RE: Palacinke (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

Klarita -> RE: Palacinke (15.10.2014 19:54:22)

leleeeeee, malopre sam pravila sa integralnim brasnom, pola belo pola integralno...ma, uopste se ne provaljuje, samo s jedne strane se vide ljuspice od integralnog brasna, a mozda su cak i ukusnije[sm=smiley36.gif]
Poceh samo ja da pisem ovde[sm=smiley13.gif] bar znam kad sam ih pravila zadnji put[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Palacinke (15.10.2014 19:58:25)

Klarita moracu da probam, zbog mm, ja ih pravila u ponedeljak, nisam slikala[sm=smiley36.gif]

Plavusa34 -> RE: Palacinke (10.3.2015 16:04:51)

retko pravim palacinke volim ih al ne onako preterano a iskreno mrzim da ih pripremam

mama krava -> RE: Palacinke (10.3.2015 16:10:13)

IZVORNA PORUKA: Klarita

leleeeeee, malopre sam pravila sa integralnim brasnom, pola belo pola integralno...ma, uopste se ne provaljuje, samo s jedne strane se vide ljuspice od integralnog brasna, a mozda su cak i ukusnije[sm=smiley36.gif]
Poceh samo ja da pisem ovde[sm=smiley13.gif] bar znam kad sam ih pravila zadnji put[sm=smiley36.gif]

Ja ih stalno pravim pola-pola belo-integralno....a poslednji put sam pravila sa kokosovim mlekom i bile su feeeenomenalne!

Bibilib -> RE: Palacinke (10.3.2015 18:14:41)

Odavno ih nisam jela,zbog dijete....

jess021 -> RE: Palacinke (10.3.2015 20:49:21)

Zbog ove teme sam veceras pekla palacinke. I to sam nutelom i plazmom. Imacu 100 kg do kraja trudnoce[sm=smiley19.gif]
Bas sam koza!

IvanaSK RR -> RE: Palacinke (29.1.2016 19:47:14)

Moj sin voli i američke palačinke, pa mu i njih često pravim

panpan1 -> RE: Palacinke (29.1.2016 19:56:11)

oboyavam ih, moje dete voli slane, latku pojede jednu [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Palacinke (29.1.2016 19:57:33)

Ja pravila večeras,za mene su i dalje ne prevazidjene sa nutelom i plazmom,ponekad preko još stavim istopljene čokolade [sm=pujs.gif]

Anoniman -> RE: Palacinke (29.1.2016 20:03:02)

ja se spremam da ih pecem, nutela plazma, ciporopi plazma, dzem, ko voli nek izvoli[sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Palacinke (29.1.2016 20:08:03)

Ijao um... znala sam da ces ti u ovu temu [sm=smiley36.gif]
e a plus ananas!! Jesi probala? Extra su ...ili i visnja dolazi u obzir....
dakle krem , plazma i ananas ili visnja.....uh...njam....

IvanaSK RR -> RE: Palacinke (29.1.2016 20:09:29)

Jao, bre, ja dolazim, jedu mi se bas!

aleksandrici -> RE: Palacinke (7.3.2016 23:31:56)

Biće vremena i za mršavljenje.Polako.Ja iskreno kad pravim palačinke ne stavljam ni jedno ni dva,stavim mnogo više jer želim da sa svojom decom uživam u degustaciji to dana a naravno i sutrašnjeg.Lično ih obožavama sa kremom i plazmom ali svaka kombinacija dolazi u obzir.Predobre su.Koliko puta da ijedeš,praviš uvek imaš želju za opet,opet i opet.

aleksandrici -> RE: Palacinke (7.3.2016 23:34:40)

I meni,kud započesmo diskusiju sa palačinkama.Ali sad je isuviše kasno za istim.Mislim da je bolje u večernjim satima otvarati neku drugu temu a ne hranu a po najmanje palačinke.Sad imamo samo jednu želju.Kako odoleti ukusu?Ma savršene su i tople i hladne sa vanilom ili bez,sa kremom đžemom,medom ili nešto treće.Preporučujem za sutrašnji dan.Obradijte svoje najbliže i najdraže.

aleksandrici -> RE: Palacinke (7.3.2016 23:35:17)

Prijavljujem se iako je kasno.Može ?

aleksandrici -> RE: Palacinke (7.3.2016 23:37:47)

Kao da je to vrlo bitno.Pravićete vi i sutra,osećam to.A što i ne bih?Sutra je blag dan nas žena možda nas jače polovine obraduju baš palačinkama.Moj sigurno hoće jer zna da ih obožćavam.Samo se pitam kog ukusa će biti jer meni su sve omiljene.Kad bi mi neko tražio da biram ukus samo jedne nikad se ne bih odlučila.

madre -> RE: Palacinke (7.3.2016 23:40:37)

Pravim ih po receptu UM,budu savrsene[sm=bravo.gif]
Obicno se sladimo petkom/subotom,nekada porodicno,a ponekad pozovemo i nekog u goste[sm=smiley1.gif]

World -> RE: Palacinke (8.3.2016 0:01:56)

Evo mog doprinosa:

Palacinke bez brasna. [sm=smiley1.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0307/e1y-palaci.jpg[/img]

choopa choops -> RE: Palacinke (8.3.2016 1:12:57)

Ja u životu nisam napravila palačinke po receptu, uvijek stavljam odoka, ali sad kad gledam ovaj prvi recept, to je to otprilike, samo što ja stavim duplo svega.
Ne bih stavljala vanilin šećer u palačinke, meni to onda nisu palačinke [sm=smiley36.gif] Moja sestra tako ponekad ubaci vanilin šećer, cimet i razne drangulije[sm=smiley29.gif]. Pogodite ko onda ne jede te palačinke? [sm=smiley36.gif]

Isto tako, vjerujem da sam jedna od rijetkih osoba koja ne voli nutelu (uopšte ne samo u palačinkama).

Moje omiljene su sa džemom od šljiva, onim domaćim kao Bakina tajna. Ako ne tako, onda eurokrem, plazma i orasi.

A najobožavam da jedem prazne dok su vruće. Kad ih pečem, pojedem bar tri/četri bez ičega. A volim i da pijem sirovo tjesto. [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Palacinke (8.3.2016 7:01:07)

U,bre,choopo,kako mozes da pijes ono zivo testo,bljak!
Ja isto sve odokativno,najvise volim sa dzemom nekim lepim.u poslednje vreme pravim i slane.

emicaa -> RE: Palacinke (8.3.2016 8:13:45)

Prvi put da čujem da to neko pije,choopo sestro mila [sm=smiley36.gif]
Ja sam kao dijete jela sa šećerom,sad ne bih ni to nema sile [sm=smiley36.gif]

NadaR -> RE: Palacinke (8.3.2016 8:33:10)

IZVORNA PORUKA: branki RR

U,bre,choopo,kako mozes da pijes ono zivo testo,bljak!
Ja isto sve odokativno,najvise volim sa dzemom nekim lepim.u poslednje vreme pravim i slane.

M kaze - Hocu palacinke sa bakinim obicnim pekmezom .[sm=smiley36.gif] Nista drugo ne priznaje . [sm=smiley36.gif]

Ja volim sa eurokremom i plazmom . Povremeno sa orasima.

branki* -> RE: Palacinke (8.3.2016 9:07:40)

Ja sam kao mala jela sa secerom i kafom.bas cu sledeci put kad pravim da par s tim uvijem,da se podsetim detinjstva.

nikiteki -> RE: Palacinke (8.3.2016 9:09:20)

Ja testo za palačinke pravim od prilike

choopa choops -> RE: Palacinke (8.3.2016 11:26:13)

Ma ja volim tjesto. Kad sam bila mala i kad bi babamijesila hleb uvijek bih cupala od hleba dok se tijesto dizalo.
I da i mi smo jeli samo sa secerom [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>