Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 21:02:29
|
|
|
|
emicaa
|
Veče,hoće neko pivicu,mm i ja sebi otvorili jedno po pola,slabi smo u piću skroz
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 21:25:13
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro veče! Uživam dok muž ne dođe s treninga i dok se Nikola ne probudi Imala sam sreće, Danilo se uspavao pomažući mi da uspavam Nikolu! Dve muve jednim udarcem! Kako ono kaže Trca? woooosaaaahhhh
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 30.10.2014 21:28:18
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 5:44:53
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 8:01:56
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro još danas u odvikavanju
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 8:17:21
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! dajte predloge za novembarsku kafanu!
< Poruku je uredio Modessty RR -- 31.10.2014 8:18:01 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 9:17:47
|
|
|
|
pipi_coco
|
Prijedlog
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 9:33:13
|
|
|
|
Modessty
|
može!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 9:35:30
|
|
|
|
lelaigor
|
Odlično je!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 10:06:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro. .. pa jedan lik je otvorio tu kafanu pa su ga tuzili za kredju imena , secam se bilo na tv-u Sta radite? Mi krenuli na put , pozdravismo se sa Beogradom.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 10:31:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Dobro jutro i od mene ME gde skitas?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 10:37:32
|
|
|
|
Kata90
|
Jutro i kafa naravno,a mm spava ko zaklan ne mogu da ga probudim...... a reko je budi me....Mala Elena.....di ces ti sad?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 11:04:32
|
|
|
|
mali_mis
|
Pokusavam da uspavam cudoviste. Stigla mi je haljina, za koju sam mislila da mi je mala, ali nije. Ja biser sam na jednom sajtu, trpala neke stvarcice u wishlist, mm zna pass, pa je uleteo i narucio par stvari. Sad kad bilo sta trpam, obavezno gledam velicinu, materijal...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 11:10:42
|
|
|
|
Klarita
|
MM daj sliku, covece Uzivancija...kafica, cigarka, trac partija dete spava. Mom tati rodjendan, slavice ga u nedelju, pa jedva cekam da im se uvalimo onako na celo popodne sutra zadusnice pa majka sprema danas ne mozemo da idemo, ici cemo samo na kratko da mu cestitamo i odnesemo poklon Sutra mi dolazi najbolja drugarka sa novim momkom i potencijalnim muzem jedva cekam. imamo poslovnih ponuda jedni za druge i bice to divan dan sa divnim ljudima sve u svemu divan vikend pred nama Mod, nesto nisam inspirativna za ime kafane ali nemo' samo klinika da bude
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 11:18:50
|
|
|
|
mali_mis
|
Evo slike Mrzi me da je oblacim, pa da se slikam Fino izgleda, materijal je malo plastican, al za 8 dolara ne moze bolje
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 11:18:57
|
|
|
|
emicaa
|
Moj prijedlog novembarski sabirni centar Vani krasno vrijeme a meni je tako mrsko da izvučem dupe iz stana,moram se natjerati posle ručka bar pola sata da prošetamo.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 11:50:50
|
|
|
|
pipi_coco
|
Misu dobra ti je haljina Ja imam kilometarsku wish list na ebay-u, a do sada sam samo sebi kupila zastitu za mob Moze i sabirni centar, samo se manite klinike, bolnice, banje i i ostalih zadravstvenih ustanova
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 11:53:41
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Moj prijedlog novembarski sabirni centar auuuu odlično! Ja jedva čekam da se završi ovaj radni deo petka i da počen onaj neradni!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 11:54:43
|
|
|
|
milicicak
|
Dan u kliniku :) misu, haljina je vau :) jao petak danas a meni pomerili neke rokove za kasnije sto se nije desilo jedno 100 godina, jos cu i ranije da pobegnem sa posla pa sa mamom na Shoping night u Usce :) da se nisam opet ukocila, bio bi ovo divan pocetak vikenda :)
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 11:57:31
|
|
|
|
Modessty
|
eve mi dođosmo iz Donju dubravu po tija kamenčiki....
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 11:58:04
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Ja jedva čekam da se završi ovaj radni deo petka i da počen onaj neradni! I ja isto
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 12:05:49
|
|
|
|
Modessty
|
Emica me podseti flma Sabirni centar i evo nađoh na you tube-u i padam u nesvest od smeha po ko zna koji put! A be vi od kude ste? Razboli se i umri
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 13:26:53
|
|
|
|
Modessty
|
Zašto nema nikog u kafani? Ja još malo pa odoh da počnem vikend!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 13:32:00
|
|
|
|
milicicak
|
Ja sam tu :) i meni vikend jos malo pocinje... mada, da budem iskrena, koliko sam danas radila poceo je jos jutros
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 31.10.2014 13:35:33
|
|
|
|
Modessty
|
milicicak i ja isto tako!
|
Anketa
Kako se borite protiv negativnih misli i nase svakidasnjice?PoisonEveSvakog dana se susrecemo sa takvim stvarima,kako se vi borite protiv toga?cutim i trpim u sebi (
33%)
momentalno prekinem negativan tok losih misli (
27%)
istresem se na nekog (
19%)
popijem lek za smirenje (
6%)
drugo (
15%)
Ukupan broj glasova: 197Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!