Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 13:02:18
|
|
|
|
emicaa
|
Ja ispratila čoeka,cura na podu svadja se sama sa sobom a ja virnila da vidim šta ste pisale.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 13:09:26
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Šerpi je beta više nego duplirana! I sad je nema da časti! mOra da joj je muž završio u hitnoj kad mu saopštila lepe vesti Jedva čekam da javi kako je reagovao
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 13:12:51
|
|
|
|
mali_mis
|
I vratili se sa pijace, plan uspesan Sta ovde ima novo?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 13:29:46
|
|
|
|
Modessty
|
čekamo rezultate a Cakana se ne da! A i Šerpi je nema da nam ispriča kako prežive njen muž vesti
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 13:32:15
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: bubulence zeno pa ko ce mi rucak spremiti !!?? Taman sam zakoracila ka kuhinji, kad mi majka javila da mi spremila rucak, Bog joj zdravlja dao I N i ja setali, narucila sam dva para novih naocara, kako li cu to sad da saopstim mm hmmmmmmmmm cekacu noc UM, nema da brigas za ono MM, znaci pijes kafu i pusis, jaknu nasla povoljno...citam te citam izmedju redova
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 13:32:41
|
|
|
|
emicaa
|
Ja tek sad skonta za Šerpicu,kasno palim.Bas sam srećna zbog nje
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 13:36:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Jaknu jesam nasla povoljno, ali nema sad zena brojeva, pa ce mi doneti u nedelju I vise sam nego zadovoljna. Klari, znas me, kafa i cigara su obavezne
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 13:44:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Klarita ti nista ne rece za pare, a one legose, castim ja hahhahha Mod tuj sam, tuj sam, nego me se uzeleli dete i covek, samo mm pita sta se to deli tamo pa visis opet ahahha kad sam smota, mrizm preko tel da ulazim samo lap top...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 13:47:11
|
|
|
|
Modessty
|
ja se smrzoh ovde!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 13:48:34
|
|
|
|
Klarita
|
UM, bilo je suvisno da napisem, ce bude Trcim po K, pa cu da probam pekaricu, poslala sam mm u nabavku raznih vrsta brasna... I naravno cekamo i cekamo, a nemo' se ljutite ako vi ne javnem od ispred kucu ko je prosao, kakvo je vreme, da li je guzva, pa od ispred vrtica koja ptica prosla, pa da mi je dete dosadnooooooo, nemo' se ljutite...cu ve javim kd bude nova igra sas nagrade. Sg csi mora malko odanem...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 13:49:06
|
|
|
|
emicaa
|
Mod gdje si pa se mrzneš
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 13:49:33
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Klarita I N i ja setali, narucila sam dva para novih naocara, kako li cu to sad da saopstim mm hmmmmmmmmm cekacu noc ima da ti da za jos dvoje
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 13:50:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Klarita I naravno cekamo i cekamo, a nemo'' se ljutite ako vi ne javnem od ispred kucu ko je prosao, kakvo je vreme, da li je guzva, pa od ispred vrtica koja ptica prosla, pa da mi je dete dosadnooooooo, nemo'' se ljutite...cu ve javim kd bude nova igra sas nagrade. Sg csi mora malko odanem... i kad si piskila, i kude si isla, i koje si radila nece se ljutimo Bogami ja kod Serpi mislim da ce biti devojcurak, jer je beta visoka cekamo sliku od prvenca iz pekaru...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 13:53:28
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Klarita I naravno cekamo i cekamo, a nemo' se ljutite ako vi ne javnem od ispred kucu ko je prosao, kakvo je vreme, da li je guzva, pa od ispred vrtica koja ptica prosla, pa da mi je dete dosadnooooooo, nemo' se ljutite...cu ve javim kd bude nova igra sas nagrade. Sg csi mora malko odanem... znaci piskim
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 13:56:17
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Klarita I naravno cekamo i cekamo, a nemo' se ljutite ako vi ne javnem od ispred kucu ko je prosao, kakvo je vreme, da li je guzva, pa od ispred vrtica koja ptica prosla, pa da mi je dete dosadnooooooo, nemo' se ljutite...cu ve javim kd bude nova igra sas nagrade. Sg csi mora malko odanem... Htedo' ja da kažem da ovo nije odvikavanje (samo) od alkohol već i od silnih asocijacija, kolinosa, aquafresh-a, signala, koje ste delale, kojo je sad okoli vas i sl. Volem ja vas sve, ali ne moram da znam koja je kad piškila i kakila. Too much information
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 13:58:42
|
|
|
|
bubulence
|
Trco da sam ja pisaka svaki put kada sam piskila osvojila bih prvih 10 mesta . sto me ranije nisi podsetila
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 14:04:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubi pa ti i jesi u prvih 10 mesta ti pises kad skidas peskire ahahhhahhah A ti Trco nemo' k'o Vucic, sloboda medijima ahahahahhaa
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 14:06:42
|
|
|
|
bubulence
|
UM mislila sam da bih osvojila svih 10
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 14:07:30
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Mod gdje si pa se mrzneš U kancelariji. Ladno ubiva na mesto! Klari da častiš što ti dete osvoji sirupi!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 14:07:39
|
|
|
|
Anoniman
|
aaaaaaaaaaaaaa e to je vec nemoguce, pa ni ME ne moze svih 20-da osvoji hahahhahah a pislala je sta je htela
< Poruku je uredio Unina mama -- 1.10.2014 14:08:12 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 14:27:53
|
|
|
|
big mum
|
Došle smo do odvikavanja,imam dobrog rasola pa ako treba,mislim da pomognem,valja se Ja sam na jedno mmmmm 84 mjestu. Sadeć vas daviti sa raznoraznim info,šta ko,gdje ,kako,su kim i takoj.Niko mi neće biti ravan
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 14:30:48
|
|
|
|
mali_mis
|
Rasol asocijacija na kiseli kupus...sarma mmmmmmmmm Dete jos spava, odoh da zbrckam jos jednu kafu.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 14:31:06
|
|
|
|
Modessty
|
bm kasniš na žurku! imaš
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 14:34:46
|
|
|
|
17 joka
|
BM, ma sta te briga uzivaj ja po trgovibama gledah cene kupih nesto,sad pijem kafu i opusteno razmisljam sta da radim za veceru pa la nesto mesim ili ne
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 14:42:16
|
|
|
|
Modessty
|
odoh
|
Anketa
PACKADal ste ikada udarile svoje dete?ne (
41%)
da (
59%)
Ukupan broj glasova: 124Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!