|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje AD mleko koristite
2.3.2012 15:32:09   
MicinaMama
meni je aptamil super

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 801
2.3.2012 15:36:44   
Anoniman
Mi pijemo NAN, Nativu nisam probala, ali sam pročitala da je NAN isti kao Nativa samo što je obogaćen omega 3 masnim kiselinama i nizom minerala i vitamina. Pa reko' opet bolje NAN...

Direktna veza do poruke: 802
2.3.2012 15:37:48   
jance

IZVORNA PORUKA: Mama.Veki

IZVORNA PORUKA: jance

da a ja htedoh da pitam, dobili na poklon 300g NAN 1 HA, pa jel mislite da ce mu napraviti problem ako mu to dam pa nastavim dalje sa obicnim?

a za Nativu i mene zanima, isto je nestle ali ne kontam u cemu je razlika od NANa?

Cula sam da ta hipoalergenska mleka imaju bas grozan ukus, jedino ako ti se beba ne mrsti i hoce da pije, a inace ja mislim da ne bi trebalo da ima neki problem. Ja sam pravila tako sa aptamilom (imala jednu kutiju), a inace smo na Hipp Bio. Pedijatar mi je rekao tada da nije problem da mu dam to i posle da se vratim.

videcu kako ce reagovati, ipak je to samo 300g, ode za dva-tri dana...

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 803
2.3.2012 17:58:47   
Sashica82
Jance, moja sestra je jednom greškom kupila NAN HA. Ispili ga i najnormalnije se vratili na obični NAN.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 804
23.3.2012 8:44:34   
jance
prvo da prokomentarisem NAN HA... nije nam se nesto bas svideo, mnoogo smo bili srecni kad smo opet dobili obican NAN.
ja dodjoh da pitam kad ste otprilike presli na 2 AD mleka koje koristite? sa punih 6 meseci, malo ranije ili kasnije? dali je NAN 2 gusci, da znam dal da kupujem cucle velicine 2 ili ce proci i kroz 1?

da, i pokazase mi poznanici koji kupuju hranu u Madjarskoj da ima i NAN tamo da se kupi, cena je otprilike ista ali da se ne zove NAN nego BEBA. pokazali mi pakovanje, potpuno je isto samo sto umesto NAN pise BEBA, pa kontam da je to onda to. sad za NAN 1 iliti Beba 1 nisam pitala, znam da su me jedni drugi poznanici ubedjivali da ga nema u Madjarskoj da se kupi da to oni tamo dobijaju iskljucivo na recept user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Sashica82)
Direktna veza do poruke: 805
23.3.2012 9:09:38   
Anoniman
Na dvojku smo prešli negde oko 6 punih meseci dan pre ili posle nisam sigurna, kad smo potrošili kutiju jedinice samo prešli na dvojku. Nije nešto gušća, mi koristimo Nuk flašice gde su cucle 1 do 6 meseci pa smo kupili tad 2, nije samo razlika u veličini rupe nego i u veličini cucle. Zadržali smo cucli 1 za vodu jer sam se nadala da će je izbaciti i preći na čašu ali sam na kraju i tu morala da kupim dvojku jer nije mogla lepo da vuče zato što je cucla uža i manja i ne može lepo da sisa.

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 806
23.3.2012 10:29:06   
Anoniman
evo, da dodam da je posle dve nedelje koriscenja hippa poceo valjda organizam da se privikava i da kaki redovno (prvo svaki drugi dan, a poslednjih par dana svaki dan)

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 807
8.4.2012 14:17:43   
Anoniman
koliko hipp 1 i hipp 2 kostaju u srbiji?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 808
8.4.2012 16:35:34   
peca
Mi pijemo bebelac1 user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 809
17.4.2012 17:39:03   
smeskicTB
peco izgleda da smo mi medju retkima koji piju bebelak:)
za mog Serdju je aptamil vodauser posted image

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 810
22.4.2012 23:54:57   
Mariya
Da li neko može da mi kaže koje mleko najviše liči na majčino, po ukusu a da ne smrdi baš mnogo? Htela bih da joj kašice počnem praviti sa adaptiranim mlekom, uzela sam hipp bio, ne samo da samo mleko smrdi, nego ima i GROOZAN ukus i lu je htela da povraća od njega, nema šanse da gutljaj uzme...

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 811
23.4.2012 5:12:28   
Anoniman
NAN ne smrdi, a ukus je valjda ok, Nevena ga je na keca prihvatila uz moje mleko kad nam je bio dohrana. Ređi je od Aptamila oa mislim i da je pogodniji za kašice.

(odgovor članu Mariya)
  Direktna veza do poruke: 812
23.4.2012 8:01:27   
Anoniman
JAnce, ja sam mojoj od drugog meseca presla na dve rupice, ima tamo tacno od kog se meseca koriste.

I ja koristim Bebelac. Ja sam to kupila da imam kad dodjem iz porodilista za svaki slucaj i to tako sto sam u apoteci pitala sta se najcesce koristi. Ona mi ponudila dva, meni se vise svidelo ovo ime user posted image I tako moje dete to pije sa zadovoljstvom. Mada po njoj bih rekla da joj ni lanac od bicikla ne bi pravio problem.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 813
23.4.2012 11:40:46   
madre
IZVORNA PORUKA: Mariya

nego ima i GROOZAN ukus i lu je htela da povraća od njega, nema šanse da gutljaj uzme...

je l tebi grozan ili njoj? jesi li ti probala majcino mleko, kako ti se cini ukus, a?user posted image njoj se sigurno svidja... a sto se tice ad mleka, ako je do sada dojena, pa planiras da joj ga uvedes, pljuje zato sto nije navikla na taj ukus a ne zato sto je grozan.
mi smo koristili nan...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 814
23.4.2012 11:45:05   
Anoniman
mariya, hipp stvarno ima gori ukus od aptamila koji smo ranije koristili.
a kao sto sam napisala u razgovorima mama, cini mi se da su hipp u srbiji i u grckoj dosta razliciti. u srbiji nekako boja vuce na zuto i ne rastvara se tako lako kao ovaj u grckoj. ali na srecu ova moja mala sve pije.

(odgovor članu Mariya)
  Direktna veza do poruke: 815
23.4.2012 14:10:12   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: gae_gr

NAN ne smrdi, a ukus je valjda ok, Nevena ga je na keca prihvatila uz moje mleko kad nam je bio dohrana. Ređi je od Aptamila oa mislim i da je pogodniji za kašice.

joj gde ne smrdi. ako ne isperem flašicu odmah, već sačekam 10 minuta život mi se smuči user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 816
23.4.2012 14:12:42   
branki*
i meni smrdi,ne znam kako ga boza pije,ja ga nisam probala.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 817
23.4.2012 14:16:15   
Mariya
Verovatno joj je drugačiji ukus ali obično nemam problema kad je hranim, ona jede sve što nema komadiće, ali ovo mleko nije baš htela. A ukus je grozan meniuser posted image A valjda je i njoj, čim ga neće?
E i ja sam primetila da hipp vuče na žuto, a smrdi kao poljoprivredna apoteka, pomešano sa vanilom user posted image . Hvala na odgovorima, probaću nan. mogu odmah 2ku da uzmem, jel'da, s obzirom da ima 7 meseci?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 818
23.4.2012 14:19:04   
Anoniman
hahaha...a od kada pije hipp kaki redovno, ali mirise na kvasac user posted image

(odgovor članu Mariya)
  Direktna veza do poruke: 819
23.4.2012 14:31:56   
nenja22
kazu da aptamil ima ukus najslicniji majcinom mleku, ja sam svojevremno liznula i jedno i drugo i jeste licilo...e sad, druga nisam nikad ni probala, pa ne znam da li je to nesto dosta razlicito ili ne...sa 7 meseci, svakako uzmi dvojku, koje god da je...

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 820
23.4.2012 15:43:30   
Anoniman
nama je rekao da predjemo na dvojku sad krajem meseca, nakon sto uvedemo i pirincane pahuljice jer kaze da je bebi posle voca i pahuljica mleko br 1 neukusno.

(odgovor članu nenja22)
  Direktna veza do poruke: 821
23.4.2012 15:56:01   
Lilla
Mi smo jedno vrijeme po rodjenju koristili Semper (babysemp) formulu, jao kakav on miris ima, kao da je radioaktivan, nisam se usudila da ga probam. H ga nije bas najbolje podnosio pa smo presli na Nan 1 Pro. Od njega ima redovnu stolicu koja ima skoro isti miris kao i formula koja ostane u flasici poslije obroka user posted image Doduse, mozda je samo do mene, jer meni nista sto njemu dajem nema fin ukus a ni miris. Sve je nekako blaaah, osim vocnih kasica koje bih i sama mogla da jedem user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 822
24.4.2012 18:47:35   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: gae_gr

joj gde ne smrdi. ako ne isperem flašicu odmah, već sačekam 10 minuta život mi se smuči user posted image

Si mirisala Humanu? Jednom sam je pomirisala i shvatila da naš voljeni NAN OPOJNO MIRIŠE user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 823
25.4.2012 15:46:42   
bea83
Evo i mi da javimo da smo promenili mleko, počeo je da se gadi na Aptamil i da pravi face ko da da sam mu dala ko zna štauser posted image  Dok je gladan,prvih 50,60ml popije bez muke a posle user posted image  E sad možda je to samo faza ali drugi razlog zbog kog sam odlučila da probam nešto drugo je taj što je od Aptamila počeo da bude non stop gladan, jedva je izdržavao po dva, dva i po sata i počeo je da se budi noću po nekoliko puta da jede što nije radio poslednjih mesec dana, vratio se na 8 obroka dnevno a taman je smanjio na 6user posted image A treći razlog je što je imao stolicu samo jednom dnevno. Za nas je i to bila lutrija pošto je od mog mleka imao strahovit zatvor ali ipak bi bila srećnija da češće kakiuser posted image
Odlučili smo se za Nan i za sad je ok, pije baš lepo (mada sad pije i jednom dnevno Aptamil dok ne potrošim zalihe i ne žali se), drži ga skoro po celu noć i preko dana jede na 3, 3 i po sata i kaki po dva, tri puta. Za sad smo zadovoljniuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 824
26.4.2012 10:15:50   
lanica82
Mame jel koristite Cool Twister? Baš gubim vreme na hlađenje vode za mleko a beba mi je nestrpljiva pa bi mi ovako nešto baš pomoglo. Zanima me kakva su iskustva?

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lepa imena za devojčice rođene u decembru ...
Ako očekujete bebu u decembru ili januaru, a još niste odabrali ime za svoje novorođenče, pogledajte našu listu predloga...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here