Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.9.2014 15:02:09
|
|
|
|
Bibilib
|
Supicu sa knedlama,kobasice domace i mozda budu palacinke za veceru...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.9.2014 15:18:16
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam danas kuvala taranu sa kobajom , kuvala kukuruz , sad se kuva kompot od dunja i mislim da cu probati one kroasane da napravim sto se vec dve nedelje ubahato prave ovde i verovatno cu supu za sutra uvece da stavim pa nek se kuva ima kade
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.9.2014 15:54:23
|
|
|
|
17 joka
|
Čokoladnu alvu- kolač
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.9.2014 16:43:08
|
|
|
|
zeksi
|
Kod mene danas posno, przena paprika i krompirici za rucak, a za veceru, fileti soma. Za desert je medeno srce, isto posno.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.9.2014 16:51:28
|
|
|
|
mama micki
|
Ja htela da pravim pilav ali sam odustala, pa je pao juneći gulaš, pire krompir i salata. Zamesila sam testo za palačinke za večeras a sada kuvam i sutlijaš, Sara ga obožava, a za Teodoru ima još čokoladnog pudinga od sinoć.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.9.2014 16:57:35
|
|
|
|
anita
|
Teleca corbica Lovacke snicle
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.9.2014 17:27:39
|
|
|
|
New Mom
|
Kentaki piletinu (again) i pire; brzinski al ukusno.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.9.2014 17:38:01
|
|
|
|
Anarunika
|
Svinjsko meso u rerni, pirinač i Frikom carsku mešavinu. A za poslasticu puter kiflice punjene eurokremom ili džemom . Ukusno!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.9.2014 17:39:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Nova tema da se upisem, cokoladne mafine recept od nase drage Milicicak i veceras ce biti palacinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.9.2014 17:42:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Um,ubicu te!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.9.2014 18:00:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Um,ubicu te! Moram li i ovaj recept da ti dam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.9.2014 18:40:57
|
|
|
|
nata11
|
UM super su
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.9.2014 19:13:23
|
|
|
|
17 joka
|
UM, joj ubih te divno igledaju ja sam zavrsila moj kolac ali ga sutra jedemo jer danas samo posno
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.9.2014 19:39:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala zenske
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.9.2014 20:21:24
|
|
|
|
Torbica
|
UM I kod mene posno, sinoc napravila pasulj za danas. A sutra prave djakonije planiram, videcu jos, svakako nekoliko jela pa da sam mirna cele nedelje.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.9.2014 21:00:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod mene za sutra za dorucak proja sa paprikom i fetom. Za dezert trobojni kuglof. Punjene paprike,sam zamrzla da imamo preko nedelhe. Za rucak mi treba ideja. Imam piletinu. Um ajde pomagaj. Nesto ti ide u poslednje vreme dobro.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.9.2014 21:03:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Kod mene za sutra za dorucak proja sa paprikom i fetom. Za dezert trobojni kuglof. Punjene paprike,sam zamrzla da imamo preko nedelhe. Za rucak mi treba ideja. Imam piletinu. Um ajde pomagaj. Nesto ti ide u poslednje vreme dobro. Klik ili onaj zacin ce sa krompiricima i u rernu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.9.2014 23:54:56
|
|
|
|
bubulence
|
hm, a sta sutra... naoravila sam dvoje kolaca... za dorucak nam je ostalo gibanice od danas a i palacinki. planirala sam junecu supu i samo jos skuvam sos da jedemo sa svimisvacim iz supe ali mi se najavili gosti... smislicu nesto
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.9.2014 0:00:47
|
|
|
|
Anoniman
|
ja cu ujutru ovo samo sa sirom i kajmakom+ jogurt Samo sto moram poraniti, valjda necu do kasno ostati u kafani Rucak ce biti ili neka corbica, ili ovo sto sam postavila Sanjici Dezert mafini od danas, i ostalo testo za palacinke...
< Poruku je uredio Unina mama -- 28.9.2014 0:01:17 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.9.2014 0:01:53
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Nova tema da se upisem, cokoladne mafine recept od nase drage Milicicak i veceras ce biti palacinke Hehe i ja sam pravila ove mafine, ide mi dete sutra na rodjendan pa da ima i ona kolac da se zasladi :) Za rucak pastrmku i krompir sa belim vinom i zelenu salatu...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.9.2014 0:03:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: Unina mama Nova tema da se upisem, cokoladne mafine recept od nase drage Milicicak i veceras ce biti palacinke Hehe i ja sam pravila ove mafine, ide mi dete sutra na rodjendan pa da ima i ona kolac da se zasladi :) Za rucak pastrmku i krompir sa belim vinom i zelenu salatu... Super su Pravicu ih za U rodjendan!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.9.2014 0:05:55
|
|
|
|
bubulence
|
UM kada kliknem na ono tvoje izadje mi neki sedi cika
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.9.2014 0:07:11
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Nova tema da se upisem, cokoladne mafine recept od nase drage Milicicak i veceras ce biti palacinke Ovo prelepo izgleda njam ,njam bas bi mi jedno 2-3 a mozda i 4 dobro dosle.... Inace malo pre sam kokala kokice ...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.9.2014 0:08:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence UM kada kliknem na ono tvoje izadje mi neki sedi cika ne klikces dobro , meni je ok poslla sam ti na fb :P
< Poruku je uredio Unina mama -- 28.9.2014 0:09:12 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.