Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 23:58:24
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 0:19:03
|
|
|
|
srculence25
|
Sanjalice a ti brinula sto stomak neraste Ubaci koju novu slicicu da vidimo trbu da bebuskama
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 0:36:06
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Srculence ja i dalje govorim kako nesto ne raste a sve teze disem Kaze mm da se bas vidi razlika. Ja se gledam svaki dan po sto puta pa mozda ne primetim Bice slicica uskoro. Kako si ti?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 0:44:53
|
|
|
|
srculence25
|
Pa da primeti se i ja sam brinula i svaki cas se gledam na ogledalo i nevidim neku razliku. Danas mi bila prijateljica i bas kaze e sad si prava trudnica bas se lepo vidi stomacic I ja cu ubaciti slicicu sutra. Pa dobro je danas sam se bas uspavala Malo sam oslinavila definitivno resio mm da me zarazi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 9:04:48
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro trudnice! sta sam sinoc propustila ,preko moba ne mogu da pisem,sve mi blokira! madre,moj krevet je ogroman,mozete obe sanjlice,setkas se ti ,sad ce stomak i sike da predje,moj je jedva nocas sam se raspadala,sve me bolelo,i to zato sto smo juce setali 4 sata,kako i da me ne boli sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 9:19:55
|
|
|
|
bubulence
|
von, tvoja beba ce izleteti napolje, jel ti blizu porodiliste ? sanjalice tvoj stomacic uopste nije malecki, kada smo pile kaficu bas ti je bio vejiki a to je bilo pre mesec dana. nemas sta da brines...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 9:24:16
|
|
|
|
vonavoj
|
relativno mi je blizu porodiliste! Ali stvarno,u kojoj sam formi,koliko setam,ne odmaram..ne pamtim kad sam popodne legla da spavam,ustanem u 7,legnem oko 11 samo da se ne desi danas nista,mm mi je na putu,salim se,nece..nadam se tamo od 6.10 svi kazu da drugi ide brze,i prvi je prosao za 6 sati..tako da...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 9:29:09
|
|
|
|
bubulence
|
tako da ce drugi trajati dva sata .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 9:33:12
|
|
|
|
branki*
|
evo i mene...od kako sam odvela bozu u vrtic,muvam se po dz.zbog ebenog bolovanja.cekaj ginekologa,pa konacno on udari pecat,pa kod opste prakse,kazu da dodjem posle 12,a nakon njega sve to na komisiju..jbt kolika procedura,ko da se lecim od ebole,a ne produzavam bolovanje! jovice,welcome back! kod nas nema to ekspertni,obicni ultrazvuk.drzavno ako ides,dr gleda sta gleda i zakazuje na po mesec dana,malo jace mozda,preglede i to je to. tek sad pijem kafu,a ustala u 6.stavila rucak,pa posle opet produzavam kod dr.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 9:35:02
|
|
|
|
vonavoj
|
branki,to ti je nasa administracija i organizacija! ja pijem kafu i lenjim se da stavim rucak..posle ce mi doci drugarica,koja ide na prvi uz
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 9:36:59
|
|
|
|
branki*
|
pa,jeste,nazalost je tako.ja zbrckala gomilu nekog povrca,meso,sve stavila u serpu,nalila vodom i na sporet.ne mogu da se zamlacujem puno oko rucka danas.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 9:39:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Meni baba poslala neku piletinu,nisam ni videla sta je..moram tek da smislim sta cu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 10:01:10
|
|
|
|
soni
|
dobar dan... i ja poranila...na raspustu djaci pa i ja lecarim... posle u setnju sa drugaricom pa cekam moje iz vrtica ...od juce imam slatki kupus koji mi se uopste ne jede al nateracu se... hvala bogu da ovde nema burek inace bih stooo kg imala...obozavam pecivo evo jedna za sve
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 10:07:56
|
|
|
|
vonavoj
|
soni,hvala za kafu! samo ti lencari! ja sam stavila pilecu supicu i posle cu belo meso sa dodatkom c i pavlakom da smutim!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 10:14:02
|
|
|
|
branki*
|
bas bih i ja mogla jos jednu kafu.von,a super je i ona c mesavina 4 vrste sira,ne znam da li si probala,isto belo meso i to.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 10:18:10
|
|
|
|
soni
|
ja volim tu mesavinu al mi lepse kad zapecem piletinu prvo...obavezno kad dolazimo u srbiju nakupujem zacina, supica i caja ..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 10:24:08
|
|
|
|
vonavoj
|
da,da.branki,znam za tu,sad imam u zacinskom sosu ovo ne ide u rernu,ono ide..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 10:26:56
|
|
|
|
soni
|
St vam rade starija decica?? Jel su nevaljali ko ovo moje ...Zvrk totalni, uvek je neka animacija potrebdna...puna energije..vrtic nije dovoljan...I ne slusa me nista...kaznu ne konta jos
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 10:30:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Moja je u vrticu! I sreca moja sto zna da se sama igra,nekad mi bude i zao,ja nesto radim,ili za kompom,a ona se sama igra..voli igracke,knjige,uvek nadje neku zanimaciju..gleda i crtace,igra igrice na kompu(da,da..nema jos 3 godine,ali igra babygames)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 10:30:54
|
|
|
|
wivern
|
Bas stigoh na vreme za kafu, hvala Soni. Von jel to ona drugarica sto je dugo cekala na bebca? Ja da popijem kaficu okacim ves pa na dahtanje. Taman da iskoristim i sunasce i malo se i prosetam. Pravila ja pre neki dan piletinu sa tim sosom 4 vrste sira, bas bas je dobar preliv.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 10:32:58
|
|
|
|
soni
|
bebe von moram i ja poceti sa tim igricama za bebe ....takva je i valjda nas pozeli, a sto kazes nekad mi i zao, trudim se da je ukljucim u sve al nekad ne mozes .... prezderala sam se..bicu slon...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 10:33:30
|
|
|
|
vonavoj
|
Sad mi se javila da je morala na posao , da wiv,to je ta drugarica..bila je na uz,sve je na dobrom mestu,jos je rano za srce,dobila da pije jedan utrogestan dnevno,ipak je 5 godina dug period,i za 2 nedelje kontrola! Taman cu joj dati moj utrogestan,imam skoro dve kutije,nek joj bude dobar pelcer,da prodje sa trudnocom kao ja! Mislim da mi je vreme da se pokrenem,da malo peglam i perem parket,sad mogu,tj,smem,i ako krene porodjaj,kraj je
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 11:23:17
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Ovog jutra mi se strasno spava ...ne mogu uopste da funkcionisem... Stetica nam danas radi fetalnu ehokardiografiju? Cekamo lepe vesti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 11:31:57
|
|
|
|
srculence25
|
Dobro jutro Hvala Soni za kaficu.Sva sam slomljena nos cas curi cas zapusen tesko disem.Osetim kad disem da krcim Samo da me nestrefi T.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 30.9.2014 11:38:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Stetice,mislimo na tebe!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?