|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje AD mleko koristite
22.12.2011 20:47:36   
eleninA
Nema oznaku HA, samo se razlikuju napisi u kruzicu...i kao za baksuz nece mi bluetooth na compu...slikala sam obe kutije..

(odgovor članu eleninA)
Direktna veza do poruke: 701
22.12.2011 20:58:06   
eleninA
http://dodyshop.rs/prodavnica/images/nestle_nan_1bl.jpg
misterija rsena..u pitanju je novo pakovanje i, navodno, jos bolja formula...user posted image
mogu da prestanem sa frkisanjem...user posted image

(odgovor članu eleninA)
Direktna veza do poruke: 702
22.12.2011 21:20:28   
Anoniman
Au, svaka tebi čast kako si detaljna, ja na to nisam nikad ni obraćala pažnjuuser posted image

(odgovor članu eleninA)
  Direktna veza do poruke: 703
22.12.2011 22:10:55   
eleninA
user posted image manje bi me glava bolela da nisam takva...a i mog MM..user posted image
Nego mamike, jos jedno pitanjce...Moja Elenica je napunila pre 3 dana 3 meseca... Ona po tabeli treba da pije 180/5 obroka.. e sad, dajem joj na 4 sata, ali samo je prvi put popila svih 180 (200 sa prahom), a uglavnom mi ostavi oko 30 ml..
Ne znam da li je to i zbog toga sto je pila mnogo manje kolicine Aptamila, pa nije navikla na tu mililitrazu..
Ili joj treba jos vremena da se "ushemi" da popije (uglavnom) sve u pet obroka..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 704
22.12.2011 22:40:42   
Sashica82
EleninA, ja se na tvom mestu ne bih opterećivala tabelom, koristi je samo okvirno. Ja sam ih pratila samo kada da povećam količinu, ali mi je Đole sam davao do znanja da mu je malo - drao se kao lud. Nekada i ne popije sve, ostavi u flašici. A tvoja bebica još treba da se navikne, a mi smo od početka na NANu. Sve je to u redu...

(odgovor članu eleninA)
Direktna veza do poruke: 705
22.12.2011 22:46:55   
Sashica82
I da, nekada imamo 5, nekada 6 ili 7 obroka. Raspoređeno na 3, 4, 5 sati. Samo ga pratim kada postane kenjkav, sisa ručicu isl. Tako nekako i sama odredim količinu, u zavisnosti koliko je prošlo od zadnje flašice. Eno ga, zadovoljan user posted image

(odgovor članu Sashica82)
Direktna veza do poruke: 706
22.12.2011 22:52:51   
Anoniman
Nevena od početka pije mnogo manje nego u tabeli, sa skoro 6 meseci smo povećali na 150 ml vode i 5 merica i opet joj ostane u flajki a odlično napreduje. NE GURAJTE DECU U TABELE!!! Svako dete je ličnost za sebe, poštujte to i pratite njihove potrebe!

Direktna veza do poruke: 707
22.12.2011 22:59:51   
eleninA
hvala na odgovoru...user posted image
da, verovatno treba da se navikne na Nan, i na vece kolicine ( Aptamil Comfort je gusci, pa ga je potrebno manje za njen uzrast od Nan-a).. Bitno je da joj se dopada...da odahnemo..
...ne zelim ponovo da dozivim da pljuje mleko i preskoci 2-3 obroka.user posted image ili jedva popije 50-60 ml.... (Aptamil...)

Direktna veza do poruke: 708
22.12.2011 23:02:25   
bubulence
mi bi po tabeli sada trebali da pijemo 210ml a ona pije 120, bas retko kada popije 150ml... a prava je buckica

(odgovor članu eleninA)
Direktna veza do poruke: 709
22.12.2011 23:04:46   
Ana RR
Moj Marko pije 150ml od pre mesec dana ali često ne popije sve. Nikad se nismo uklapali u tabelu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 710
22.12.2011 23:15:23   
madre
IZVORNA PORUKA: bubulence

mi bi po tabeli sada trebali da pijemo 210 ml, a ona pije 120, bas retko kada popije 150ml... a prava je buckica

uuu, to je stvarno mnogo... to je bogijeva doza od kada je napunio godinu dana i nikada nije vise od toga popio.

< Poruku je uredio madre -- 22.12.2011 23:16:34 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 711
23.12.2011 9:02:16   
NadaR
IZVORNA PORUKA: AndrijanaTea

Tea je od treceg meseca pocela da pije adaptirano mleko odlucili smo se za HUMANU 1 sve je bilo ok formula joj je savrseno odgovara..ali kada smo sa navrsenih 6meseci pokusali da predjemo na HUMANU 2,na isti nacin sam pripremala mleko prema uputstvima,ona jadna jedva ceka vlasicu,lepo je namestim sva srecna povuce jednom,dvaput i to jr to zapusi se cucla od tih grudvica.....probala sam i duze da muckam ma sve ali nesto nam definitivno ne ide tako da smo nastavili sa 1 a u toku dana joj kao spremim jedan obrok 2 ali to je vise nerviranja nego ruckanja.....jel neko imao slicnih problema???pozzz

IZVORNA PORUKA: Nina777

Probaj da prvo sipas zeljenu kolicinu mleka u flasicu i dodas malo hladne prokuvane vode, oko 30ml, zatvoris i to smuckas. Onda dodas ostatak tople vode, koliko treba jos Tako ja spremam Aptamil AR jer je gusci a pretpostavljam da je tako i sa 2-kama

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 712
23.12.2011 10:10:37   
jance

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Au, svaka tebi čast kako si detaljna, ja na to nisam nikad ni obraćala pažnjuuser posted image

user posted image nisam ni ja dok jedne noci tako bunovna nisam morala po stoti jubilarni put da pogledam koliko merica na koju kolicinu vode i skontala da su brojke tanje stampane nego sto su bile, pa sam skontala tada da je pakovanje drugacije.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 713
23.12.2011 13:12:55   
eleninA
Citam- vecina vas daje Nan Dr.Brown''s flasicama... Mi koristimo Nuk i Chicco sa varijabilnom cuclom... E sad...ona toliko jako vuce (Nuk) Nan da napravi vakum u cucli i zaustavi protok mleka.. Tako da smo danas svi ponovo frustrirani...Ona hoce da pije, ali se iznervira i na kraju odustane..
Sa Chiccom druga stvar-curi na sve strane- cak i na protoku jedan...
user posted image resili problem mleka, sad eto...flasica..user posted image

< Poruku je uredio eleninA -- 23.12.2011 13:13:50 >

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 714
23.12.2011 13:15:58   
bubulence
mi koristimo avent flasicu za dohranu i bas smo zadovoljni... nuk koristimo za voduali se pravi tak vaku pa pravim pauzu na svakih nekoliko gutljaja

(odgovor članu eleninA)
Direktna veza do poruke: 715
23.12.2011 13:17:49   
eleninA
Avent sa kojom cuclom..?

Direktna veza do poruke: 716
23.12.2011 13:20:17   
bubulence
kada je napunila 3 meseca uzeli smmo joj za taj uzrast... valjda od 3 do 6 meseci

(odgovor članu eleninA)
Direktna veza do poruke: 717
23.12.2011 13:20:42   
Olga75
FLASICE 

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eleninA)
Direktna veza do poruke: 718
23.12.2011 13:21:12   
Anoniman
Mi koristimo isključivo Nuk Classic- staklene sa silikonskim cuclama nismo imali nikakvih problena ni sa jedinicom (imlekom i cuclom) ni sad kad smo prešli na 2. Ali nikad ne mućkam mleko sa cuclom nego ubacim plastični disk u navoj, dobro izmućkam i onda stavim cuclu.

(odgovor članu eleninA)
  Direktna veza do poruke: 719
23.12.2011 13:23:12   
Sashica82
Kada kupuješ aventove flašice određene zapremine, uz njih dobiješ odgovarajuću cuclu. Flašica od 125 ml ima cuclu sa oznakom 1, flašica od 260 ml - cuclu 2... Ali ti možeš da kombinuješ kako bebi odgovara. mi koristimo cuclu 2 i ne curi mu sa strane, niti se umara mnogo dok pije. Bitno je da ide glatko.

(odgovor članu eleninA)
Direktna veza do poruke: 720
23.12.2011 13:30:21   
eleninA
Imamo neke Avent iz starter set___a za novorodjencad, dve od 260 ml.. MM ode da kupi cuclu 3+...( zvala sam Lili da pitam..)valjda ce to biti ok...
gae_gr, i ja muckam sa diskom...nije to u pitanju, mleko se lepo rastvori... nego je halapljiva i napravi vakum..
Izvinjavam se na off-u...

< Poruku je uredio eleninA -- 23.12.2011 13:34:36 >

Direktna veza do poruke: 721
23.12.2011 13:33:14   
Anoniman
Stvarno ga preterasmo a Olga je dala link aj sad svi lepo tamo...

(odgovor članu eleninA)
  Direktna veza do poruke: 722
23.12.2011 13:38:14   
jance

IZVORNA PORUKA: eleninA

Citam- vecina vas daje Nan Dr.Brown''s flasicama... Mi koristimo Nuk i Chicco sa varijabilnom cuclom... E sad...ona toliko jako vuce (Nuk) Nan da napravi vakum u cucli i zaustavi protok mleka.. Tako da smo danas svi ponovo frustrirani...Ona hoce da pije, ali se iznervira i na kraju odustane..
Sa Chiccom druga stvar-curi na sve strane- cak i na protoku jedan...
user posted image resili problem mleka, sad eto...flasica..user posted image

tomee tipee su mi se sada pokazale kao najbolje. obicne plasticne bez onog senzora. varijabilnu cuclu ne koristim. lako se dohrana sipa unutra jer su wide neck a kolicina koja staje je 260ml.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu eleninA)
Direktna veza do poruke: 723
23.12.2011 13:39:08   
jance

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Stvarno ga preterasmo a Olga je dala link aj sad svi lepo tamo...

ups, sad i ja videh. izvinjavam se.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 724
23.12.2011 14:03:04   
ishler
Posto smo krenuli vodu da pijemo na flasicu,dajem joj u staklenoj nuk.
Sta mislite o aventovim deluju mi bezbednije,jer hoce da drzi sama.
Imam njihovu pumpicu,ona je savrsena.
Ima li neko iskustva sa njihovim flasicama?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here