|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat]
8.10.2014 16:32:09   
daca77
Wiv, svaka cast...ja sada ne mogu nista da depiliram-jednostavno ne podnosim bol. A zanimljivo da mi dlake uopste ne rastu kako sam user posted image
Serpice, nemoj da ti dodjem i prebijem kao macku user posted image ...sve je u redu i ne razmisljaj negativno.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 576
8.10.2014 16:33:54   
daca77
Trco, sto komplikujes?! Uzmi lepo i poseci sama nokticeuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 577
8.10.2014 16:36:05   
eca89
Cao drugarke, da poželim dobroslicu novim user posted image , Sandra_ i Bokac želim vam školske trudnoće. Mene boli kicma od jutros, ako je uopste kicma, nista ne mogu, ne znam od cega, a muž mi kaže da spavam otkrivena,pa da su mi ledja nazebla, ne znam sta je, uglavnom boliiiiiiiiiiii user posted image

< Poruku je uredio eca89 -- 8.10.2014 16:41:23 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 578
8.10.2014 16:41:19   
wivern
Daco sta sam drugo mogla, ovo mi je najlaksa varijanta. Izdrzim malko i mirna sam. A ne bih bas da me sredjuju u bolnici.
Trco bese napeto ali izdrzah user posted image . Pa sta ces sada da radis???
Eco mene je jedno vreme kocila kicma, ali ja inace imam taj problem. To je bas neprijatno sada,sa ovim stomacima.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 579
8.10.2014 16:43:12   
eca89
Wiv, pa i ja kontam da je od tereta kako mi stomak raste, uh kako li ce tek biti do kraja user posted image , ali sta bih sad.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 580
8.10.2014 17:00:52   
Bokac
Hvala vam na dobrodoslici. Ovde vas bas ima dosta i dok sm procitala sta ste sve ispisale ja zaboravila sve user posted image
Ja sam obe prethodne trudnoce imala savrsene, malo teze sa blizancima ali ipak dve bebe.
Sinoc kad sam se vama javila malo sam seckala po internetu i znam da nije dobro ali...
Otkrila sam da je nakon jednog seta prirodno dobijenih blizanaca sansa za jos jedan set dosta veca a joooj samo mi jos i ta misao fali...
Blago vama koje ste pred kraj sad cete vi brzo a mi navijamo user posted image
Odoh da stavim kaficu i da se polako spremam za cas.
Lepo vam dan zelim sa sto manje nervoze...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 581
8.10.2014 17:31:00   
Trcosava
Wiki, ne znam. Probaću još jednom da odem kod te moje, pa ako bude opet bolelo relativno brzo, nema mi druge nego da odem kod one. Ona izgleda jedina radi urasle nokte, bez da komplikuje ne znam ni ja koliko. Tolika mi muka zbog toga da bi najradije platila put mojoj pedikirki iz Bg-a da dođe da me sredi. Jutros mm prešao nogom preko nokta u krevetu, sve zvezde sam videla. A relativno skoro sam išla.

Sad da istrpim još 10 dana, pa idem i na depilaciju i da mi opet sredi nokat. Crnjak je što me boli onaj koji uopšte nije bio problem do sada. Jooj da mogu da se dogobeljam Beograda sada, pa pravo sa stanice bi išla kod pedikirke.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 582
8.10.2014 17:43:53   
wivern
Pakao jednom recju. A u nekoj zdravstvenoj ustanovi, postoji li neko ko moze to da te sredi (a da nije cupanje)

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 583
8.10.2014 17:56:51   
Trcosava
Jok. Samo dve na Bledu rade - jedna je kasapin i uništila me plus sam tada platila 50€ prokleti pedikir. Druga se nadrndala što sam rekla da sam zadovoljnija kako mi uradi radnica, ok je i kad ona uradi, ali radnica je bolje radila.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 584
8.10.2014 17:58:04   
wivern
Hmm, onda ti ne gine cupanje user posted image
Uzas.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 585
8.10.2014 18:04:39   
Trcosava
Ma jok, progutaću ponos pa ću otići kod one što se uvredila. Jbg ako ne uspe ova moja. Pa da izdržim do Bg-a i onda moja da me sredi, a ja da snimam i posle pokažem onoj mojoj user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 586
8.10.2014 20:16:33   
serpica
Samo da vam mahnem pa odoh da sredim decu,vecerala sam na brzinu pre svih...
i da vas pitam jel normalno da mi nos bude zapusen? Ne mogu da istresem nista user posted image sve je suvo a opet jedva disem

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 587
8.10.2014 20:21:46   
17 joka
Samo da cestitam novim trudnicama user posted image ,zelim vam predivnih 9 meseci
A vas da sve user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 588
8.10.2014 20:23:57   
anita

IZVORNA PORUKA: serpica

Samo da vam mahnem pa odoh da sredim decu,vecerala sam na brzinu pre svih...
i da vas pitam jel normalno da mi nos bude zapusen? Ne mogu da istresem nista user posted image sve je suvo a opet jedva disem

Serpice ja imam istu muku. Nos mi je cini mi se od samog starta zapusen. A citala sam da je to normalno u trudnoci user posted image .
Mislim da se i Sanjalica zalila na zapusen nos.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 589
8.10.2014 21:38:39   
lesica
Gde ste devojčice?

Ja svečano obećavam da ću se od danas redovno bar jednom dnevno javljati ovde user posted image
A sve o današnjem pregledu pisah u temi EUZ, i okačih fotku sa današnjeg uz-a. Sutra kad stigne rezultat dabl testa javljam.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 590
8.10.2014 21:41:35   
wivern

IZVORNA PORUKA: serpica

Serpi ja nisam mogla da disem do drugog trimestra, gusila se uvece. Ako se dobro secam i to ima veze sa prokrvljenosti u trudnoci, tako da je sve pod kontrolom user posted image
Lesice odoh da vidim slicicu

Honey, I'm Home

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 591
8.10.2014 21:56:57   
jovicaa
evo i mene... mi ceo dan u nekoj akciji oko klinaca.. standardno. nadam se samo da ce moj grlic moci da izdrzi ovaj tempo!

dobrodosle nove trudniceuser posted image

serpice pokusaj da se ne opterecujes, mada znam da je to nemoguce..

don't shit where you eat :))

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 592
8.10.2014 22:01:15   
vonavoj
Lesice,ne zabusavaj!!
Ja legla..lepo se izdrala na mm sto nije na vreme sredio T i sad mi beba skace i stuca!! Pod stalnim stresom!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 593
8.10.2014 22:14:01   
serpica
Hvala devojke...sad se kao malo otpusio,ali sve mi se cini da ce opet da me stegne. Gledam sliku sa Lesicinog uz-a i krenuse mi suze....

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 594
8.10.2014 22:17:21   
wivern
Serpi ti si debelo trudna, drmaju te hormoni sve u 16. Em zapusen nos, em gleda u fotku uz i roni suze... kod dr-a mozes da ides samo da ti fotka bebca user posted image nista vise nema ni da ti kaze

Honey, I'm Home

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 595
8.10.2014 22:20:48   
serpica

IZVORNA PORUKA: wivern

Serpi ti si debelo trudna, drmaju te hormoni sve u 16. Em zapusen nos, em gleda u fotku uz i roni suze... kod dr-a mozes da ides samo da ti fotka bebca user posted image nista vise nema ni da ti kaze

Daj Boze Wiv,jer to je jedino sto imam od simptoma,dace bog da vam za koji dan ubacim sliku user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 596
8.10.2014 22:23:25   
lesica
Serpi, nema greške user posted image
Još koji dan pa da se radujemo lepo sličkici user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 597
8.10.2014 22:28:47   
serpica

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Serpi, nema greške user posted image
Još koji dan pa da se radujemo lepo sličkici user posted image

user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 598
9.10.2014 7:19:21   
serpica
Dobro jutro user posted image trudnice

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 599
9.10.2014 7:36:21   
vonavoj
Jutro,jos sam 2u1! Nocas me ubila gorusica..kasno sam vecerala i legla..grrrrr.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here