Didy -> RE: Dohrana (3.1.2011 23:44:00)
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica IZVORNA PORUKA: Didy Naspem rosu u flašicu, dodam prah i promućkam, ubacim u mikrotalasnu i za 15 sekundi gotovo. Kad je bio baš jako mali, naspem u flašicu rosu, dodam prah i promućkam, za to vreme se greje voda u ketleru, naspem tu vodu u kriglu, ubacim flašicu i dok ga dojim, flašica bude idealne temperature. Zar sme mleko za bebu u mikrotalasnu??? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ne sme, nisam tako radila, sve sam već zaboravila. Izvinjavam se, žene. Grejala sam vodu, a onda dodavala prah. Htedoh reći da mi je mikrotalasna bila spas![sm=bravo.gif] Inače smo prvo bili na bebelaku, pa na humani, pa na impamilu, pa na nan 2. Nisam mnogo razmišljala, u Betaniji su mi rekli bebelak ili novelak, mm nije našao novelak u prvoj apoteci, pa je uzeo bebelak i ostali smo na njemu do pojave grčeva (2. nedelja), pa smo prešli na humanu (ne znam ni ja zašto baš na nju) tobož da bi grčevi prestali, onda smo negde oko 6-7. meseca prešli na impamil jer je Stefan počeo da odbija mleko. Ja sam mislila da mu se zgadila humana, a njemu rasli zubi i odbijao je sve.[sm=smiley29.gif] Na kraju smo prešli na nan jer ga je bilo u Rodiću, pa mi je bilo jednostavnije kad odjurim u nabavku da sve kupim na jednom mestu, da ne moram u apoteku zbog ad. Iz ovog ugla - mislim da je Stefanu bilo svejedno šta pije, nije pravio razliku niti problem, nije reagovao na promene.
|
|
|
|