maslachak -> RE: Dohrana (4.2.2011 16:32:25)
|
cek da se ukljucim i ja posto smo uveli dohranu,jer moga mleka ima sve manje i manje..zasto pojma nemam..bilo je sve okej do jednog momenta mada mleka ni tad nije bilo na izvoz,ali ja sam i izmuzavala i davala da sisa i pila cajeve,bozu..boza je bila odlicna ali i ona jeprestala da deluje..sve u svemu izmuzavam i dalje i ima za dva puta u toku dana,ali je to vise natezanje,a ja se smorim svaki put kad namuzem samo 40 ml...uglavnom..Visnja je presla samoinicijativno na 120 ml iako na aptamilu pise beba do 8 nedelja pije 90ml..jedne veceri smo ustanovili da je verovatno gladna,posle 90ml napravili jos 30 i pojela je..tako predjosmo na 120 ml..i ona je znala da zeza sa tim da ne pojede sve,desi se i sada ponekad ali je ja ne nudim..ona otprilike jede na 3 sata,nekada na 4 zavisi koliko spava,uglavnom pojede od 90-120,ali skoro uvek pojede sve..bljucne katkad..mada sam bljuckanje i podrigivaje svela na minimum otkad sam joj uzela Dr.browns flasicu sirokog grla..ne uvlaci uopste vazduh,jede znatno sporije,po 20 minuta otprilike joj treba za 120ml i vidim da joj prija..i,da ako joj je poslednji obrok u 00h ili 00:30 nakon toga spava do ujutru u 8h..eto.. btw bas sam tesko podnela to da nema mleka..pogotovo pitanja sa strane "kako nemas!!!",plakala sam danima..dok me mama nije smirila recima koliko imas da imas,bitno je i da to malo uzima..sad sam se sredila..vidim da je beba zadovoljna,mirna,sita,vesela pa sam se smirila i ja..malo odoh off,ali konacno se malo izjadah negde[sm=smiley13.gif] Verus,hvala za savet..i meni si resila dilemu [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|