Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 21:02:29
|
|
|
|
emicaa
|
Veče,hoće neko pivicu,mm i ja sebi otvorili jedno po pola,slabi smo u piću skroz
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 21:25:13
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro veče! Uživam dok muž ne dođe s treninga i dok se Nikola ne probudi Imala sam sreće, Danilo se uspavao pomažući mi da uspavam Nikolu! Dve muve jednim udarcem! Kako ono kaže Trca? woooosaaaahhhh
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 21:28:18
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 5:44:53
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 8:01:56
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro još danas u odvikavanju
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 8:17:21
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! dajte predloge za novembarsku kafanu!
< Poruku je uredio Modessty RR -- 31.10.2014 8:18:01 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 9:17:47
|
|
|
|
pipi_coco
|
Prijedlog
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 9:33:13
|
|
|
|
Modessty
|
može!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 9:35:30
|
|
|
|
lelaigor
|
Odlično je!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 10:06:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro. .. pa jedan lik je otvorio tu kafanu pa su ga tuzili za kredju imena , secam se bilo na tv-u Sta radite? Mi krenuli na put , pozdravismo se sa Beogradom.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 10:31:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Dobro jutro i od mene ME gde skitas?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 10:37:32
|
|
|
|
Kata90
|
Jutro i kafa naravno,a mm spava ko zaklan ne mogu da ga probudim...... a reko je budi me....Mala Elena.....di ces ti sad?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 11:04:32
|
|
|
|
mali_mis
|
Pokusavam da uspavam cudoviste. Stigla mi je haljina, za koju sam mislila da mi je mala, ali nije. Ja biser sam na jednom sajtu, trpala neke stvarcice u wishlist, mm zna pass, pa je uleteo i narucio par stvari. Sad kad bilo sta trpam, obavezno gledam velicinu, materijal...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 11:10:42
|
|
|
|
Klarita
|
MM daj sliku, covece Uzivancija...kafica, cigarka, trac partija dete spava. Mom tati rodjendan, slavice ga u nedelju, pa jedva cekam da im se uvalimo onako na celo popodne sutra zadusnice pa majka sprema danas ne mozemo da idemo, ici cemo samo na kratko da mu cestitamo i odnesemo poklon Sutra mi dolazi najbolja drugarka sa novim momkom i potencijalnim muzem jedva cekam. imamo poslovnih ponuda jedni za druge i bice to divan dan sa divnim ljudima sve u svemu divan vikend pred nama Mod, nesto nisam inspirativna za ime kafane ali nemo' samo klinika da bude
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 11:18:50
|
|
|
|
mali_mis
|
Evo slike Mrzi me da je oblacim, pa da se slikam Fino izgleda, materijal je malo plastican, al za 8 dolara ne moze bolje
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 11:18:57
|
|
|
|
emicaa
|
Moj prijedlog novembarski sabirni centar Vani krasno vrijeme a meni je tako mrsko da izvučem dupe iz stana,moram se natjerati posle ručka bar pola sata da prošetamo.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 11:50:50
|
|
|
|
pipi_coco
|
Misu dobra ti je haljina Ja imam kilometarsku wish list na ebay-u, a do sada sam samo sebi kupila zastitu za mob Moze i sabirni centar, samo se manite klinike, bolnice, banje i i ostalih zadravstvenih ustanova
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 11:53:41
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Moj prijedlog novembarski sabirni centar auuuu odlično! Ja jedva čekam da se završi ovaj radni deo petka i da počen onaj neradni!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 11:54:43
|
|
|
|
milicicak
|
Dan u kliniku :) misu, haljina je vau :) jao petak danas a meni pomerili neke rokove za kasnije sto se nije desilo jedno 100 godina, jos cu i ranije da pobegnem sa posla pa sa mamom na Shoping night u Usce :) da se nisam opet ukocila, bio bi ovo divan pocetak vikenda :)
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 11:57:31
|
|
|
|
Modessty
|
eve mi dođosmo iz Donju dubravu po tija kamenčiki....
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 11:58:04
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Ja jedva čekam da se završi ovaj radni deo petka i da počen onaj neradni! I ja isto
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 12:05:49
|
|
|
|
Modessty
|
Emica me podseti flma Sabirni centar i evo nađoh na you tube-u i padam u nesvest od smeha po ko zna koji put! A be vi od kude ste? Razboli se i umri
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 13:26:53
|
|
|
|
Modessty
|
Zašto nema nikog u kafani? Ja još malo pa odoh da počnem vikend!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 13:32:00
|
|
|
|
milicicak
|
Ja sam tu :) i meni vikend jos malo pocinje... mada, da budem iskrena, koliko sam danas radila poceo je jos jutros
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 13:35:33
|
|
|
|
Modessty
|
milicicak i ja isto tako!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Menstrualni ciklus nakon pobacajaJAmyNakon pobacaja moji menstrualni ciklusi su...regularni kao i prije pobacaja (
50%)
neregularni kao i prije pobacaja (
5%)
potpuno poremeceni a bili su normalni prije pobacaja (
7%)
doveli se u red (
10%)
blago poremeceni ali u granicama podnosljivog (
12%)
redovni ali izmijenjenog trajanja (
17%)
Ukupan broj glasova: 42Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!