Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:28:33
|
|
|
|
anita
|
dobro jutro Evo kafice
< Poruku je uredio anita -- 1.10.2014 10:33:11 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:31:54
|
|
|
|
17 joka
|
Klarita prava si baba Dorinda
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:32:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Klarita prava si baba Dorinda Sta ti ona kaze to ti je.... A sad Klarita reci mi sta ti kaze kugla, oce li danas da mi legnu neke pare
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:33:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Klarita prava si baba Dorinda E to. ili je samo mislila da je. .. A o cemu vi to ?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:35:53
|
|
|
|
Modessty
|
Anita Dobra fora! Gde je Šerpi? Pobegulja jedna! Šerpi gde je pićence pa mezetluk pa prasence
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:39:28
|
|
|
|
wivern
|
Serpi je kod nas, prisvojile smo je Onda mod drzim te za rec za lesenje. Nego, mogle bi smo za dobar dan jednu irish coffee
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:43:40
|
|
|
|
mirkam
|
Ja pukoh od smijeha! Hvala Jokić,super si je smuckala,baš prija
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 11:07:36
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: wivern Serpi je kod nas, prisvojile smo je Onda mod drzim te za rec za lesenje. Nego, mogle bi smo za dobar dan jednu irish coffee ma ja tri dana necu da se treznim cekamo tamo kraj meseca
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 11:12:44
|
|
|
|
emicaa
|
Legnem,zaspim i T se probudi posle pola sata Sad će mi trebati pola dana da dodjem sebi.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 11:22:07
|
|
|
|
mali_mis
|
Popusim cigaru, i odosmo na pijacu. Moram sve da uklopim, znaci A. ne sme da zaspi dok smo na pijaci, jer ce se probuditi kad dodjemo kuci, i dupe mi ispomerati do uvece. Ako mi sve bude po planu, on ce da spava tek kad se vratimo sa pijace Ali kao sto je to obicaj, sa malom decom ni jedan plan nije uspesan Hm hm hm...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 11:27:22
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Klarita znam da se slike ne citiraju ali ovu sam morala ... vidi njih, tek se raspisale, ja vec i kucu sredila i dosla sa pijace... ajde sada neka mi neko lepo skuva kafu da mu ne izadje cmicak
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 11:28:31
|
|
|
|
Modessty
|
Bubulence imaš pp
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 11:31:52
|
|
|
|
bubulence
|
videla, odgovorila !
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 11:46:30
|
|
|
|
Žapkić
|
Dobar dan. Samo da virnem , da vas pozdravim, pa se spremamo Tina i ja i odosmo u grad, da iskorisimo ovo lepo vreme! Da li se javljala Šerpica? Hajde, neka mi neko odgovori-ne mogu da pretražujem teme...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 11:48:07
|
|
|
|
bubulence
|
serpi je u trudnicama, pretpostavljam da znaci da je beta duplirana
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 11:48:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Zapkic trudna je, 176 beta i mi odlazimo u setnju, lep je dan... kuckamo se kasnije////
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 11:48:28
|
|
|
|
Modessty
|
Šerpi je beta više nego duplirana! I sad je nema da časti! mOra da joj je muž završio u hitnoj kad mu saopštila lepe vesti
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 11:49:05
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Zapkic trudna je, 176 beta i mi odlazimo u setnju, lep je dan... kuckamo se kasnije//// šta je UM? Nema rezultata i ti bežiš?!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 11:49:53
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Šerpi je beta više nego duplirana! I sad je nema da časti! mOra da joj je muž završio u hitnoj kad mu saopštila lepe vesti op op, gle sada kada su blizancici ... a za muza nema veze, ima Klaritinog
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 11:52:03
|
|
|
|
Modessty
|
blizanci nemoj da me plašiš!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 11:56:42
|
|
|
|
17 joka
|
Bubi za tebe vrednu Šerpi je uzbudjenija od nas nezamerite a tek me zanima kako joj je covek preziveo
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 11:57:15
|
|
|
|
Žapkić
|
Jeeeeeeeeeeeeee!!!! Ma, za muža-nema veze-ima toga kolko "oćeš!!! Važno je da ćemo imati jednu novu bebanu!!!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 12:00:28
|
|
|
|
bubulence
|
haahha bas tako . mmmm joko
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 12:51:19
|
|
|
|
Modessty
|
nema Cakane i odma nema nigde nikog!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 12:55:46
|
|
|
|
bubulence
|
zeno pa ko ce mi rucak spremiti !!??
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?