i ja do kraja nedelje uradim KKS i vidim dokle sam stigla sa Fe i HGB.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 524
7.10.2014 14:21:28   
Modessty
daco još maloooo! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here