Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.11.2014 12:56:21
|
|
|
|
majared
|
Spanac, losos i kuvani krompir
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.11.2014 14:46:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Pravi sremački ručak: supa,sos i meso.Večeras palačinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.11.2014 15:28:52
|
|
|
|
Kata90
|
paradajz supa,peceno belo meso sa pavlakom,fasire i tursija pored....+ testo sa prezlom.....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.11.2014 16:28:03
|
|
|
|
emicaa
|
Za sad pečem rebarca i salata od kiselog kupusa,uz to ću možda tižu ili pire,još se dvoumim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.11.2014 17:04:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Dorucak pita i jogurt. Rucak bataci iz c kesice, krompir pire sa sososom, baren grasak i kukuruz secerac i salata. Dezert torta od juce, ljudi moji odlicna je. Stavljam sliku kasnije
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.11.2014 17:25:43
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.11.2014 19:24:45
|
|
|
|
minnica
|
UM, tortica izgleda Ja sam juče kuvala pasulj sa suvim mesom, a danas smi bili kod mojih na ručku, a za večeru sam napravila projice sa crnim brašnom i zrnevljem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.11.2014 19:42:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
Um, lepa! Pravila muffine mmmmm , teleci gulas , pilece filete u pavlaci i senfu , pire. ..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.11.2014 22:14:08
|
|
|
|
soni
|
UM koja je torta..njam
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.11.2014 22:37:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: soni UM koja je torta..njam soni ova
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.11.2014 22:41:00
|
|
|
|
Didy
|
UM, pekla si kore u kalupu i posle sve slagala u kalupu, je l da?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.11.2014 22:43:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, da Didy, i mnogo je ukusna, cak leps ai od one coko moko, sto ide ksiela pavlaka u plazmu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.11.2014 22:54:10
|
|
|
|
Didy
|
Praviću je prvom prilikom, neki dan sam gledala recept kad si stavila, nema šta da bude loše, naprotiv. E, a ja uglavnom sve slažem u kalupu, imaju savršeno pravilnu ivicu kad skineš obruč, sjajna ideja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.11.2014 22:54:11
|
|
|
|
bubulence
|
UM izgleda fantasticno!!!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.11.2014 22:56:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Da Didy, ja cak i pogace pecem u njima Kupila am u idei 3 pleha za neke smesne pare 22, 24 i 26 cm, i bas ih koristim E sad za Ng se dvoumim da li da pravim ovu sto sam sada ili nju- pravila sam je predprosle godine , mnogggooooo je dobra nju Bubi hvala
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.11.2014 22:57:05
|
|
|
|
Torbica
|
UM predivna! Kod mene dimljena pastrmka i krompir iz mikrotalasne, zelena salata, kolači od juče.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 1.12.2014 21:36:18
|
|
|
|
madre
|
juneci gulas, super je ispao... UM, torta je stvarno super!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 1.12.2014 21:42:27
|
|
|
|
soni
|
pasulj
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 1.12.2014 21:43:46
|
|
|
|
Didy
|
Skroz lud kolač od jabuka pravila večeras, bili nam prijatelji na kafici, ostalo je malo i za sutra. A za ručak sam samo ispekla krompiriće u teflonu, ostalo od juče supe i mesa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 1.12.2014 21:52:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
Krem corba , krompir u ljusci, secerac i pecurke , slatkisa ostalo iako sam delila i sakom i kapom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 1.12.2014 22:11:20
|
|
|
|
serpica
|
ledene kocke
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 1.12.2014 23:11:11
|
|
|
|
Anoniman
|
pecem pizzy upravo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 3.12.2014 8:43:48
|
|
|
|
soni
|
Danas musaka sa krompirom i ml mesom....salata....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 3.12.2014 16:53:52
|
|
|
|
bubulence
|
krompir corbica, belo meso sa lukom u senfu i pavlaci i pire krompir. sada cu da krenema sa kroasanima by UM... samo ne znam sa cim da ih punim...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 3.12.2014 17:18:44
|
|
|
|
Didy
|
Lagani pileći paprikaš s povrćem - belo meso, grašak, krompir i šargarepa. Skuvala za dva dana pošto sutra ništa neću stići. Bubi, ti si baš vredna danas.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Finalni izborSta mislite, koje od ova 3Neda (
23%)
Isidora (
27%)
Mila (
28%)
Ukupan broj glasova: 263Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!