Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 10:17:34
|
|
|
|
plačljiva
|
Blesavko,čestitam na rođenju dečaka.Neka ti je živ i zdrav. Wivern,još maloooo,biće ti to najlepši rođendanski poklon Ja čekam moju dr sa godišnjeg odmora... Ostale trudnice i okruglice sve vas ljubim,odoh da skuvam kafu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 10:20:15
|
|
|
|
vonavoj
|
placljiva,stavi i meni jos jednu,jos sam osamucena! Kako si inace?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 10:21:55
|
|
|
|
Štetica
|
Trco moguce je da su te bolele od polozaja za spavanje,tako sam ja prosli put otisla kod dr jer me boleo stomak nisko,i krsta,pa kad je ustanovio da je sve ok i da nezna od cega me boli,skontala sam da je od kreveta,sto sam promenila. Definitivno ima veze taj polozaj sa bolovima. Jedva cekam da majstori zavrse i da se vratim u svoj krevet,da se naspavam kao covek,ovako svako jutro ustajem kao prebijena macka
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 10:24:36
|
|
|
|
plačljiva
|
He,he ok sam,još uvek mogu da šetam,pešačim dosta...Ali neverovatno je koliko sam postala zaboravna,o Bože,nikada nisam bila u ovakvom stanju...Sreća te ne radim,inače nemogu ništa ni da čitam,ma ni novine strašno ,ovako se lepo osećam,jedne noći spavam,druge ne,ali idem polako ka finišu Von,kako si mi ti?Šta čekaš više hajde vagicu čekamo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 10:28:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Zato sto ne radimo,mozak nam je opusten,pa zaboravljamo Cekamo vagicu,i nadamo se da nece preci termin I ja sam dobro,puno set_am,samo sto nekad lose spavam,to mi je muka,a krevet mi je udoban,ali sam velika i teska ,ali eto,noc je dobro prosla..ali juce se nisam preforsirala,i to ima veze! A inace set_am i radim vise nego neke zene koje poznajem,a stalno su umorne,leeeeeenjeeeeee! U stvari sa malim detetom ni ne mozes da mirujes,..stalno nas pita,a gde cemo da idemo> a ide i u vrtic,samo da skita (ali tako smo je naucili)
< Poruku je uredio vonavoj -- 7.10.2014 10:29:00 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 10:31:55
|
|
|
|
plačljiva
|
Vonavoj,čekamo lepu vest pa da se radujemo vagici.Mene ne bole ni krsta ni stomak samo bokovi kada ležim...Ko će izdržati još dva meseca...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 10:40:45
|
|
|
|
vonavoj
|
pa da,samo bokovi,kukovi kad lezim i okrecem se! kao morz
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 11:37:55
|
|
|
|
wivern
|
Zenskaci ja zavrsila neverovatno brzo Sad cu sebe da castim kaficom u kaficu i da uzivam u suncu. Von blago tebi ti sigurno imas vagicu, ja cu imati skorpiju i samo da ne bude kao moja majka . Placljiva pa gde si nam ti..ti nas bas izbegavas
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 11:40:19
|
|
|
|
vonavoj
|
oooo..wiv,bas si brzo zavrsila! Znam kako je sa skorpijama!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 11:57:34
|
|
|
|
plačljiva
|
Hej Wivern,ma ne izbegavam vas nego svakog dana imam neku akciju,krečili smo stan,pa ja išla da regulišem doznake,bolovanje,pa smo stan od mm stavili na prodaju,pa dolazi razna klijentela da gleda ,hoćemo da prodamo ovaj manji i kupimo malo veći,e sad da li ćemo uspeti dok bebica ne dođe videćemo .Mm radi i sve je spalo na mene,te zovu me agencije,te ja se organizujem kada će da dođu da gledaju dok mm nije tu.On hoće odmor kada dođe sa posla i zato mi je cela akcija pre podne
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 12:11:50
|
|
|
|
anita
|
Drage moje evo i mene. Ja ustala pa bila do grada. Kupila sam poklon za krstenje. Dosla kuci i skuvala kaficu, sada uzivam. Wiv posalji malo tog sunca kod nas lije kisa, bas je grozno vreme. Serpice u KC idem kod Stefanovica jer sam kod njega nasla vezu.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 12:21:52
|
|
|
|
serpica
|
Anita,Misa Stefanovic je Bojanov zamenik,on je mene porodio s Tomom, ( Bojan me je njemu ostavio jer je bio na odmoru ) vrhunski strucnjak,ali nemoj da te iznenadi njegovo ponasanje,pisala sam u temi iskustva Gak Nis. Ja povremeno osecam opet grceve,
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 12:36:23
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: serpica Anita,Misa Stefanovic je Bojanov zamenik,on je mene porodio s Tomom, ( Bojan me je njemu ostavio jer je bio na odmoru ) vrhunski strucnjak,ali nemoj da te iznenadi njegovo ponasanje,pisala sam u temi iskustva Gak Nis. Ja povremeno osecam opet grceve, Serpi nisam znala da te je on porodio sa Tomom. Znam kakav je cula sam a i uverila se sama.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 12:52:25
|
|
|
|
jovicaa
|
joj ja danas ceo dan u akciji... u pola 4 idemo na ekspertni uz... tako sam uzbudjena, samo da sve bude ok, i dalje se nekako glupavo potajno nadam da ce biti seka, ali mislim da nema nista od toga serpi ja sam takve grceve imala u prvoj trudnoci sa aleksandrom, bas kao da cu dobiti svakog casa. jake bolove...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 12:58:03
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: anita IZVORNA PORUKA: serpica Anita,Misa Stefanovic je Bojanov zamenik,on je mene porodio s Tomom, ( Bojan me je njemu ostavio jer je bio na odmoru ) vrhunski strucnjak,ali nemoj da te iznenadi njegovo ponasanje,pisala sam u temi iskustva Gak Nis. Ja povremeno osecam opet grceve, Serpi nisam znala da te je on porodio sa Tomom. Znam kakav je cula sam a i uverila se sama. Ali nemoj da te brine,uostalom bas te briga sta i kako prica bitno je da ti dobro vodi trudnocu i da te porodi,ostalo se zaboravi. Imali on i ja bliski kontakt a sad mi smesno kad se setim. Nisam smela da ga ljutim,ipak je noz bio u njegovim rukama
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 13:01:51
|
|
|
|
bubulence
|
jovice ko zna, mozda i bude seka. ma samo neka je zivo i zdravo. ja treba ove nedelje da idem na drugi euz a bas me mrzi da idem u NS, moram pozvati dr da vidim da li mogu u subotu da odem jer tada svakako idem u svadbu pa moram za NS...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 13:02:50
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: anita IZVORNA PORUKA: serpica Anita,Misa Stefanovic je Bojanov zamenik,on je mene porodio s Tomom, ( Bojan me je njemu ostavio jer je bio na odmoru ) vrhunski strucnjak,ali nemoj da te iznenadi njegovo ponasanje,pisala sam u temi iskustva Gak Nis. Ja povremeno osecam opet grceve, Serpi nisam znala da te je on porodio sa Tomom. Znam kakav je cula sam a i uverila se sama. Ali nemoj da te brine,uostalom bas te briga sta i kako prica bitno je da ti dobro vodi trudnocu i da te porodi,ostalo se zaboravi. Imali on i ja bliski kontakt a sad mi smesno kad se setim. Nisam smela da ga ljutim,ipak je noz bio u njegovim rukama Bas kao sto si rekla. Meni je najbitnije da sa bebama i sa mnom bude sve ok. Neka se ponasa kako hoce, samo neka bude sve OK.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 13:09:00
|
|
|
|
lelaigor
|
Sanjalice, super što je dobro prošlo, sad odmaraj! Blesavko, čestitam i dobrodošao Luka. Ja sam jako loše spavala do neko veče. Onda sam se menjala strane kreveta sa mm i sad mi je super. Njegova strana kreveta mi je bolja. Tuđe slađe Zeznula sam nešto stomak, pa sam opet na dijeti. I za kraj, bila sam kod dr i videla sam moju šmizlu. Teška je 1.360g, sve ej super. Gvožđe i hemoglobin su mi na nuli, pa sam dobila tothemu da pijem do kraja trudnoće. Pošto mi sekret niej prošao, sad sam dobila Polyginax, pa ćemo videti kako će sa tim da ide. I tako, moram sutra urinokulturu da uradim. MAlo su mi leukociti povišeni. Inače, sve je super. Grlić mi je čvrst, bebina glava je dole... da nosim pojas i dalje... Eto, valjda sam sve rekla. Odoh sada da radim, pravim lepu torticu, a ja na dijeti , popodne idemo kod moje sestre, nisam dugo videla klince, nedostaju mi.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 13:38:13
|
|
|
|
vonavoj
|
lela,bitno da je bebica dobro i grlic! Uh,dijeta..da sto pre prodje! ja sam vec rucala,nisam mogla da cekam mm
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 13:44:18
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala von Ma da, u ovoj trudnoći mi se baš pogoršao taj moj gastritis i duodenitis... Ali, barem beba lepo napreduje, čak i kad ja jedem samo dvopek.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 14:06:20
|
|
|
|
wivern
|
Ma Lelo bebica uzima ono sto njoj treba, ti jedes dvopek a ona ti uzima gvozdje i ostalo..pa si zato na nuli. Samo nek smizla napreduje, a ti gledaj u tortice i jedi ocima. Nema ti druge Ja sam bogami danas super prosla. Brzo zavrsila briseve, popila kafu na tenane i izvadila u opstini drzavljanstva i vencani list za prijavu bebe. Bas sam zadovoljna. Popodne kod kumica na rodjos
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 14:09:19
|
|
|
|
bubulence
|
lelo ako ce te utesiti, ja od drugog meseca pijem totemu... ali mislim da nema neke vajde, videcu sutra kada izvadim krv
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 14:17:18
|
|
|
|
vonavoj
|
wiv,dosta si toga zavrsila danas! izgleda da ce biti lep dan,i da nam idu lepi dani,napokon..smirio se vetar! Cekam mm da ruca,pa idemo po T,pa kod moje babe,i kod prijatelja..opet celodnevna skitnja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 14:19:11
|
|
|
|
daca77
|
Dobar dan!!! Sve vam zavidim na lepom vremenu...kod mene je do pre koji min.padala kisa, sada je i dalje oblacno i grozno vreme. Trebalo bih da i ja do kraja nedelje uradim KKS i vidim dokle sam stigla sa Fe i HGB.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 7.10.2014 14:21:28
|
|
|
|
Modessty
|
daco još maloooo!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?