Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 9:57:20
|
|
|
|
Modessty
|
i posle toliko godina ja nekim stvarima, tj osobama i dalje ne mogu da se načudim! Zvala kući, Nikola slinavi ali nema temperature. Pojeo celu kiflu sa sirom i pojeo pola čaše kiselog mleka! Šerpi da častiš!!!!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:00:16
|
|
|
|
17 joka
|
Mod, na neke stvari covek nemoze da navikne. Bice Nidža dobro Šerpi puno mi srce da častis
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:00:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Mod ne reci 2x, vratice se da Nikola brzo ozdravi....
< Poruku je uredio Unina mama -- 1.10.2014 10:01:19 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:00:46
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama ahahhaha ja sam tu ahahhaha Jole, to nam je uslo u krv, bice jos kaladonta i sexa UM ako draga i treba, zdravo je Mod bitno da nema temperaturu, duša malena. Ajde ovih dana kad se opravite, dogovori sa novopečenom trudnicom i čekam vas na kaficu.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:01:57
|
|
|
|
Klarita
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:02:00
|
|
|
|
Modessty
|
Jole hoćemo sigurno! Samo da se uskaldimo da ima ko da nam čuva decu Klari
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:03:04
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Mod ne reci 2x, vratice se iiii vrati se!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:03:21
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Mod ne reci 2x, vratice se da Nikola brzo ozdravi.... Ommmmm
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:05:16
|
|
|
|
lesica
|
Heloooo, dobra vam je tema Mah, mah, ljub, ljub od mene, biću više tu od sledeće nedelje, ovako sam samo u prolazu i naletu.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:06:31
|
|
|
|
17 joka
|
Les nedostajes Wiv, ja cu da se olesim kad se ti porodis
< Poruku je uredio 17 joka -- 1.10.2014 10:13:32 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:08:32
|
|
|
|
wivern
|
Hahahahahahaaha pa vi ste stvarno dale naziv temi odvikavanje..hahahah pa vi ste show. E ali ako se ja porodim u oktobru mora dobrano sve da se zapijete, bez obzira na naziv
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:10:38
|
|
|
|
mali_mis
|
Klari dobra fotka Puš pauza Jutros me neka mucnina strefila, pao mi pritisak, trebalo mi je pola sata da dodjem sebi, a evo sad vec osecam da me stomak boli.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:10:45
|
|
|
|
mirkam
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Bubi, ma nekukam legla sam u dva ali ko zna kad sam zaspala stomak me ubijao, a ni sad nista bolje Mirkam sta bi ti zelela Jole,ako si još voljna smuti neku 3u1,nisam mogla ranije,tek sad zaspao ovaj moj indijanaca.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:10:59
|
|
|
|
Modessty
|
wiv ma ima da se olešimo u tvoje ime ako treba!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:11:42
|
|
|
|
lesica
|
Wiv, ne brini, biće ovde i trudnica koje će se opijati i praviti žurku, a vidiš kako je veselo počelo... Odoh drage, da iskoristim još koji dan ( i to što mi je konačno dojadilo, pa bez imalo blama ostavljam bolesnu decu- i svoje i ove šmizle odavde, i skitam solo)
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:14:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: Unina mama Mod ne reci 2x, vratice se iiii vrati se! sad da imam onaj smajli sa pruticem sto bije, radi bih te odalamila
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:14:55
|
|
|
|
Klarita
|
lessice, bre, uzivaj, s'a te gaBri i ja bih da mi se dalo. Ljubi lenku i da decica sto pre ozdrave N jos ne spava, a sinoc zaspao u ponoc (sad mi treba onaj smajli sto udara glavom u zid, vi zamislite da je tu) pa se probudio, popio mleko malooo, posle pojeo vocnu kasicu i eno ga vrpolji se po krevecu, a ja nemajka na RR...tccc a, prosla nagradna igra, sve nagradne igre Sta pije kafana?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:15:10
|
|
|
|
serpica
|
A sad stvarno pice na moj racun nego ima li je Cakana negde?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:15:56
|
|
|
|
Cakana84
|
Zdravo devojke. Čestitam hrabroj Šerpici još jednom, beta rekla svoje, nema dileme. Da li mi se čini ili vam nedostaju neki? Pa tek je prvi, sačekajte malo.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:16:47
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama sad da imam onaj smajli sa pruticem sto bije, radi bih te odalamila misliš ovako nešto?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:16:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ha-ha-ha. Dobra tema za piskaranje ... kafa?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:17:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Zdravo devojke. Čestitam hrabroj Šerpici još jednom, beta rekla svoje, nema dileme. Da li mi se čini ili vam nedostaju neki? Pa tek je prvi, sačekajte malo. ti su svi draga, prizvala ih Mod a ti poradi li posao sa programerima, ili jos raditeeeeeeeeee tako Mod, tako
< Poruku je uredio Unina mama -- 1.10.2014 10:18:03 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:17:46
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: mirkam IZVORNA PORUKA: 17 joka Bubi, ma nekukam legla sam u dva ali ko zna kad sam zaspala stomak me ubijao, a ni sad nista bolje Mirkam sta bi ti zelela Jole,ako si još voljna smuti neku 3u1,nisam mogla ranije,tek sad zaspao ovaj moj indijanaca. samo za tebe smutih
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:25:29
|
|
|
|
Klarita
|
UM, emicee, ne bejah li ja u pravu, nazalost
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 10:27:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Klarita UM, emicee, ne bejah li ja u pravu, nazalost Ccccccc pa ti si jedva cekala oktobar, nemoj da nas izneveris
|
|
|
Anketa
imerajkicakako ste se odlucili za imenadja (
35%)
anja (
25%)
drugo (
40%)
Ukupan broj glasova: 48Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!