Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 23.11.2014 16:09:11
|
|
|
|
minnica
|
Nema na čemu!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 23.11.2014 16:15:01
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ne znam gde da pitam pa cu ovde. Ne mogu u C recetima da nadjem recept za mafine obicne,one koje se peku u silikonskom kalupu,nisam ih do sad pravila,jel moze link ovde? I ako ima nesto poput toga da je slano,nesto slicno kao mini projice ali da nije tako suvo. Hvala unapred Serpice, mozes i C recept dana za carsku pitu od leleigor da probas da ispeces u silikonskom kalupu :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 23.11.2014 16:44:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mekike sa sirom za dorucak , rucak pljeskavica na Zlatiboru, vecera ... bice nesto na brzinu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 23.11.2014 16:51:03
|
|
|
|
soni
|
Mala Elena njaaammm
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 23.11.2014 18:07:37
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: serpica Ne znam gde da pitam pa cu ovde. Ne mogu u C recetima da nadjem recept za mafine obicne,one koje se peku u silikonskom kalupu,nisam ih do sad pravila,jel moze link ovde? I ako ima nesto poput toga da je slano,nesto slicno kao mini projice ali da nije tako suvo. Hvala unapred Serpice, mozes i C recept dana za carsku pitu od leleigor da probas da ispeces u silikonskom kalupu :) E vec napravila slane mafine evo vadim ih da vidim kakvi su
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 23.11.2014 18:41:59
|
|
|
|
branki*
|
grasak sa svinjskim mesom i pilece belo pohovano.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 23.11.2014 19:30:53
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Milicicak, a kako pravis testo za strudlu? Bez melka ili sa biljnim? Kako ti ispadne? Strudla je odlicnaaa :) dakle, testo za alergicarske kiflice moze slobodno da se koristi i za strudlu prelila sam istopljenim margarinom kao i kiflice i bas je lepa i mekana... Zamesila sam celu kolicinu, pola testa sam iskoristila za strudlu, pola za kiflice, dve muve jednim udarcem
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 23.11.2014 19:34:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Podvarak od slatkog kupusa za sutra
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 23.11.2014 19:37:36
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: mama krava Milicicak, a kako pravis testo za strudlu? Bez melka ili sa biljnim? Kako ti ispadne? Strudla je odlicnaaa :) dakle, testo za alergicarske kiflice moze slobodno da se koristi i za strudlu prelila sam istopljenim margarinom kao i kiflice i bas je lepa i mekana... Zamesila sam celu kolicinu, pola testa sam iskoristila za strudlu, pola za kiflice, dve muve jednim udarcem Jos samo da mi kazes koje su to alergicarske kiflice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 23.11.2014 19:42:46
|
|
|
|
milicicak
|
Milkice, alergicarske kiflice Ja mislila da za njih znaju svi koji prate jelovnik
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 23.11.2014 19:47:54
|
|
|
|
mama krava
|
Milicicak, a jel mazes majonezom? Domacim?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 24.11.2014 8:19:32
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ću danas samo napraviti paradaiz sos pošto mi je sve drugo ostalo od juče: supa,kuvano meso,krompir pire
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 24.11.2014 8:36:28
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Milicicak, a jel mazes majonezom? Domacim? Majonezom mazem kad ga imam u kuci ali ga stavljam jako malo, i bez njega su odlicne. Kupujem dijamant, domaci majonez ne pravim :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 24.11.2014 9:24:28
|
|
|
|
big mum
|
Danas ništaaaaaaaaaa -idem na slavu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 24.11.2014 9:34:46
|
|
|
|
bubulence
|
podvarak sa suvim rebarcima.. mmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 24.11.2014 10:47:21
|
|
|
|
soni
|
Imam corbicu od juce..Ispecicu snicle i pire
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 24.11.2014 12:50:40
|
|
|
|
lelaigor
|
Burek sa sirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 24.11.2014 12:54:12
|
|
|
|
cockic
|
spanac i paprikas za svakog po nesto.sin voli spanac,cera ga ne voli.a ja da svima ugodim.bas ce mi kaze hvala ova moja mala biracica nadam se da ce zavoleti ovo sto sad ne voli.i ja sam tako birala,a sad jedem sve.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 24.11.2014 13:23:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Musakaaa ..,mmm omiljenja A kasnije cu bakin kolac za decicu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 24.11.2014 15:39:05
|
|
|
|
snezap
|
corba i burek sa sampinjonima
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 24.11.2014 15:44:17
|
|
|
|
amelia
|
rucak riza sa sampinjonima i lukom..vecera nemam ideju
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 24.11.2014 15:47:54
|
|
|
|
janabons
|
Musaku sa crvenim paprikama i gusciju supicu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 25.11.2014 10:33:12
|
|
|
|
soni
|
Rizoto i losos danas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 25.11.2014 15:49:20
|
|
|
|
lelaigor
|
Makarone sa sardinom i pavlakom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 25.11.2014 15:54:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Rizu sa pilecim krilcima, supicu i papriku u pavlaci .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
peglanje bebinih stvarisneza90da li peglate sve bebine stvari?od carapica do kapica...da (
51%)
ne (
38%)
ponekad (
11%)
Ukupan broj glasova: 235Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!