Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 8:36:59
|
|
|
|
soni
|
Pasta Suta ...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 8:38:26
|
|
|
|
Klarita
|
Danas jos nista Ali juceeeee pita sa kupusom, pita sa sirom...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 8:41:40
|
|
|
|
vikiveki
|
Za danas spremam rižoto i pohovano belo meso,pri kraju je
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 10:43:01
|
|
|
|
Modessty
|
ja jutros u 7 skuvala grašak. i "umesila" hleb u pekarici
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 10:45:40
|
|
|
|
Klarita
|
Izvadila sam iz zamrzivaca belo meso (obicno kupujemo sveze, ali skoro kupili od komsinice tri pilica da joj "pomognemo") sta s njim? Sta? Nemam ideju
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 10:50:11
|
|
|
|
Modessty
|
klari sečeš na tanje kriške, uvaljaš u jaje pa u prezle i pržiš u tiganju ili ređaš u tepsiju pa u rernu. Podjednako dobro i jedna i drug avarijanta uz to neki krompir
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 10:52:08
|
|
|
|
bubulence
|
eto ti ideje od Mod... ili uzmes onu C kesiccu, 4 vrste sira... ja skuvala belu corbicu, peci cu krmenadlice u paradajz sosu i verovatno pire... imam kiselog kupusa i dovoljno je...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 10:55:59
|
|
|
|
Klarita
|
Do sad sam "listala" C recepte ali nisam nasla...setila sam se da hocu da pecem sa slaninicom i kackavaljem i pavlakom, ali ne mogu da nadjem recepAt Hvala devojke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 12:12:42
|
|
|
|
Olga75
|
kod mene danas supa od povrca i turusczuso Klarita , iseckas to meso na kocke , prodinstas crni luk , ubacis meso , prodinstas ga , zacinis , dodas vode i kuvas ga , kad je skoro gotovo ubacis pavlaku , malo senfa i malo brasna da se zgusne i mesas da ne zagori , uz to przeni krompir i bozije
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 13:04:58
|
|
|
|
Bibilib
|
Przila meso...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 13:06:21
|
|
|
|
big mum
|
Grah sa kobasicama,pita sa sirom. PaLjačink sa evrokremom za mm i klince a za mene sa sirom ,kajmakom i kis.krastavcima
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 15:07:26
|
|
|
|
Klarita
|
Mmmmmmmm nisam dugo pravila palacinke, mogla bih danas Ovako...proprzila sam piletinu sa senfom, u vatrostalnoj naredjala tanko isecenu slaninu, pa piletinu , kackavalj, pa namazala pavlaku, pa opet piletinu, pa slaninu pa kackavalj...divno mirise, eno krcka se u rernu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 15:21:50
|
|
|
|
bubulence
|
ti to sada nama prkosis !!??? bravo za ideju
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 15:24:09
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR kod mene danas supa od povrca i turusczuso Klarita , iseckas to meso na kocke , prodinstas crni luk , ubacis meso , prodinstas ga , zacinis , dodas vode i kuvas ga , kad je skoro gotovo ubacis pavlaku , malo senfa i malo brasna da se zgusne i mesas da ne zagori , uz to przeni krompir i bozije probacu . Danas krompir corbica i mini pizze , a sad mi se prijele palacinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 15:24:46
|
|
|
|
lelaigor
|
Proja sa slaninom i kiselim krastavcima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 16:06:27
|
|
|
|
Bibilib
|
Napravila sam rezanca-sa-sirom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 16:08:54
|
|
|
|
Figaro88
|
Pileca corbica,meso i pomfrit,brzinski...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 17:38:04
|
|
|
|
minnica
|
makarone sa sirom zapečene u rerni
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 18:35:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Pogaca,krompir i snicle a za dezert sutlijas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 18:44:38
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: bubulence ti to sada nama prkosis !!??? bravo za ideju Ljudi moji, pade mi mm u nesvest koliko je ukusno sad je probala i moja majka, kazu nista ukusnije nikad nisam spremila
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 20:28:07
|
|
|
|
madre
|
danas cufte u paradajz sosu (super su ispale ) i kupus-sargarepa salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 26.11.2014 22:07:39
|
|
|
|
soni
|
Sve mi se jede
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.11.2014 11:25:40
|
|
|
|
soni
|
Dete ima pastubod juce..Mi cemo iz Meka ☺
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.11.2014 11:32:16
|
|
|
|
Bibilib
|
Kuvam pasulj za rucak a kanije videcemo,jos nisam odlucila...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.11.2014 12:32:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Rucak musaka sa pilecim mlevenim, vecera verovatno palacinke, nisam ih pravila mesec dana
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
lazafroditaKada lazete?nikad (
12%)
uvek (
2%)
ponekad (
43%)
kada me nagovore (
0%)
kada ne zelim da ne povredim drugog (
18%)
samo kada spasavam sebe (
25%)
Ukupan broj glasova: 138Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!