|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje AD mleko koristite
2.1.2012 0:50:14   
jance
Ovako, planiram da mu uzmem Hipp malo pakovanje, najslicni je po doziranju Nanu. Mada evo zadnja dva hranjenja sve po starom.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 751
7.1.2012 0:29:15   
jance
Uzela Hipp Bio, lepo ga je prihvatio, moje trenutno misljenje jeste da je dosta gusci pa mu jos cesce dajem tecnost, i da je priprema komplikovanija, a miksabilnost(raspustljivost) je grozna. jedva razbijam grudvice i prvi put se cucla zapusila 3 puta sa grudvicama, cak i preko one varijabilne cucle.
da, u Merkatoru je bio i neki Hipp Plus u zeleno-roza kombinaciji, i to sam uzela al je bila samo jedna kutija zato sam uzela drugu Hipp BIO.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 752
18.1.2012 17:40:33   
lajla
Ja kupila Bebelak,nisam puno ni razmisljala,jer sam i Tei davala isto pa sam bila upucena samo za tu dohranu.Za sada je ok sve, ne planiram da menjam,mada ni ne znam kako deca podnose promene AD mlekauser posted image

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 753
18.1.2012 17:48:07   
jance
zavisi od bebe do bebe, moj Ogi je sto se ukusa tice prava pomijara user posted image , sta mu das to ce popiti. mislila sam da se pre nekoliko nedelja zasitio NANa ali nije to bilo u pitanju, jednostavno ga vise ne interesuje toliko hrana, vise voli da zvera okolo. da mu nesto ne prija to primetim po njegovoj stolici, on mi sa NANom kaki jednom dnevno a npr sa Impamilom mi je kakio jednom u 3-4 dana i to cvrsto. da i HIPP Combiotic sasvim lepo podnosi, kao i obican HIPP BIO...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu lajla)
Direktna veza do poruke: 754
18.1.2012 18:07:38   
Didy
Sofiju dohranjujem aptamilom. U bolnici su joj donosili Nan Ha i uopšte nije htela da pije. Prvo sam mislila da ne pije jer je bolesna (ni kod kuće nije pila poslednja dva dana kad nije mogla da diše od sekreta), pa sam pomislila da neće zbog toga. Negde petog dana mi je već bilo sumnjivo i tražila sam od mm da donese aptamil i odmah je popila 120ml, a nan-a je pila jedva 30ml danima. Ja sam se vodila time da Stefan nije pravio razliku, njemu sam izmenjala jedno 5 ad mleka sticajem okolnosti i sva je prihvatao bez problema, nije pravio razliku. Izgleda da je Princeza ima istančaniji ukus.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 755
19.1.2012 10:31:51   
lajla
primetila sam da mi Uros malo bljucka posle bebelaka,e sad ne znam jel to zato sto je nedavno poceo da ga pije ili mu ne odgovara,ili zato sto stalno trba rukice u usta?user posted image

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 756
22.1.2012 17:22:17   
Ana RR
Mi uskoro prelazimo sa Nan 1 na Nan 2. Zanima me kako se prelazi, postepeno, zamenjujući jedan po jedan obrok ili prosto odjednom prekinuti i preći na dvojku?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu lajla)
Direktna veza do poruke: 757
22.1.2012 17:29:44   
branki*
ne znam kako je ispravno,ali sam ja,nedelju dana pre nego sto je boza napunio 6 meseci,presla sa nan ha 1 na nan ha 2.jednostavno,od tog dana svaki obrok sam davala dvojku,tako da sam ja odjednom presla.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 758
22.1.2012 19:33:13   
Anoniman
Mi smo završili kutiju jrdinice i prešli na dvojku...

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 759
22.1.2012 19:36:44   
Ana RR
Gae, je l' lepo prihvatila promenu? Čini mi se da si pisala da dvojka ima drugačiji miris..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 760
22.1.2012 19:39:45   
Anoniman
Ne, ta jedna kutija nije bila u redu al ja je koza kupila u nekoj rupi od prodavnice gde se ne prodaju 2 mleka godišnje. Žaba nije ni osetila promenu.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 761
23.1.2012 21:14:48   
Yula
U Francuskoj uopste nema tih ad mleka kojih ima u Srbiji, ne znam odakle se uvoze ti Aptamili i ostalo. Ovde nema ni Hipp, ni Milupe, nista. Drugarica treba da malom zameni vecernji podoj za flasicu, i nisam znala sta da joj kazem na pitanje koje mleko da kupi.

< Poruku je uredio Yula -- 23.1.2012 21:15:10 >

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 762
23.1.2012 21:17:07   
Anoniman
Aptamil je Milupin koja je kao i Hipp nemačka firma a NAN je Nestleov tj švajcarski. 

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 763
23.1.2012 21:24:46   
Yula
Ima Nestle mleko, ali nisam vidjala to NAN. Ovde sve nesto specijalno.

< Poruku je uredio Yula -- 23.1.2012 21:25:14 >

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 764
23.1.2012 21:42:46   
Anoniman
Nestle ima NAN i Nativa, slična su s tim da je NAN obogaćen omega 3 kiselinama i još koje čime...

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 765
23.1.2012 21:52:10   
Yula
Ovde ima Nidal nestle

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 766
23.1.2012 22:03:37   
Anoniman
Tu u naše selo nema user posted image

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 767
24.1.2012 21:50:08   
Yula
Moram da se ispravim, u jednom hipermarketu sam videla hippove kasice, i to danas. To je prvi put da sam ih ovde videla. Verovatno ih ima ali samo u odredjenim radnjama, u ovoj u mom komsiluku nema, a ja sam se bazirala na nju. Sto se mleka tice sve i dalje stoji, nigde nisam vidjala ta sto imaju kod nas, valjda Francuzi stite svoje trziste.

Inace, mi koristimo od IV meseca Novalac Allernovu AR, zbog alergije na proteine kravljeg mleka. user posted image

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 768
25.1.2012 11:37:14   
briseljancica
da li neko zna ima li u Beogradu da se kupi Nestle junior 1+ u tecnom stanju? Helena je tek pocela da ga pije pa ne bih da eksperimentisem sa drugim mlekom.

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 769
28.1.2012 14:24:41   
minam
Dohranjujem bebu Humanom. Zanima me da li je ok da se pripremljeni obrok podgreje kasnije?

(odgovor članu briseljancica)
Direktna veza do poruke: 770
28.1.2012 14:36:39   
Ana RR
Minam, ja nisam nikad podgrevala ad mleko.

Mi smo danas kupili Nan 2 ali tek je malo drugačije pakovanje. OVAKO izgleda samo što je pakovano u kutiji, dve kese po 300g. Posle vidim da u Aksi ima drugačije tj. isto kao što je i jedinica.
Gae, koje vi pijete?

(odgovor članu minam)
Direktna veza do poruke: 771
28.1.2012 15:15:45   
minam
A da li i koliko treba praviti pauzu između podoja i dohrane?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 772
28.1.2012 16:24:32   
Ana RR
Pa pretpostavljam da ako majka nema dovoljno mleka da bi se beba zasitila onda se posle podoja odmah daje dohrana inače je bebac gladan.

(odgovor članu minam)
Direktna veza do poruke: 773
28.1.2012 16:36:03   
Anoniman
Minam, ne praviš pauzu. Ako nemaš dovoljno mleka daješ odmah. Ali uvek prvo svoje koliko ima pa dohranu da se zasiti.

Ana mi koristimo NAN 2, izgleda skoro isto kao jedinica... A to drugo mislim da ej samo razlika u pakovanju, mada nisam sigurna. Prelistaj unazad neko je pre mesec 2 imao dilemu za NAN 1 pa se ispostavilo da je novi dizajn ambalaže u pitanju.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 774
28.1.2012 17:54:26   
Ana RR
Jao jeste, još je devojka tad meni poslala pp.. sad ću potražiti.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Lepa imena za devojčice rođene u decembru ...
Ako očekujete bebu u decembru ili januaru, a još niste odabrali ime za svoje novorođenče, pogledajte našu listu predloga...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here