RE: Palacinke (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

mati -> RE: Palacinke (27.9.2014 0:28:14)

Takodje. Nutela mi nekako "prevazidjena". Prerasla sam je i odjela sam je se. Sad vise volim te dzemove, kao pre... Sipak i od plavih sljiva.

superm -> RE: Palacinke (27.9.2014 0:28:49)

Palacinke pravim retko, zato sto ih stariji sin ne voli, a mm i ja bi bas i mogli malo da smrsamo...[sm=smiley36.gif] inace ih obozavam i prazne a kamoli sa eurokremom i sl.

Mala Elena -> RE: Palacinke (27.9.2014 0:30:05)

IZVORNA PORUKA: mati

Ih kad rece med... Moja nana na selu mi je mazala palacinke medom i mlevenim orasima. Pih. Bas lep ukus iz detinjstva.

Eh mati, [sm=smiley13.gif]...obozavam ali ne previse .Na prethodnoj strani na slici sto sam izbacila jedna palacinka je sa medom, orasima i filom od jabuka i neke marmelade ![sm=smiley1.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Palacinke (27.9.2014 1:19:36)

IZVORNA PORUKA: 17 joka

ja bih se zaklela da sam to negde u BG videla a sad neznam

Ljišo, otkrivaj nam tajnu[sm=smiley1.gif]

hahaha a gde drugde vec u prodavnicama zdrave hrane. Bar kod nas u NS. a plus upravo mi stigla drugarica iz Amerike [sm=smiley9.gif], pojela je sve palacinke i to sa eurokremom (ja mislim da ona tako cesto dolazi ne zbog mene vec zbog eurokrema[sm=jezicek.gif]). Od nje "nabavljam" sta god mi nedostaje. Jedno vreme je teglila OREOs kao blesava a prosli put sam joj dojavila da su se konacno pojavili i u Srbiji[sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Palacinke (27.9.2014 1:21:40)

Gde ih ima u Srbiji???????

Ljiso, off, ali nesto sam slucajno pritisla na tastaturi i promenio mi se font i slicice mi zamrljane, kao da su mi prljave naocare...upomoooooooooc mucno mi da gledam, kako da namestim?

mati -> RE: Palacinke (27.9.2014 1:25:15)

Klarita eno ti ga na prethodnoj str Maple syrup... Zagledaj ga dobro.[sm=smiley1.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Palacinke (27.9.2014 1:26:50)

Oreos bre sad ima gde mrdnes, eno ih vise u rodicu[sm=smiley36.gif]

off jesi li smanjila font? ako jesi onda stisni ctrl i plus ako si promenila rezoluciju (mislim da si ovo odradila) ne znam precicu da ti kazem vec moras da kliknes na desktop odes u podesavanja i vratis rezoluciju na prvobitno stanje. Ne pada mi na pamet da bi nesto drugo mogla da uradis. Dodje mi sad da stiskam na tastaturi sve zivo da vidim sta si uradila. Ako nista ne pomogne restartuj kompjuter, a mozda ti iskoci i neko obavestenje u desnom uglu.

Klarita -> RE: Palacinke (27.9.2014 1:26:59)

Mati, videla sam. potrazicu ga kad budem blizu maksija...rekose tamo ga ima.
Sta da radim sa ovim problemom sad ''''bem mu misa...idem da trazim pravu temu da ne bude pec pec

Ljiso, povecala sam rezoluciju po drugi put, sad je jos gore...kako da je smanjim???
Dobro, uspela sam da je vratim ali mi promenjen font [sm=smiley7.gif][sm=zz_banghead.gif] ja sam idiot za komp

Misha i Ljisha -> RE: Palacinke (27.9.2014 1:29:54)

aha sad kad si stisla ctrl i plus zajedno???
e ondak stisni par puta ctrl i minus[sm=smiley36.gif]

font si promenila onda u svom pretrazivacu. Sta koristis? Chrome?

Klarita -> RE: Palacinke (27.9.2014 1:32:34)

Lele, Ljiso, ce nas potepaju...Mozilu[sm=zmeden.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Palacinke (27.9.2014 1:34:49)

joj evo izvinjavam se u ime i jedne i druge.[sm=smiley31.gif] valjda ce nam oprostiti. elem u mozili imas podesavanja, u podesavanjima tamo negde bas i gde je font size imas i font ali kazem ti ne znam precicu. Moraces to sama ja imam chrome pa ti ne mogu reci gde tacno da kliknes mozilu sam davno davno koristila

Klarita -> RE: Palacinke (27.9.2014 1:38:18)

Izvinjavam se i ja u imena oba[sm=smiley36.gif] ali mi oci otpadose, pa kad videh Ljisu, ko brata rodjenog da sam videla[sm=smiley36.gif]

Idem da trazim...a, mozda ga samo iskljucim ako se ne snadjem, a mozda i probam da stiscem okolo...klikcem...Hvala ti do neba!

Nego, da zavaramo trag, Ljisoooo, dobre ti bile palacinke cim je Heder pojela sve [sm=smiley36.gif]

Oreos nigde nisam videla[sm=zmeden.gif] Tempo? Dis? Metro? Tamo me postuju, tamo kupujem[sm=smiley36.gif] salim se, kakav Rodic, kakvi bakraci, znas li ti gde ja zivim[sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Palacinke (27.9.2014 1:51:40)

Jao, kada li ću ja da je prerastem [sm=smiley36.gif]. Mislim nutelu i plazmu, u duetu, čini mi se nikada. Te su mi omiljene.
A volim i sa domaćim džemom od kajsija, mmmm.

Takodje. Nutela mi nekako "prevazidjena". Prerasla sam je i odjela sam je se. Sad vise volim te dzemove, kao pre... Sipak i od plavih sljiva.

mati -> RE: Palacinke (27.9.2014 2:06:01)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jao, kada li ću ja da je prerastem [sm=smiley36.gif]. Mislim nutelu i plazmu, u duetu, čini mi se nikada. Te su mi omiljene.
A volim i sa domaćim džemom od kajsija, mmmm.

Zar nikad neces odrasti mali veseljace?[sm=smiley1.gif]
Nesto me podseti na to.

dunja RR -> RE: Palacinke (27.9.2014 2:18:00)

Hihi da, evo ga KLIK

mali_mis -> RE: Palacinke (27.9.2014 6:10:46)

Ja jedva pojedem 2 kom., ali inace ruckam po citav dan pomalo, osim kad sam u pms.
Volim ih sa plazmom, pekmezom, slane.

big mum -> RE: Palacinke (27.9.2014 7:47:27)

Volim slane palačinke sa domaćim kajmakom mljaccccccccc a slatke rjetko kad jedem i o one sa pekmezom od šljiva i šoljom vrućeg mlijeka[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Palacinke (27.9.2014 10:01:55)

Jaojjj ja ih obozavam, dzem, cipirpip nugat i plazma, nutela i plazma, euro krem i plazma, i uvek pozelim da ih jedem samo sa dzemom, ali onako vruce namazem kremom i plazmom, i najdem se kao [sm=smiley30.gif][sm=smiley30.gif]

Bibilib -> RE: Palacinke (27.9.2014 10:04:27)

Svakako su lepe. Sa dzemom,kremom,plazmom ili bez fantasticne su...Moram da ih pravim [sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif]

Anoniman -> RE: Palacinke (27.9.2014 10:06:39)

Biblibl ti mi trebas hajde u temu rodjendanske torte imam jedno pitanje za tebe[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Palacinke (27.9.2014 22:01:05)

Izvolte[sm=smiley36.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0927/mx3-105013.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0927/s9d-107158.jpg[/img]

isidora88 -> RE: Palacinke (27.9.2014 23:24:45)

ja najvise volim kombinaciju nutela i kokos[sm=sloncek.gif]

branki* -> RE: Palacinke (28.9.2014 7:51:35)

unina,super ti izgledaju palacinke,stvarno[sm=bravo.gif]ja volim sa dzemom,samo da nije od sljiva.

Anoniman -> RE: Palacinke (28.9.2014 13:01:27)

Hvala[sm=smiley31.gif][sm=smiley9.gif]

Klarita -> RE: Palacinke (7.10.2014 16:43:58)

Otisla da zamesim. Rucak nemamo. Ali ovo ce biti i rucak i uzina i vecera [sm=jezicek.gif] K je rucala u vrticu dva tanjira supe i pun tanjir pilav. Jela do malocas grozdje u prolazu, a tesim se imam eurokrem superior i crni i beli, oba bez trans masti [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>