Anoniman -> RE: Dohrana (25.3.2011 15:19:16)
|
Ja sam pre više od mesec dana promenila formulu (sa' će me utepaju mame [sm=smiley9.gif]) . Sa Novalaka sam prešla na Impamil , neplanski . Elem , Nina i ja bile kod moje mame na selu , a ja ponela samo jednu kutiju Novalaka ... Međutim , ostale smo malo duže u gostima , i treba kupiti AD ... U apoteci mi ponudili Bebelak i Impamil . Nema ništa drugo . I ja gledam , na Impamilu piše da ima probiotike - aj kao to ću , i sve molim Boga da ga Nina prihvati , nije mi bilo sve jedno i baš nisam bila oduševljena što moram da promenim klopu . Smućkala , dala detetu - ova se razvalila od klope [sm=smiley1.gif] . Sve prošlo super ... I ja nastavila da joj dajem Impamil i nakon povratka u NS . Vidim da ga klopa bez frke , zadovoljna , vesela (puj , puj [sm=smiley1.gif]) , i napokon sam uspela da je "uobročim" da klopa na 4 sata bez njanjavljenja između . Tako da smo Novalak batalili a ostali na Impamilu . Btw , ja nisam ni znala da je Impamil naš proizvod [sm=zmeden.gif] niti sam imala pojma da postoji već ihahaj , 20 godina ako ne i više ... Gde ja živim [sm=zmeden.gif] Pre par dana nađem u mojoj knjizi iz pedijatrije , koja je od pre "sto" godina Impamil kao preporučeno AD mleko u poglavlju o ishrani kod beba gde je dojenje problem ... Baš mi nešto bilo milo , pao mi kamen sa srca - bar nešto radim po knjizi [sm=smiley36.gif] .
|
|
|
|