Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 8:50:14
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Svi čekamo Cakanu koliko vidim
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 8:50:50
|
|
|
|
vonavoj
|
i serpicu!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 8:51:24
|
|
|
|
NadaR
|
Dobro jutroo Pa hajde da se I to zavrsi .
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 8:51:39
|
|
|
|
17 joka
|
Dobro jutro evo za sve Cakanu i Šerpicu
< Poruku je uredio 17 joka -- 1.10.2014 8:52:40 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 8:52:24
|
|
|
|
Klarita
|
Jokooooooooo, pretekla si me Taman sam htela da sluzim
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 8:55:31
|
|
|
|
mali_mis
|
Ova kafa sa slicke toliko lepo izgleda ukrasena zrncima, da bi mi bilo prosto zao da je popijem A. je ustao pre pola sata, ne zaklapa
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 8:56:44
|
|
|
|
Peace*
|
Zaspala sam sinoć oko 23h, i toooliko sam pospana da je to za nepoverovati.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 9:01:06
|
|
|
|
17 joka
|
Tash, ja u 2h, i komirana sam sad mi ni litar kafe nebi pomoglo
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 9:03:04
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Tash, ja u 2h, i komirana sam sad mi ni litar kafe nebi pomoglo aki cemo da kukamo, ja sam legla u pola 4 .... dobro jutro zene!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 9:13:53
|
|
|
|
mirkam
|
Dobro jutro u novom mjesecu.Znaci odvikavanje,a? A ja taman htjela da se propijem, i sta cu sad? Ko kuva jutros?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 9:16:40
|
|
|
|
Modessty
|
Ne pričajte mi o nespavanju! Nikola sinoć imao temperaturu pa mso bančili do 1 i nešto. Zaspao mi je u rukama i tako sam ga držala još ceo sat dok mu se nosić nije malo otpušio. Sad sam grogi načisto!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 9:18:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mati A sad kako treba: Hi! I am Mati and I am alcoholic... ahahaha kad je Mati priznala da se i ja zapljunem pre cu se vratim u kafanu Dobrroooooo jutro!!!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 9:18:41
|
|
|
|
Modessty
|
ovo sam ja jutros
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 9:18:43
|
|
|
|
17 joka
|
Bubi, ma nekukam legla sam u dva ali ko zna kad sam zaspala stomak me ubijao, a ni sad nista bolje Mirkam sta bi ti zelela
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 9:21:53
|
|
|
|
bubulence
|
joko ali ja kukam . tebe svaki put tako boli stomak kada stigne ?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 9:22:29
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Ne pričajte mi o nespavanju! Nikola sinoć imao temperaturu pa mso bančili do 1 i nešto. Zaspao mi je u rukama i tako sam ga držala još ceo sat dok mu se nosić nije malo otpušio. Sad sam grogi načisto! Mod, pa jel sad dobro Nikolica? e slika je vrh Bubi vecinom da i to onako jako
< Poruku je uredio 17 joka -- 1.10.2014 9:23:30 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 9:22:36
|
|
|
|
Klarita
|
U duhu okotobRRa Mod, da nam budete dobro danas
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 9:23:29
|
|
|
|
Modessty
|
Nije više imao temperatru ali slinavi za dvojicu! Klari genijalno
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 9:27:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Da nam decica budu zdrava, navijamo Kad smo kod nespavanja, ja se probudila u 4, ko zna zasto, buljila u plafon do 5, taman kad mi se prispavalo, onda mi se pripiškilo pa sam morala i to da obavim, naravno , svetlo me rzabudilo pa sam budna docekala da ispratim muza na posao uz pola 7, tek tad sam zaspala
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 9:36:38
|
|
|
|
17 joka
|
joj Ivanka haos sa spavanjem evo ovako Klarita kraljice
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 9:38:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Dancic, ja čekinjam bus jedan, do bleda pa onda na drugi bus. Sutra tek imam putešesvije...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 9:43:28
|
|
|
|
Modessty
|
interesantno kako opet nestadoše neki sad kad više nema nagradne igre
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 9:46:10
|
|
|
|
17 joka
|
Mod pa zar si sumnjala
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 9:48:53
|
|
|
|
Jole84
|
O da baš to primećujem Jedva sam čekala prvi, da mogu da pronađem svoje postove od mase sexualnih i kaladontskih tema Mod kako je sada Nidža?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 9:54:46
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahhaha ja sam tu ahahhaha Jole, to nam je uslo u krv, bice jos kaladonta i sexa
|
|
|
Anketa
Ime za dečakaDakiliKoje ime Vam se najviše dopada?Lazar (
43%)
Vidak (
6%)
Damjan (
22%)
Pavle (
29%)
Ukupan broj glasova: 146Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!