|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 69 [70] 71   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRsko odvikavanje
31.10.2014 13:38:35   
milicicak
Paa, danas se uglavnom bavim ctrlF poslovima a nesto mi ne ide user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1726
31.10.2014 13:42:17   
jess021
Pridružujem se klubu zena kojima je vikend poceo jutros, dobro ne bas rano, ali oko podneuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1727
31.10.2014 13:48:10   
emicaa
I ja sam tu,vratile se iz šetnje.vama počinje vikend a meni radni dani user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1728
31.10.2014 13:55:35   
bubulence
meni je vikend poceo prosle godine u avgustu i jos uvek traje...
mm otisao na posao, Ema zaspala.. sada hocu da pravim neke kolace za sutra, zadusnice su kod nas, kod katolika Svi Sveti...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1729
31.10.2014 13:58:34   
Modessty
meni počinje veoma lud vikend. možda već koliko večeras poželim da je sutra ponedeljak i da ću doći na posao da se odmorim! user posted image

Večeras vodim dete u tržni centar na predstavu i ostala "noć veštica" dešavanja, pa da mu kupim čizme ako ima broj z anjega, pa ide i moja mama sa nama, a treba da se u toj gužvi nađem i sa par drugarica i sve to zajedno sa pobesnelim Nikolom koji je od muke sa zubima počeo da ujeda sve što mu dođe pod ruku! Sutra prepodne ih vodim kod naše "šišarke" na šišanje, popodne će nadam se biti mirno jer idemo kod prijatelja na druženje (tamo se uvek opustimo jer se deca igraju sama). E u nedelju nas čeka nešto što inače uopšte ne volim - prvi rođendan u kafani! Nikolu naravno ne vodim, a Danilo će poći ako bude želeo. I to je aktivnost koja će trajati sigurno do 18-19h uveče i kad došem kući biću smorena, smrdeću na cigarete i jedva ću čekati da se završi dan.
Ukratko - čekam ponedeljak!user posted image
eto izkukah se unapred!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1730
31.10.2014 14:00:32   
Modessty
Zaboravih - srećan vam Sv. Luka!

user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1731
31.10.2014 14:04:03   
milicicak
HIhihi, Mod pa bas ce ti biti zanimljiv vikend...
ja vec rekoh da imam Shopping night sa mamom danas, pa sutra popodne deciji rodjendan a pre toga kuvanje i spramanje stana i u nedelju jos jedan deciji rodjendan za koji joos uvek nisam kupila poklon... bice mi zbavno u svakom sulucaju user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1732
31.10.2014 14:06:02   
Kata90

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Evo slike
Mrzi me da je oblacim, pa da se slikam user posted image
Fino izgleda, materijal je malo plastican, al za 8 dolara ne moze bolje user posted image

Wow bas je fensiuser posted image user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1733
31.10.2014 14:08:09   
Modessty
mi se dogovorili da damo novac, jer su i oni nama tako za Nikolu. Računamo da im novac više treba jer drug ne radi stalno. Ma nešto mi se ne ide.
Još su me i iznervirali za Nikolin rođendan - nisu došli u igraonicu jer je igraonica zaboga prljava! Una je eto mesec i po dana mlađa od Nikole. Došli nam sutradan kući, kad sam imala haos od gostiju (bile tetke, roditelji itd.). I sad eto oni slave u kafani! Šta kafana je bolje mesto za dete nego igraonica?! user posted image Rekla sam da NIkolu sigurno neću voditi, čak ga neću dovestini za slikanje!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1734
31.10.2014 14:38:31   
Anoniman
Mali Misu jesu li mi ti poslala zahtev za prijateljstvi na fb :)?
Inace dobar dannn, Mod i ja cu veceras da smrdim na cigare i dim, a samo sto sam dosla od frizara, idemo na slavuuser posted image I ne treba d avodis Nikolu, ipak je hladno a on je mali... Odlazimmmmmm da se spremam dok U spava, ljubim vas sve <3

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1735
31.10.2014 14:40:39   
bubulence
UM zeno draga, bas nedostajes user posted image , i ti i pice user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1736
31.10.2014 14:50:39   
Anoniman
Bubi draga, pa ja sam svaki dan ovdeuser posted image je l me ti to ne vidisuser posted image

I meni nedostajuuser posted image , ne stizem da mesim, idem na predavanja. pre nekog vece sam pravila neke mini pizze nisu me odusevile pa i ne slikam user posted image

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 1737
31.10.2014 14:55:53   
bubulence
vidim te ali nisi kao pre, ustvari nikog nema kao u septembru... ne znam da li je problem sto nema kafane ili nagradne igre...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1738
31.10.2014 14:59:54   
Anoniman
problem je i jedno i drugo ahahahuser posted image

salim se..... ja sam po fakltetu, cekam da prodje Unin rodj, pa hocu da gasim fb profil privremeno, i nece me biti ni ovde, resila sam ove godne da zapnem i ocistim cetvrtu godinu, pa se javljam opet sa diplomouser posted image

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 1739
31.10.2014 15:20:36   
mali_mis
Dezuram ispred sudopere, A. je pomerio sve serpe i sedi unutra user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1740
31.10.2014 15:26:14   
Kata90

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Dezuram ispred sudopere, A. je pomerio sve serpe i sedi unutra user posted image

user posted image ljubi ga majka,da ti ne bude dosadno samo ti dezurajuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1741
31.10.2014 15:31:56   
mali_mis
A ne, sad moja mama dezura, a ja koristim puš pauzu user posted image
Taman sam napravila i kafu.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1742
31.10.2014 17:36:03   
jess021
Dosla sam s treninga i pijem kafu. Posto je danas Sveti Luka, a malopre sam videla da su sutra zadusnice, ovaj vikend nista od spremanja stana, koji je u haosu, ali probacu da iskuliram.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1743
31.10.2014 17:52:00   
emicaa
UM pa hoćeš li nam bar povremeno ovde navraćati,biće neobično,već nam fale Torbica,Joka,Adulence...da ne nabrajam sve redom ali ima ih dosta.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1744
31.10.2014 18:26:47   
lelaigor
Evo i mene, malo sedela sa mm, gledala TV, pila pivo.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1745
31.10.2014 18:28:58   
anci kv
dunda spava,da popijem i ja jednu kafu u tišini danas

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1746
31.10.2014 22:19:53   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: emicaa

UM pa hoćeš li nam bar povremeno ovde navraćati,biće neobično,već nam fale Torbica,Joka,Adulence...da ne nabrajam sve redom ali ima ih dosta.

Hocu Emiceuser posted image ali moram zaista da se posvetim karijeri, i stvaranju te iste, jer sam primetla da veliki deo dragocenog vremena izgubim, sto sa lap topa, sto sa telefonauser posted image

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 1747
31.10.2014 22:25:34   
blesavko
Modessty hvala. Nama danas prvi proslavljeni imendan user posted image

Sve bitke u zivotu sluze da nas necemu nauce, cak i one koje gubimo!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1748
31.10.2014 22:32:22   
emicaa
Eee da vam mahnem još jednom u oktobru i idem pavati do novembra user posted image

(odgovor članu blesavko)
Direktna veza do poruke: 1749
31.10.2014 22:45:57   
Mala Elena
Dobra fora user posted image ..onda ja do kraja oktobra ne spavam.
Kako leti vreme, jos malo nova godina, prskalice, paketici user posted image jos fali sneg.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 69 [70] 71   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 69 [70] 71   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

ljubljenje... (napisati u komentar vase misljenje)
pisuljica

Zanima me da li se i vi vremenom manje ljubite sa partnerom? Ne mislim na cmok, nego na lep, "socan" poljubac... Na pocetku je toga bilo na svakom koraku, a sad otprilike samo u krevetu... :(

to je sasvim normalno... (70%)

mene moj partner i dalje cesto ljubi (30%)

Ukupan broj glasova: 83

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here