Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 28.1.2012 22:30:33
|
|
|
|
marija32
|
Nema to kod nas nazalost.
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 28.1.2012 22:33:59
|
|
|
|
marija32
|
Ana mi smo presli odmah na dvojku sa 6 mes., nije bilo probl, tako i na trojku, samo, videces, 3 je gusta pa kada budes presla na nju kupi one aventove cucle sa varijabilnim otvorom-ako uopste koristis Avent flasice. Moj mali nocu pije Nan3, a ujutru i uvece Junior 1+.
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 28.1.2012 22:42:06
|
|
|
|
madre
|
marija, a zasto si se odlucila za tu kombinaciju ujutru i uvece? mi pijemo samo nestle junior (ujutru i uvece) pa me zanima da li ta tvoja kombinacija ima prednosti? koliko se secam nan1 je do 6, a nan2 do 12 meseci... kad je napunio godinu presli smo na nestle junior. takodje na nan2 smo presli malo pre nego sto je napunio 6 meseci.
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 28.1.2012 22:44:47
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Minam, ja nisam nikad podgrevala ad mleko. Mi smo danas kupili Nan 2 ali tek je malo drugačije pakovanje. OVAKO izgleda samo što je pakovano u kutiji, dve kese po 300g. Posle vidim da u Aksi ima drugačije tj. isto kao što je i jedinica. Gae, koje vi pijete? cini mi se da je to nova premium varijanta - poboljsana formula kolika je razlika u ceni?
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 28.1.2012 22:45:35
|
|
|
|
marija32
|
Madre, samo iz razloga da mi spava duze. Hranim ga oko 1h, i drzi ga duze Nan 3 od Juniora, do 6-7h ujutru mi onda ne trazi mleko. Pri tom on ima 19 meseci a i dalje mi jede nocu, bez obzira na to kako vecera.
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 28.1.2012 22:45:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Marija, mi koristimo dr. Brown's flašice, mislim da imaju i oni takve cucle.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 28.1.2012 22:47:28
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Marija, mi koristimo dr. Brown's flašice, mislim da imaju i oni takve cucle. Proveri na vreme, jer na obicne nece moci.
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 28.1.2012 22:48:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Madre, oko 100 din je skuplje.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 28.1.2012 22:50:47
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: marija32 IZVORNA PORUKA: Ana RR Marija, mi koristimo dr. Brown's flašice, mislim da imaju i oni takve cucle. Proveri na vreme, jer na obicne nece moci. Imaju neke Y-cut za gušće tečnosti. To bi trebalo da odgovara, videćemo.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 14.2.2012 19:46:54
|
|
|
|
eleninA
|
Mame, da vas pitaaam... Mislim vas koje koristite Aptamil 1.. Jel i vama mleko prilikom muckanja u flasici jako zapeni..? Ja ostadoh u cudu..! Pravila sam 150 ml, i ispade na kraju 200 sa sve penom..! Uzas jedan. A nisam jako muckala..
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 14.2.2012 20:32:18
|
|
|
|
Lilla
|
Mi koristimo Nan 1 Pro, a prije njega smo koristili Babysemp i nije bio bas odusevljen njime. Nan voli. Elenina, i Nan pjeni tako da izgleda uvijek da ima vise u flasici kada se izmucka
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 14.2.2012 20:39:04
|
|
|
|
eleninA
|
pili smo i mi Nan, i zapeni i on, ali dovoljno je da se flasica malo zavrti u rukama (lagano, 360 stepeni) i ona se razbije.. Mene buni sto ova pena ostaje..i ima je poprilicno..
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 14.2.2012 20:46:19
|
|
|
|
jance
|
HIPP je isto bas puuno penio, kontam da valjda one gusce dohrane pene vise... ne znam ni sama, nebi trebao to da je problem oko same dohrane.
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 14.2.2012 20:56:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eleninA pili smo i mi Nan, i zapeni i on, ali dovoljno je da se flasica malo zavrti u rukama (lagano, 360 stepeni) i ona se razbije.. Mene buni sto ova pena ostaje..i ima je poprilicno.. Aptamil je mnogo gušći od Nana pa se teže rastvara, treba više mućkanja a više mućkanja znači i više pene a često ima i grudvica.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 14.2.2012 21:34:10
|
|
|
|
zzzoka
|
Aptamil i inace peni, bez obzira na duzinu i jacinu muckanja. Nisam primetila da se teze rastvara, niti da ostaju grudvice, ali jesam da je gusci i od Humane.
< Poruku je uredio zzzoka -- 14.2.2012 21:35:09 >
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 14.2.2012 22:01:59
|
|
|
|
eleninA
|
Aptamil Comfort je jako gust, ja sam mislila na "obican" Aptamil1.. On je meni iste gustine kao Nan...ali viiiiseeeee peni...izludjuje me kad gledam kako pena ostaje po zidovima flasice dok ona pije. Na kraju,ti mehurici izazivaju gasove kod beba, a i prekinem je na nekih 20 ml od dna, jer se bojim da guta to.. Comfort mi nije uopste penio (doduse on je sav kao smesa sa palacinke.. , ali nismo imali grceve zahvaljujuci njemu... Nan mi je penio, ali sasvim malo, napisala sam gore kako sam se resavala pene. Nekad je bilo dovoljno da skinem na sekund poklopac flasice pa ga vratim. Imali smo i exkurziju u Hipp Combiotik.. E to je cirkus od muckanja.. a da ne bude grudvica (sadrzi skrob...). Ulijes dve trecine vode, dodas prah i muckas dok ti ramena i ruke ne otpadnu- pa ostatak..i nije penio.. Zavrsismo na Aptamilu 1...(nista me ne pitajte..kako Elena diriguje tako mora biti.. ), njega pije, ali avaj..izgleda da previse muckam..
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 27.2.2012 10:08:59
|
|
|
|
Anoniman
|
elenina, i nama aptamil jako peni, ali nije joj to nista smetalo. nego pocela je da kaki svaki treci dan, pa cetvrti...na kraju smo morali da iskoristimo i mikroklizmu i po preporuci pedijatra od proslog cetvrtka smo presli na hipp bioloski. uspela je odmah sledeca dva dana zaredom da kaki (uz malo gimnastike), ali evo sad opet ne kaki. ne znam sta da radimo. da li jos da pokusavamo sa hippom ili da opet menjamo. mada, ne znam ni sta bismo uzeli. i da ta dva puta sto je kakila, u pocetku je bilo malo zelenkastije i tamnije, ali je posle bilo normalne boje. mislim da nije nista zabrinjavajuce, zar ne?
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 27.2.2012 10:24:29
|
|
|
|
jance
|
boja nije zabrinjavajuca, to zeleno moze da bude od gvozdja u dohrani, jer je dohrana obogacena gvozdjem a ako nije duze kakila onda je stolica mozda oksidirala u crevima pa zato... jel imate NAN u grckoj? ja sam vec dosadna ali se kunem u NAN, majstor i sa sve uvodjenjem cvrste hrane eto kaki svaki dan u isto vreme, nije preskocio ni dan vec 2 meseca...
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 27.2.2012 10:26:14
|
|
|
|
jance
|
da, kod nas ima hipp combiotic, mozda to pomogne? majstor je sa time i po dva puta dnevno kakio. a jel ti se cini ko da je to muci? ono da tiska pa ne moze, ili place?
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 27.2.2012 11:31:08
|
|
|
|
Anoniman
|
pa ne cini mi se da se mnogo muci, ali mislim da bi imala sta da iskaki (ne znam kako da se izrazim da objasnim znake ), prducka mnogo. ne znam za nan, ali verujem da ima. a i za hipp ne znam koje vrste postoje, nama je rekao samo da je bioloski (i pise na njemu i to je to).
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 27.2.2012 11:36:42
|
|
|
|
jance
|
kod nas ima hipp bio 1 i posebno hipp combiotic 1 ovako izgleda, ima ga od nedavno i kod nas pitaj dr. za to. inace jel taj hipp bio mozda malko gusci jel da?
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 2.3.2012 11:58:41
|
|
|
|
Anoniman
|
da, hipp je malo kao masniji, drugaciji mu je i prah nego sto je kod almirona i aptamila. inace, kad menjate ad mleko da li treba da se ceka da se vide rezultati (u smislu svakodnevnog praznjenja creva) ili se to vidi odmah?
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 2.3.2012 13:24:37
|
|
|
|
Mama.Veki
|
Zdravo svima! Interesuju me vasa iskustva sa Nestle Nativom 1 ili 2? Hvala.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 2.3.2012 14:46:39
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: ksena da, hipp je malo kao masniji, drugaciji mu je i prah nego sto je kod almirona i aptamila. inace, kad menjate ad mleko da li treba da se ceka da se vide rezultati (u smislu svakodnevnog praznjenja creva) ili se to vidi odmah? kod majstora se videlo odmah, iliti, ako mu je smetalo taj dan jednostavno nije kakio, a ni sutra, pa sam znala da nije dobro. da a ja htedoh da pitam, dobili na poklon 300g NAN 1 HA, pa jel mislite da ce mu napraviti problem ako mu to dam pa nastavim dalje sa obicnim? a za Nativu i mene zanima, isto je nestle ali ne kontam u cemu je razlika od NANa?
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 2.3.2012 15:24:02
|
|
|
|
Mama.Veki
|
IZVORNA PORUKA: jance da a ja htedoh da pitam, dobili na poklon 300g NAN 1 HA, pa jel mislite da ce mu napraviti problem ako mu to dam pa nastavim dalje sa obicnim? a za Nativu i mene zanima, isto je nestle ali ne kontam u cemu je razlika od NANa? Cula sam da ta hipoalergenska mleka imaju bas grozan ukus, jedino ako ti se beba ne mrsti i hoce da pije, a inace ja mislim da ne bi trebalo da ima neki problem. Ja sam pravila tako sa aptamilom (imala jednu kutiju), a inace smo na Hipp Bio. Pedijatar mi je rekao tada da nije problem da mu dam to i posle da se vratim.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?