Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 23.12.2011 14:04:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ishleru o flašicama na temi o flašicama IZVORNA PORUKA: Olga RR FLASICE
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 23.12.2011 14:16:58
|
|
|
|
maki74
|
Mi koristimo Humanu 2, pravimo je na isti nacin kao i Humanu 1 i nikada se nisu pravile nikakve grudvice. Mozda treba otvoriti novo pakovanje, a ovo staro reklamirati na mestu gde ste kupili. Pozdrav!
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 23.12.2011 19:06:45
|
|
|
|
ishler
|
Omasila temu
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 24.12.2011 12:54:33
|
|
|
|
maki74
|
?
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 24.12.2011 12:55:56
|
|
|
|
tijatija
|
Dali je moguce da samo ja koristim bebilac ?
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 24.12.2011 12:57:04
|
|
|
|
maki74
|
Pitanje postavljeno u temi koja je premestena ovde, odgovor zeni u vezi Humane 2. O.k.?
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 24.12.2011 16:45:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Moja drugarica koristi humanu i kaže da prvo razmuti prah u malo vrele vode pa onda doda hladnu. Kaže da nikako drugačije ne može da razbije grudvice.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 25.12.2011 10:29:02
|
|
|
|
maki74
|
O.k., moguce. Ja sam pocela da je koristim pre dve nedelje za klinca, razmutim je u toploj vodi sasvim normalno, pa ostatak dodam i bude u redu.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 26.12.2011 16:11:42
|
|
|
|
eleninA
|
Moja devojcica ima jednu bzvz naviku... Popije najveci deo mleka, a ostavi 40-ak ml u bociici.. i Onda za 30-ak minuta trazi jos.. E sad- smem li joj dati to sto joj je preostalo-pod uslovom da nije stajalo duze od 30 min..? ...ili..uprosceno -koliko najvise mlekce moze da stoji..?
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 26.12.2011 16:32:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja nisam davala to što ostane, ako traži još napravim mu u čistoj flašici još malo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 26.12.2011 17:03:37
|
|
|
|
eleninA
|
ma ja nisam ni ukapirala da ona hoce jos, jer mi je pre toga jezikom guraala cuclu i zavrsila obrok..i onda joj kao ponudim cuclu (ne znam ni sama sta mi bi- ja uvek sve novo spremam, sterilisem, moji mi kazu da sam germ-opterecena-svuda vidim bakterije, gljive, viruse..ali to je vec neka druga prica...)- i ona popi onaj ostatak za par sekundi..Ostadoh zatecena.. Sad me strah da ne pokvari stomacic..
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 26.12.2011 22:05:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma ne verujem da će pokvariti ali bzvz da pije hladno mlekce. Ja to ne volim. Dešavalo se i nama da Mare tako ne popije sve pa posle par minuta traži i onda mu dam to isto mleko. Ali kad prođe više vremena onda pravim drugu turu.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 26.12.2011 22:09:34
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: eleninA Moja devojcica ima jednu bzvz naviku... Popije najveci deo mleka, a ostavi 40-ak ml u bociici.. i Onda za 30-ak minuta trazi jos.. E sad- smem li joj dati to sto joj je preostalo-pod uslovom da nije stajalo duze od 30 min..? ...ili..uprosceno -koliko najvise mlekce moze da stoji..? Kada sam lezala sa malim na IMD, tamo je spremljena formula stajala po par sati na hodniku, nocu bi je ostavljali u frizider i onda se koristi prema potrebi do jutra. I ja sam se plasila da ne pokvari stomak, ali nista se nije desilo ni jednoj bebi. Od tada sam bezbrizna, mada nikada nisam ostavljala duze od sat vremena da stoji kod kuce. Ne brini
< Poruku je uredio marija32 -- 26.12.2011 22:10:13 >
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 26.12.2011 22:11:58
|
|
|
|
bubulence
|
kazu da moze da stoji 2 sata, ja sam mozda 2 puta davala mleko kada odstoji pola sata jer ona uglavnom sve popije... a i ako slucajno ostane vise volim da prospem
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 26.12.2011 22:16:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eleninA Moja devojcica ima jednu bzvz naviku... Popije najveci deo mleka, a ostavi 40-ak ml u bociici.. i Onda za 30-ak minuta trazi jos.. E sad- smem li joj dati to sto joj je preostalo-pod uslovom da nije stajalo duze od 30 min..? ...ili..uprosceno -koliko najvise mlekce moze da stoji..? napisah u trecem tromesecju - mislim da na samoj kutiji mleka pise (ili nam je to rekao pedijatar ) da moze da stoji sat vremena. desilo mi se jednom ili dva puta da tako ostane, i onda ga podrejem stavljajuci flasicu u toplu vodu. cak i da odstoji malo duze od sat vremena, ne verujem da se tako lako moze pokvariti. inace, koristimo aptamil. a prvo koje smo uzeli (po preporuci klinike) je bilo almiron. pedijatar nam je rekao da su ista ova dva mleka, a ovo drugo je skoro 10 evra skuplje.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 26.12.2011 23:23:37
|
|
|
|
Anoniman
|
A koliko je Aptamil tamo?
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 27.12.2011 10:34:57
|
|
|
|
Anoniman
|
kutija od 800gr je 19,50 evra.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 29.12.2011 22:16:33
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: ksena kutija od 800gr je 19,50 evra. kod nas u CG je 14.5 posto hocu da promenim bebilac bljucka mi M bas dosta pa da probamo da promenim ( sa N je to bilo upalilo) pa sam gledala cene mada cu prvo da probam sa NAN i ako nije bas hit ovde kod nas moze se naci po prodavnicama
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 31.12.2011 15:57:52
|
|
|
|
tijatija
|
Dali neko ima iskustvo ( i kakvo) sa Aptamil AR ( protiv bljuckanja) danas sam ga uzela jer mi M bas dosta bljucka a koristimo bebilac. Ovde kod nas je 400gr 10.50e sprema sam da se odreknem svega samo da joj pomogne da i da pocne malo vise da napreduje za malo vise od mesec je napredovala 700gr. nije strasno ali moglo bi i bolje
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 31.12.2011 18:02:24
|
|
|
|
jance
|
postoji verovatnoca da je majstor Ogi izgustirao Nan, pa sada gledamo koju drugu dohranu da probam da mu ponudim da vidim dali je to u pitanju... znaci sta mi preporucujete da je u kategoriji NANa, otprilike je takvo i doziranje, jer majstor je naviko na kolicinu (probala sam sa Impamilom, njega ide manje pa je bila histerija)?
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 31.12.2011 19:15:35
|
|
|
|
Nina777
|
Tija tija, mi koristimo Aptamil AR od treceg meseca, sad ima pet i super nam je. Prosto nisam mogla da verujem koja je bila promena vec posle prvog hranjenja. Ranije je bas bljuckao, prekidao hranjenje sam, izvijao se unazad, vristao, uvece nosanje po sat vremena pre spavanja uz bljuckanje i vrisku. Sa AR-om je sve ok, lepo jede, mirno, ne kao ranije sa bacakanjem i lepo podrigne. Retko kad izbaci nesto. Jeste skuplje ali sta da se radi, ovde je 400g oko 900 dinara
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 31.12.2011 20:41:37
|
|
|
|
tijatija
|
ja sam je sad nahranila i bas sam se prijatno iznenadila prvi put posle podrigivanja da nije povratila( jer to nemogu da nazovem bljuckanje kod nje) Ja sam rekla mm svega cu se odreci ali ako vidim da joj pomaze uzimacu joj jeste da je skuplje ali sve za nase
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 1.1.2012 12:04:52
|
|
|
|
jance
|
mi bas imamo problem. Anci mi jeste spominjala da ce se to desiti i evo desava se. dal mu jednostavno vise nije interesantno da jede ili je stvarno izgustirao NAN pojma nemam. znaci nase hranjenje izgleda ovako: ucitam na kompu Bananas in pajamas, njega stavim uspravno od sebe, stavim mu one dzambo slusalice, on gleda i slusa crtani i jedino tako uspe nesto da pojede. Inace u uobicajenom lezecem polozaju ko sto smo se do sada hranili uspeva jedino nocu kad je previse ukomiran da bi kontao sta se desava, inace mora da bude okrenut prema svetu i u uspravnom polozaju obavezno. i pravi pauze, vadi flasicu i odguruje rukama od usta pa vristi dok mu ne vratim nazad. jedino sto ovako nema vristanja posle hranjenja.
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 1.1.2012 12:20:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A, da mu pogledas jezik da nema bele naslage? Moze da se desi da mu to smeta, pa ne moze da jede. Meni lici na to. Ne verujem da je to mleko izgustirao.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 1.1.2012 15:55:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Jance, nije on izgustirao mleko već mu je prosto sad sve zanimljivo i sve više će se vrpoljiti. Barem je tako kod nas. Evo upravo ga mm hrani i priča sa mnom i Marko se okrene svaki put kad ja progovorim (a ja sedim u trpezariji, njemu iza leđa).
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?