Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 11:38:35
|
|
|
|
anita
|
Dobar dan i od mene Soni hvala za kaficu nisam popila od jutros. Ustala sam u 8:30 i to jedva. Isla sam do ambulante da podignem doznake pa sam iste odnela u firmu. I ne mogu da verujem sta sam cula: ostatak svog godisnjeg odmora ne mogu da iskoristim Dosla sam i upravo jedem keks i mleko. IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Bubi, Anita kako vi mislite na mene Naravno da sam pajkila Sada bila u set_nji sa mm. Bas se brzo umorim i kao da se nesto spuste pa me i boli posle set_nje. A stomak mi se vec spojio sa sisama Kontrola je u sredu pa cu znati. Valjda ce se sve poklopiti. Sanjalice mislimo mi na tebe
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 11:41:35
|
|
|
|
vonavoj
|
ne mozes,jer ce ti krenuti porodiljsko,a morala bi da ga iskoristis do juna 2015.god.a sad ti bolovanje nece prekidati..ma ko ga sisa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 11:47:37
|
|
|
|
Štetica
|
Von evo me,stigla kuci pre 15 min,sad pijem kafu,da dodjem sebi. Sto se bebe tice sve je ok,doktor me i nasmejao,kaze radi srculence kao svajcarsi sat. Prebrinula sam veliku brigu,sad opusteno do kraja. Za divno cudo nisam dugo cekala,u 8 bilo zakazano a u 9 sam zavrsila.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 11:50:02
|
|
|
|
vonavoj
|
stetice,sad si mirna!! uzivaj!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 11:51:23
|
|
|
|
Ana13
|
Dobar dan,zene Ja ustala jos oko pola 8,ali nikako da sednem za komp.Stalno neki haos po kuci.Sad tek skuvah kafu i spustih dupe Vreme je diiivno.Kao da je prolece. Sutra sam punih 35 nedelja i ulazim u 9.mesec Mislim da mi se stomak malo spustio.Nemam vise gorusicu,lakse disem,a i vise mogu da poruckam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 11:54:27
|
|
|
|
Ana13
|
Stetice Zaboravih da smo juce narucili krevetac.Stize u naredne dve nedelje.Namestaj stize za neki dan.Kupila sam cak i pelene za porodiliste,podmetace...Sto se mene tice i sutra mogu da se porodim.Spremna sam Ostalo je samo da operem sve i ispeglam.Vise nemamo sta da kupimo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 11:56:47
|
|
|
|
daca77
|
Stetice, bravo za divan izvestaj Ana, svaka cast, sto se tice pripreme...a zar si i gorusicu imala?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 11:57:42
|
|
|
|
anita
|
Ma da, ne mogu da mi prekidaju bolovanje. Neka sve bude u redu, ko sisa odmor, imacu porodiljsko 2 godine.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 11:58:05
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro drage moje Ja sam ustala malopre i sada pokusavam da se razbudim. Bas sam gladna. Jucer mi jedan komsija rekao da sam ogromna i kao joj sto ti je lice oteklo Vidim da svi nesto voledu da komentarisu moju natecenost. Von moje sike su tako male da ce ih stomak brzo presisati. Srculence ako ti je samo nos problem to je mozda zbog trudnoce. Meni je stalno zapusen ili slini. Prokrvljenost je sada mnogo veca pa dolazi do toga. Mislim da se cak zove trudnicki rinitis. Stetice diiiivnoooo
< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 30.9.2014 11:59:03 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 12:02:02
|
|
|
|
daca77
|
Sanjalice, meni je drugarica pre par min.rekla kako mi je videla fotografiju sa RR druzenja, na FB i da mi je glava uzasno okrugla i velika
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 12:04:08
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Von evo me,stigla kuci pre 15 min,sad pijem kafu,da dodjem sebi. Sto se bebe tice sve je ok,doktor me i nasmejao,kaze radi srculence kao svajcarsi sat. Prebrinula sam veliku brigu,sad opusteno do kraja. Za divno cudo nisam dugo cekala,u 8 bilo zakazano a u 9 sam zavrsila. Stetice . i za bebu, smao neka raste i neka je sve ok. Ana bravo za pripreme. Sacekaj bar da popijemo jos jednu kafu pa onda idi da se porodis .
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 12:04:29
|
|
|
|
bubulence
|
sanjalice ma bas te briga. inace, zene koje nose devojcice oticu malo u licu, meni je porastao nos . ana, divno, sve je spremno . stetice, odlicno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 12:04:58
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Sanjalice, meni je drugarica pre par min.rekla kako mi je videla fotografiju sa RR druzenja, na FB i da mi je glava uzasno okrugla i velika bem ti drugaricu koja tako kaze i to trudnici! Ana13,ne mozes pre mene
< Poruku je uredio vonavoj -- 30.9.2014 12:06:25 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 12:08:11
|
|
|
|
daca77
|
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 12:09:16
|
|
|
|
Trcosava
|
Oprah sudove i spremih kuhinju, sad idem da je umažem opet Wiki, dobro je da sam tek sad videla da dahćeš danas Mene sutra ujutru nema - odo da opet sređujem nokte, pa posle dok se dogobeljam kuće. Malo posedim, pa po Anu. E onda idemo da se vozimo jednu stanicu vozom (sa vrtićem) i da se odmah vratimo nazad (oo happy day, moje dete zna kako izgleda voziti se vozom i to duuuuuugo ) U četvrtak ko zna kad ću doći kući, idem na pregled.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 12:14:40
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Sanjalice, meni je drugarica pre par min.rekla kako mi je videla fotografiju sa RR druzenja, na FB i da mi je glava uzasno okrugla i velika Boze kakva drugarica. Odmah je otpisi Bubi i meni je nos narastao Ma mene bas briga. Ja volim sto pupim na sve strane. Meni je to vise smesno kad mi neko tako nesto kaze. Ovde vam napisem da vas malo nasmejem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 12:14:46
|
|
|
|
Ana13
|
More,ja vise ne mogu da cekam. Von,ako hoces pre mene,ubrzaj se malo Daco,nema sta nisam imala.Jos uvek i povracam,ali sad jednom nedeljno.Samo Eto i nos mi je zapusen non stop,jedva disem.Nocu disem na usta,pa mi se i grlo osusi i boli me ujutru. Sve,bre,imam.Kod mene nema da nema Al' vas caste komplimentima ... Dacika,super izgledas uzivo,a tu "drugaricu" da delitnes sa fejsa Anita,dodji ti kod mene na tu kafu,jer dok se opet izdogovaramo,ja odoh u porodiliste
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 12:27:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Morala sam da odem da vidim moj nos i ja nosim devojcicu,ali nije porastao,mozda jer ne lazem (salim se) ANa13,radim sve sto je u mojoj moci,juce smo 4 sata setali,danas peglala,prala stepenice..ali beba nece..idem i popodne u setnjui...mogu samo da se raspadnem,ali ne i porodim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 12:32:53
|
|
|
|
Ana13
|
Von,a di je tu ses Kazu da akcija u krevetu moze da ubrza stvar.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 12:33:21
|
|
|
|
daca77
|
Jao...Ana, svaka cast...ja cekam tu gorusicu, pa cemo videti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 12:58:13
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Von,a di je tu ses Kazu da akcija u krevetu moze da ubrza stvar. i to smo probali
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 13:13:04
|
|
|
|
bubulence
|
Von ne mozes samo da probas, moras da vezbas dva puta dnevno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 13:31:50
|
|
|
|
srculence25
|
Juce mi bila drugarica koja treba da se porodi.Prekljuce joj je bio termin. U prosloj trudnoci kaze nije imala bolove samo joj pukao vodenjak pa sad neznam kako to izgleda. Kaze dala se u veliko spremanje i u akciju nebi li krenulo i kaze eto nista. Juce sam se bas uplasila sedi ona tako pije kafu i kaze ide do toaleta kad na stolici kako je ustala mokro. Njoj vec pukao vodenjak.Mm je odvezao do porodilista.jos uvek mi nista nejavlja sta se desava
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 13:37:33
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Von ne mozes samo da probas, moras da vezbas dva puta dnevno treba mi onaj smajli sto se smeje i valja srculence,vodenjak moze i da curka 24h
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 15:12:59
|
|
|
|
wivern
|
Cek bre, di ste krenule preko reda , nemoj neko da je uleteo pre mene u termin, nmg vise ova istezanja i protezanja da izdrzim. Mnogo je brate naporan. Ja vec danima odlazem peglanje i pranje bebinih stvari. Moracu da krenem ovih dana. I da radim analize, a to me tako mrziiiii. Pola grada treba da obidjem za par analiza.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?